Cautare

585 de rezultate pentru "oprea" (4.37 secunde)
De altfel, actiunea a demarat chiar in cursul zilei de ieri, 17 mai a.c., primul post de politie "vizitat”, fara un anunt prealabil, fiind cel de la Mangalia, dupa cum ne-a declarat seful IPJ Constanta, Sorin Oprea.
Concret, legea compusa de PSD-istii Stan Ion (fost presedinte al Comisiei SRI), Gabriel Oprea, Eugen Bejenariu si George Maior prevede trecerea comunitatii de informatii in subordinea premierului - fapt care serveste de minune cauza liberalilor dar contravine flagrant vointei lui Traian Basescu.
Proiectul a fost initiat de senatorul PSD, Cristian Maior, si de deputatii PSD Ion Stan, Gabriel Oprea si Eugen Bejinariu.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea a precizat: „Nu am fost acolo, dar inteleg ca s-a discutat despre retragerea lui Tariceanu. Nu stiu cum m-as fi implicat daca eram acolo“.
Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Adrian Nastase, Gabriel Oprea si multi altii, politicienii care cautau si inca mai cauta solutii pentru noi toti.
El s-a referit la faptul ca mai multe publicatii au prezentat afirmatia istoricului Marius Oprea facuta in cadrul unei dezbateri gazduite de Fundatia a€žKonrad Adenauera€œ, conform careia Nicolae Ceausescu poseda o arhiva proprie ce continea Â'documente uniceÂ', scrise de mana, prin care fostul dictator ii ridica in grad pe ofiterii care, sub o identitate secreta, slujeau regimul, dar ca autoritatile romane si Serviciile secrete refuza sa recunoasca acest lucru.
Care a fost anuntata intr-o conferinta de presa la care au participat domnii Ponta, Antonescu, Constantin si Oprea. Iar aceasta decizie este de asumare a raspunderii.
Aceleasi surse sustin ca, in cursul zilei de vineri, pe la sediul din Kiseleff au trecut Viorel Hrebenciuc, Ilie Sarbu, Gabriel Oprea, la discutii participand, alaturi de Mircea Geoana, si Miron Mitrea, care are de asemenea birou in Kiseleff.
Soprana MEDIANA VLAD si pianista ANDREEA DOBIA Un spectacol de RADU GHEORGHE Coordonarea muzicala: TIBERIU OPREA, VALENTIN MOLOMAN, DAN STEFANESCU Spectacol pentru tineri de la 14 ani; durata spectacolului: 1 h 45 min.
Politica de condamnare Presedintele Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului, Marius Oprea, a subliniat ca acest apel trebuie dublat de o practica printr-o politica institutionala, avand in vedere ca multi din fostii tortionari sunt inca activi in structurile statului.
Alexandru Popovici, Stelian Tanase,Ticu Dumitrescu, Calin Anastasiu, Victor Rebengiuc, Radu Filipescu, Stejarel Olaru, Marius Oprea, ßerban Radulescu Zoner, Zoltan Boros, Dinu Zamfirescu.
Dupa aparitia acestei exceptii legale privind rambursarea fara control fiscal prealabil a TVA-ului aferent exporturilor, Stanca si acolitii lui s-au pus pe treaba, actionand prin intermediul unor firme-fantoma, asa cum a fost cazul societatii Price Steel Romanian SRL Constanta, administrata de Emil Oprea care a reusit sa incaseze, impreuna cu alte companii de apartament si utilizand procedee de frauda grosolana, aproximativ 170 miliarde de lei vechi.
Iar gasca lui Nastase ii cuprinde, potrivit senatorului de Prahova, pe "unii din membrii Guvernului condus de Nastase, precum Ilie Sarbu, Eugen Bejenariu, Gabriel Oprea, iar in teritoriu este increngatura de la Caras-Severin, in frunte cu Ion Mocioalca.
Adica Max Hermann Maxy, cautat si ascultat de Securitate ca sionist, vindut, dat in git ani de zile de consilierul Petre Oprea, critic de arta si mai apoi director adjunct al Muzeului de Arta al Romaniei, informator al Securitatii cu numele conspirativ Buda, se duce cu patru gealati in negru (unul de la Militie si trei de la Securitate), care dau cu usa de perete, pe care nu-i legitimeaza nimeni si iau Cumintenia!
Cel putin aceasta este parerea presedintelui PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, care a declarat ca este o traditie ca la alegerile de la municipiu sa fie foarte multi candidati, iar printre acestia s-ar putea regasi si subprefectul demisionar Ion Groza.
Directorul Agentiei Nationale Antidrog, chestor de politie Sorin Oprea, si inspectorul general al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Constantin Traistaru, au semnat un protocolul de colaborare pentru perioada 2013 - 2017, care are ca obiect desfasurarea de programe, proiecte si activitati comune pentru realizarea scopului si obiectivelor Strategiei Nationale Antidrog si ale Planurilor de actiune in domeniul reducerii cererii de droguri.
Deputatul Mihai Voicu nu a putut sa ajunga aici pentru ca, in calitate de secretar general al guvernului, l-a insotit pe premierul Tariceanu peste tot, chiar si in zonele sinistrate, insa acesta va sosi in zona in zilele urmatoare", a spus senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj.
Totodata, presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Oprea, a negat ca Biroul Permanent Judetean al PNL Dolj a discutat pe marginea excluderii lui Buzatu din partid.
Daca adunarea va fi statutara, adica vor fi prezenti jumatate plus unu din cei inscrisi pe convocator, va fi foarte multa lume in sala si va fi o adevarata problema pentru mine sa ajung la prezidiu", a spus presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea.
Dintre proiectele de licenta ale celor 14 tineri arhitecti calaraseni, mi-a retinut atentia cel semnat de Andreea Catalina Oprea, un proiect care propune amenajarea Prefecturii in Muzeu de arheologie.
google-analytics.com