Cautare

1110 de rezultate pentru "olteanu claudiu" (3.36 secunde)
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, s-a intalnit ieri cu Leonard Orban, comisar european desemnat de Romania si confirmat de seful CE, si a declarat, dupa discutie, ca spera ca toate grupurile parlamentare vor sprijini candidatura acestuia.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a trimis si el o declaratie de presa prin care ii reproseaza presedintelui Romaniei ca ar continua sa ignore interesul national si sa intarzie nepermis de mult adoptarea legilor privind siguranta nationala.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ieri ca PNL va face alianta doar cu PN„CD si cu AP. ... Cetatenii asteapta o oferta de dreapta si vrem sa le facem aceasta oferta, care sa nu alunece in demagogie si populism", a spus Bogdan Olteanu.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, regreta gestul presedintelui Traian Basescu de a refuza promulgarea cresterii salariilor diplomatilor.
Cheltuielile aferente presedintelui Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, in vizita oficiala in Mexic si Chile au fost de peste 11.600 de euro, dintre care cheltuieli de transport aerian - 10.500 de euro, cheltuieli cazare-372 de euro si diurna - 762 de euro.
Desecretizarea documentelor care stau la baza proiectului Rosia Montana a fost solicitata miercuri de presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.
Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, sustine ca liderul PD Emil Boc "minte fara nicio jena" atunci cand afirma ca modificarea Codului de Procedura Penala a fost adoptata pe fondul absentei deputatilor PD. Olteanu a declarat marti ca la sedinta au fost prezenti 49 de democrati.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat, vineri, la Buzau, ca se retrage din activitatea parlamentara daca pana la alegerile generale nu va fi adoptat sistemul de vot uninominal. ... Increderea e data de reprezentativitate", a spus Olteanu.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, sustine ca se va retrage din activitatea parlamentara daca pana la alegerile legislative, care ar trebui sa aiba loc la finele acestui an, nu va fi adoptat sistemul de vot uninominal.
Deputatul PDL Viorel Oancea, fost membru PNL, a anuntat, marti, in plenul Camerei, ca Societatea Timitoara l-a mandatat sa-i inmaneze pretedintelui acestui for, liberalul Bogdan Olteanu, premiul "Secera ti ciocanul", cu ocazia implinirii a 18 ani de la Proclamatia de la Timitoara.
Coordonatorul campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a acuzat, miercuri, PDL si PSD ca practica metode FSN-iste de mita electorala, dandu-le pensionarilor de la Galati bani sa vina la mitingul din Bucuresti si le-a cerut autoritatilor competente sa verifice natura banilor dati pensionarilor.
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda i-a replicat, joi, liberalului Bogdan Olteanu, care l-a acuzat de afaceri cu primarul PSD Constantin Boscodeala, caracterizandu-l drept "un mare gunoi politic".
In ciuda ploii, cateva mii de liberali s-au adunat in centrul orasului pentru a fi alaturi de liderii Bogdan Olteanu, Puiu Hasotti, Gheorghe Dragomir, Gheorghe Hansa, Ionel Chirita, Jean Paul Tucan si Ion Vladoi. ... Bogdan Olteanu, "ca acasa" in Constanta:
"Probabil ca Basescu s-a dus sa discute cu liderii PDL ultimele elemente ale blatului cu PSD, blat care se vede in toate aranjamentele pe care le fac in tara, prin Mures, prin Satu Mare, unde au candidati comuni, prin Maramures unde sustin candidati comuni, sau prin Vrancea pe unde Ioana Basescu se intalneste cu Oprisan prin restaurante ca sa negocieze sustinerea acestuia de catre PDL", a afirmat Bogdan Olteanu.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie".
Coordonatorul politic al campaniei electorale al PNL, Bogdan Olteanu, a declarat, luni ca alegerile se vor tine la sfarsitul lunii noiembrie, iar colegiile uninominale au fost decupate pe baza consultarilor dintre PNL, PSD si PDL.
Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat pentru NewsIn ca atacul PRM in contencios administrativ nu va conduce la intarzierea aplicarii votului uninominal pentru alegerile parlamentare, iar demersul acestui partid poate fi considerat unul politic sau de imagine.
Presedintele PNL Calin Popescu-Tariceanu, vicepresedintii Ludovic Orban si Crin Antonescu, ca si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, vor sa candideze intr-unul din colegiile uninominale din sectorul 1.
Coodonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a declarat marti, pentru Mediafax, ca democrat-liberalii dau semne de disperare politica. ... Le doresc mult succes in viitoarea fuziune cu PNG si PRM", a declarat Bogdan Olteanu.
din cauza) sistemului electoral HPO (Hrebenciuc-Parvulescu-Olteanu).
google-analytics.com