Cautare

585 de rezultate pentru "oprea" (4.39 secunde)
Obiectul isi ajusta viteza si pozitia in functie de avion de parca s-ar fi jucat cu noi, accelera, se oprea, inainta cu viteza noastra, in aceeasi directie, ca si cum ar fi stat nemiscat, apoi schimba din nou directia.
Si consilierul de stat Marius Oprea este impotriva acestei decizii, amenintand ca isi va da demisia in cazul in care presedintele PC va fi numit vicepremier.
O pata rosie, rotunda, neconturata precis, usor difuza, se deplasa lent, se oprea, incepea sa se invarteasca in jurul unei axe proprii si se transforma treptat intr-un inel segmentat de lumina de culoare galben pal, inel care, in timp ce se se apropia de sol, continua sa se roteasca si se marea in diametru.
Pe Oprea si pe alti politicieni, complici la frauda? Ce se intampla cu toate hartoagele semnate de Basescu? Cu deciziile de politica interna si externa?
Le reamintesc tuturor ca au depus un juramant de credinta fata de tara si nu fata de Johannis, Basescu, Coldea, Oprea sau Kovesi.
Dar spiritul dizolvant al evreilor in cultura germana si europeana nu se oprea aici. Nazistii le atribuiau si culpa impardonabila de a fi fost promotorii unor idealuri nocive, dezagregante, de-a lungul unei traditii mergand de la iudeo-crestinism la comunism:
Uneori se intampla sa-mi vina sa dansez in toiul conversatiei lor, iar conversatia se oprea brusc, fiindca dansam intre ei si musafir.
Vineri dupa-masa plecam la spitalul judetean din Ploiesti, unde lucra un bun prieten, chirurgul si omul de exceptie Mircea Oprea.
Lucrez de peste 12 ani si primesc un salariu de 4.500.000 de lei, din care trebuie sa platesc intretinerea, telefonul, cablul, sa cumpar mancare si sa imi duc copiii la scoala", a spus Nicolae Oprea, de 33 de ani, din Craiova.
CSL saluta propunerea consilierului de stat guvernamental Marius Oprea referitor la publicarea listei ofiterilor Securitatii si considera acest demers ca unul necesar si urgent pentru spatiul public romanesc.
S-au adunat la un bors de peste si o friptura de berbec, asezonata cu vin si palinca de caise, ministrul Cristian David si misterioasa sa insotitoare, o blonda simpatica, deputatul George Dragomir, senatorul Puiu Hasotti, subsecretarul de stat Nicolae Buzdun, consilierul premierului, Marius Oprea, istoricul Stejarel Olaru, consilierul judetean Victor Manea, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, insotit de foarte pofticioasa lui sotie insarcinata in luna a opta, si Mihai Lupu, directorul Oil Terminal.
Consilierul pe probleme de securitate al prim-ministrului Marius Oprea a declarat la scoala de vara a TNL ca Stanoiu a colaborat cu Securitatea cu numele conspirativ "Paula", mentionand ca nu i-a vazut dosarul acesteia.
Actiunea PSD nu este decat o incercare de intimidare a celor care au plecat din partid, dar nu va avea nici o sansa", a explicat senatorul PNL, Mario Ovidiu Oprea.
"Noi venim cu o propunere, in completarea eliminarii sintagmei de colaborare cu Securitatea ca politie politica, si vom lua legatura cu Cabinetul prim-ministrului, mai exact cu Marius Oprea", a declarat ßandru ieri.
Unii nu vor sa se pripeasca Presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a declarat, imediat dupa aflarea deciziei luate de Delegatia Permanenta a PNL ca "decizia excluderii inca nu a fost luata" si le-a recomandat liberalilor sa nu se pripeasca.
Presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a declarat ca propunerea cea mai plauzibila in acest moment este consilierul municipal Dumitru Ungureanu, director la Doljchim.
Ion Calin, Constantin Nita, Ilie Sarbu, Gabriel Oprea, Ovidiu Natea, Iulian Popa si Dan Nica, iar pentru functiile de vicepresedinti la nivel national - senatorul Cristian Diaconescu, deputatul Mihai Tanasescu si Ana Birchall.
Ovidiu Natea (PSD Mures) si Nita Constantin (PSD Brasov) isi vor disputa functia de vicepresedinte regional pe zona centru. Rodica Nassar (PSD Bucuresti) si Gabriel Oprea (PSD Ilfov) candideaza la functia de vicepresedinte pe regiunea Bucuresti-Ilfov.
Giurascu, Marian Oprea si reprezentanti ai mediului academic din Romania. Gigi Becali a vorbit la final, aratandu-se indignat de faptul ca antevorbitorii sai s-ar fi declarat eurosceptici.
El a pierdut functia de secretar general al PSD la o diferenta de doar 40 de voturi in favoarea lui Titus Corlatean. Printre perdanti s-a numarat si fostul ministru Gabriel Oprea.
google-analytics.com