Veste cumplita pentru fiica lui Adrian Enache, care a fost injunghiata de portar in scara blocului. Medicii i-au spus tinerei ca nu-si va mai putea folosi niciodata doua degete de la mana dreapta. Diana Enache va sustine bacalaureatul in vara si se teme ca nu va putea sa scrie la examen.
La 8 luni de cand a fost injunghiata, medicii de la Institutul de Medicina Legala au stabilit ca Diana Enache va ramane cu handicap pe viata. Doua dintre degetele de la mana dreapta nu vor mai putea fi folosite.
"I-au facut toate analizele si au constatat ca nu poate sa indoaie degetele decat foarte putin si i-au dat 10% din capaciate", a spus Adrian Enache.
Problemele ii dau mari batai de cap si din cauza faptului ca in aceasta vara adolescenta va da bacalaureatul, iar ea nu-si poate folosi mana in totalitate.
"Practic, nu-mi pot folosi doua degete. Nu pot sa scriu bine si nu pot sa scriu mult. Cel mai usor ma descurc cu stiloul, insa obosesc repede", a declarat Diana.
Nici ranile de la piept nu au ramas fara urmari. Peste cateva luni, medicii vor decide daca Diana are nevoie de o operatie. Fiica lui Adrian Enache a fost injunghiata anul trecut de portarul blocului in care locuieste tatal ei. Agresorul, de origine libaneza, si-a recunoscut fapta si este judecat.