Cautare

262 de rezultate pentru "operatie" (3.71 secunde)
pe de o parte avem de-a face cu o operatie pe burta, cu despicarea abdomenului, cu posibilitatea infectiei, cu posibilitatea trombozei, cu posibilitatea lezarii organelor din vecinatate.
Cea mai dificila operatie a fost cea de indepartare a coastelor. Pixee voia cu ardoare o talie de viespe, dar cu greu a reusit sa gaseasca un chirurg dispus sa o opereze:
In sala de operatie, profesorul Petrisor Geavlete a inlocuit bisturiul cu un robot, pe care il controleaza cu doua manete, ca si cum s-ar juca.
Nici dupa operatie nu am putut sta linistita. Mi-a zis profesorul Beuran: Vezi, sa stai si tu o luna acasa, linistita, dar eu a doua zi m-am urcat in masina si am venit la spital, spune oftalmologul.
Incepand din aceasta luna, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania, Bio Ortoclinic - specializata in tratamentul tuturor tipurilor de dureri de spate si a herniei de disc fara operatie, precum si in proceduri de recuperare in urma oricarei interventii chirurgicale de ortopedie - a incheiat contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), pentru recuperare medicala, fizioterapie si kinetoterapie.
- Dintre acestia 10% au indicatie de operatie in prima sau a doua zi de viata. Altcumva, sunt condamnati, avertizeaza prof.
O cauza frecventa a nevralgiei intercostale este interventia chirurgicala ce implica toracele. Acest tip de operatie ar putea adesea deteriora nervii intercostali. Principalele cauze ale nevralgiei intercostale sunt:
E Ciolos aducatorul de noroc in cabinele de vot pentru liberalii inca nedezmeticiti dupa marea lipeala cu PDL, operatie care a reusit atat de bine ca supureaza, da junghiuri si cere pansamente?
De aceea, recomandarea mea este ca, imediat dupa operatie, pacienta sa inceapa recuperarea medicala prin drenaj limfatic cu un fizioterapeut specializat in afecțiuni oncologice.
In cazul gradului III, deci cel mai grav, de regula, recomandarea ortopedului este de operatie. Dupa care este necesara recuperarea medicala postoperatorie ce consta in:
ecocardiografe, aparate pentru salile de operatie, mese, electrocautere, aspiratoare. Am primit 40 de paturi de anestezie terapie-intensiva pentru Institut, ATI de la Sectia de Cardiologie, unde sunt pacienti cu infarct etc.
Mai mult, femeia de afaceri a fost nevoita sa plece in Turcia fara sotul ei, pentru o operatie la nas.
Bianca Sarbu a dezvaluit, intr-o emisiune TV, ca nu si-a facut nicio operatie estetica, asa cum gurile rele au sustinut, ci a fost operata de cancer.
Arheologii sustin ca tunelul principal a suferit o operatie de restaurare intre secolele al XVII-lea si al XVIII-lea, in perioada voievodului Matei Basarab si a urmasilor sai la tron.
Institutul Sanului are un compartiment dedicat preventiei, un altul pentru consultatii si diagnosticare, de un bloc operator cu trei sali de operatie dotate corespunzator, ingrijire postoperatorie dedicata fiecarui caz, precum si kinetoterapie si drenaj limfatic, oncopsihologie si consiliere medicala pre si postoperatorie.
Recuperarea fara operatie castiga tot mai mult teren in domeniul medical, iar inventiile noninvazive sunt pe placul tot mai multor pacienti.
Astfel, invitatii care vin la ziua artistei, nu-i vor aduce cadou, ci vor dona o anumita suma direct in contul deschis pentru cazul fetitei, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
O cauza frecventa a nevralgiei intercostale este interventia chirurgicala ce implica toracele. Acest tip de operatie ar putea adesea deteriora nervii intercostali. Principalele cauze ale nevralgiei intercostale sunt:
S-a recuperat foarte greu dupa operatie. A avut nevoie de mai multe zile de spitalizare si de o lunga perioada de convalescenta.
Potrivit reprezentantilor Primariei Sectorului 1, noul spital va avea 37 de sali de operatie, 60 de linii de garda, o maternitate, doua heliporturi si 7,2 hectare de teren.
google-analytics.com