Cautare

1110 de rezultate pentru "olteanu claudiu" (7.87 secunde)
Cea de-a opta scrisoare deschisa semnata de liberalul Bogdan Olteanu, presedintele Camerei deputatilor, a fost expediata miercuri pe adresa sefului statului.
Vineri, in ultima zi de campanie electorala, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a continut sirul scrisorilor deschise catre seful statului.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat ca o va propune pe Norica Nicolai pentru functia de ministru al Justitiei, in sedinta Biroului Politic Central al PNL, care va avea loc luni.
La finalul discutiilor, Bogdan Olteanu a declarat ca toate partidele sustin, de principiu, uninominalul. ... Olteanu a mai spus ca se au in vedere trei posibilitati pentru a iesi din blocajul procedural in care se afla proiectul de lege:
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, anunta ca Legea votului uninominal a fost publicata in Monitorul Oficial, ceea ce inseamna ca presedintii consiliilor judetene vor fi alesi, incepand cu 1 iunie 2008, prin acest sistem de vot.
Anuntul a fost facut in cdrul unei conferinte de presa de catre coordonatorul politic al echipei de campanie a PNL, Bogdan Olteanu. Olteanu a mai precizat ca un congres de fuziune va avea loc in luna aprilie, cel mai probabil pe data de 18.
Vicepresedintele PNL Bogdan Olteanu a anuntat, ieri, lista candidatilor validati de conducerea centrala a partidului pentru alegerile locale de la primariile de municipiu si sefia Consiliilor Judetene.
Presedintele Comisiei de onoare si arbitraj a Partidului National Liberal, Bogdan Olteanu, s-a declarat jignit de aprecierile recente ale liderului democrat liberal, Emil Boc, care a caracterizat drept o "sueta bucuresteana" informatia furnizata de Sorin Oprescu, potrivit careia Vasile Blaga si Miron Mitrea s-au intalnit pentru a-si imparti voturile.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a calificat duminica demersul PD-L de a ataca Regulamentul Camerei la CCR drept un "circ" si "un joc de imagine", amintindu-i lui Boc faptul ca democratii, de la FSN incoace, au sustinut toate modificarile aduse normelor interne ale acestui for.
Coordonatorul campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a declarat luni la finalul sedintei BPC, ca, potrivit Constitutiei, data alegerilor poate sa fie fixata pe 23 sau 30 noiembrie, mentionand ca Emil Boc nu ar trebui sa aiba emotii ca Executivul va stabili "cine stie cand" data alegerilor.
Coordonatorul campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala modificarile aduse de Parlament la Legea caselor nationalizate, initiate de conservatori. ... Vom avea de asemena, din nou, o majora incalcare a drepturilor omului", a spus Olteanu.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, declara ca, atunci cand vorbeste de "fuga lui Tariceanu la Ilfov", Blaga "bate saua sa priceapa iapa", pentru ca isi dorette foarte mult sa fie premier si incearca sa-l demotiveze pe Theodor Stolojan.
De aceea il sustin pe Crin Antonescu", a declarat Orban.Olteanu il vede pe Tariceanu tot premierPurtatorul de cuvant al PNL, Bogdan Olteanu, a spus, la Targu Mures, ca liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, este cel mai potrivit viitor premier, insa in ceea ce priveste candidatul la presedintie a spus doar ca acesta va fi stabilit dupa o analiza interna.
Masurile au fost propuse de patronate de la inceputul anului Totodata, presedintele Uniunii Nationale a Patronatelor cu Capital Privat din Romania (UNPCPR), Costel Olteanu, sustine ca fiecare leu din imprumutul de la FMI ar trebui investit foarte atent.
Recent, a facut valva informatia ca premierul demis (interimar) Emil Boc este interesat sa candideze pentru fotoliul lasat liber de liberalul Bogdan Olteanu, in Parlament. ... Concret, pe culoarul lasat liber de Bogdan Olteanu se gandeste foarte serios sa se inscrie Traian Basescu.
Parlamentarii PD-L au fost din nou pe pozitia de Gica contra, fiind singurii care au votat impotriva listei de propuneri pentru CA al BNR, protestand fata de nominalizarea lui Bogdan Olteanu.
Olteanu: ... Este normal ca acele proiecte care nu au reusit sa obtina cota de cofinantare sa iasa din sistem si sa lase locul celor care isi pot asigura banii necesari", a declarat Costel Olteanu.
Costel Olteanu (UNPCPR): Este un inceput bun, dar sunt multe de remediat Contactat telefonic, Costel Olteanu, presedintele Uniunii Nationale a Patronatelor cu Capital Privat din Romania (UNPCPR), a salutat decizia Ministerului Agriculturii.
Tehnologia este din ce in ce mai importanta in vietile noastre, adoptia ei in Romania este extrem de rapida - marketingul nu poate si nu trebuie sa ramana in afara acestui fenomen - asadar viitorul s-a intamplat deja!", a declarat Alexandra Olteanu, Managing Director, Initiative Media.
Lili Olteanu, Director Educatie la TopLine si dr. ... Lili Olteanu, Director Educatie la TopLine si dr. ... Participantii au aflat cum sa isi mentina bronzul pentru o perioada mai lunga de timp chiar de la doamna Lili Olteanu, Director Educatie la TopLine.
google-analytics.com