Cautare

1110 de rezultate pentru "olteanu claudiu" (3.61 secunde)
Legile de la Cotroceni incalca drepturile omului La randul sau, presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu (foto), a declarat ca pachetul de legi, asa cum a fost discutat la Presedintie, "cuprinde o grava incalcare a drepturilor omului" si "creeaza privilegii inadmisibile pentru ofiterii serviciilor de informatii".
Inlocuitor la sefia Comisiei SRI Liberalul Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a admis, intr-o declaratie pentru NewsIn, ca Radu Stroe nu se afla tocmai intr-o situatie clara privind functiile pe care le detine.
Valeriu Stoica, fostul lider al PNL, a catalogat grupul Patriciu-Tariceanu-Olteanu drept "coloana a cincea" a PSD in PNL, care actioneaza pentru discreditarea acestui partid.
Alaturi de jurnalisti au participat presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, insotit de sotia sa, Cristina, liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul premierului, Marius Oprea, consilierul judetean Victor Manea si Adrian Stan de la Agentia Domeniilor Statului.
Sambata, 26 august, presedintele Camerei Deputatilor, deputatul PNL Bogdan Olteanu, s-a aflat la Constanta, unde a primit audiente toata dimineata.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, considera ca alegerile anticipate sunt inoportune pentru Romania si nu crede ca cineva mai ia in serios aceasta varianta.
pe langa premierul Tariceanu au mai fost prezenti senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, deputatii Crin Antonescu, Varujan Vosganian si chiar Ioan Ghise, senatorul Teodor Stolojan, europarlamentarul Adrian Cioroianu, ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, moldoveanul de la Agricultura, Gheorghe Flutur, ministrii Mihai Voicu si Eugen Nicolaescu, dar si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut microbistilor sub porecla de "Pinalti" si cel din Harsova, Ionel Chirita.
Deputatii au dezbatut si votat ieri 43 de articole dintre cele 77 ale proiectul de lege privind infiintarea Agentiei Nationale de Integritate, insa 18 articole importante au fost retrimise la Comisia Juridica spre reanalizare, prin decizia presedintelui Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu (foto).
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat ieri ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, nu poate sa retraga proiectul de lege referitor la infiintarea Agentiei Nationale de Integritare atat timp cat acesta se afla in dezbaterea Camerei.
Dupa un apel nominal de o ora pentru asigurarea cvorumului si o pauza de consultari de 30 de minute ceruta de PSD pe motiv ca actualul buget incalca Legea invatamantului, care prevede 6% din PIB, deputatii si senatorii din Opozitie si-au continuat "pledoaria procedurala" pana la pranz, cand, din lipsa de cvorum, presedintele de sedinta, Bogdan Olteanu, a sistat dezbaterile.
Dupa cocktailul organizat joi seara de presedintele Camerei, liberalul Bogdan Olteanu, Grupul de rugaciune al Parlamentului Romaniei a organizat ieri, din bani publici, primul "mic dejun cu rugaciune" cu invitati din strainatate.
Ramane de vazut in ce masura partenerii de la PD vor dori sa mergem pe liste comune sau pe liste proprii", a declarat ieri liberalul Bogdan Olteanu.
Dupa invocarea unui pact de neagresiune intre PD si PNL privind campania pentru europarlamentare, liberalul Bogdan Olteanu considera ca cele doua partide se afla, de doi ani, "intr-o perpetua" campanie electorala. "In Alianta am reusit aceasta performanta, sa facem campanie mai curand intre noi", a spus Olteanu.
ßandru a mai precizat ca i-a solicitat presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, sa faca demersuri in contextul audierii in Parlament a sefilor Serviciilor secrete pentru a confirma sau infirma aceasta informatie. ... Bogdan Olteanu a confirmat primirea unei sesizari din partea parlamentarului PIN.
"Daca as fi presedinte pentru o zi" Tania Bogdan a mai precizat ieri ca sint sanse ca presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, sa refuze sa preia functia de presedinte interimar si, astfel, e posibil ca presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, sa fie cel care va ocupa fotoliul de presedinte timp de trei luni, pina la organizarea de alegeri prezidentiale anticipate.
CSM a decis ieri ca procurorii nu pot fi audiati de Parlament in legatura cu chestiuni punctuale, asa cum a cerut presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si a sesizat Inspectia Judiciara pentru a stabili daca solicitarea lui Olteanu este sau nu imixtiune a politicului in justitie.
Cred ca trebuie sa invatam sa lucram cu respectarea cadrului constitutional, institutiilor, cetatenilor", a spus presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Baia Mare, ca unificarea PNL cu AP se va concretiza in cel mai scurt timp, pentru ca este nevoie de o alternativa a dreptei la populismul ce caracterizeaza unele partide, precum PNG.
Reluarea procedurilor pentru europarlamentare, propunere avansata de liberalul Bogdan Olteanu, trezeste reactii diferite in randul partidelor politice din Opozitie. ... De cealalta parte, vicepresedintele PRM Lucian Bolcas s-a pronuntat impotriva propunerii avansate de Olteanu.
Olteanu a enuntat din nou faptul ca actul normativ se bucura de sustinere din partea opiniei publice, dar si din partea partidelor politice. ... Scrisoarea de vineri este a treia pe care Bogdan Olteanu i-o trimite presedintelui, in numai o saptamana.
google-analytics.com