Cautare

975 de rezultate pentru "oficiul postal gruiu ilfov" (3.29 secunde)
Tot locul cinci (dupa Turcia, Serbia, Albania si Bulgaria) l-au obtinut si femeile, dar la proba feminina pe echipe, la proba individuala acestea reusind un loc sapte (din 24). La concurs, oltenii au fost reprezentati de Claudiu Costescu, de la Oficiul Postal de Distributie Centralizata Ramnicu Valcea.
Casuta Postala 202, Oficiul Postal nr. 1, Craiova, cu specificarea "pentru Mos Craciun". In plus, angajatii Postei ii sfatuiesc pe micutii care nu i-au scris inca Mosului sa se grabeasca, pentru ca plicurile sa ajunga la timp, iar cadourile sa fie sub brad in Ajunul Craciunului.
Cu una-doua saptamani inainte trebuie notificata noua adresa la oficiul postal, furnizorul de telefonie mobila etc. Cu o zi inainte trebuie pregatit un bagaj separat cu articole de stricta urgenta (acte importante, chei, bilete, bani, imbracaminte etc.).
Expedierea se va efectua de la oficiul postal, fara a se mai plati taxe postale. Totodata, contribuabilul va primi o recipisa ca dovada a respectarii obligatiei sale.
Contribuabilii sunt rugati ca, dupa completarea formularului Declaratie de venit, sa introduca un exemplar in plicul primit, pastrand celalalt exemplar pe care il vor depune la oficiul postal cel mai apropiat, de unde se primeste o recipisa, ca dovada a respectarii obligatiei de declarare a veniturilor.
In cazul in care vor utiliza un alt plic, taxele postale vor fi suportate de contribuabili.Dupa completare, plicul in care a fost introdus un exemplar al declaratiei de venit va fi transmis unitatilor fiscale, prin depunerea acestuia la oficiul postal cel mai apropiat, de unde se va primi o recipisa, ca dovada a respectarii obligatiei de declarare a veniturilor.Persoanele fizice care in 2007 au realizat numai venituri din salarii sau asimilate salariilor nu au obligatia declararii acestor venituri.
Potrivit legislatiei actuale, rentierul agricol este definit ca persoana fizica în vârsta de peste 62 de ani, care, de la data intrarii în vigoare a Titlului, nu are si nu va detine în proprietate, cumulativ în timp, mai mult de zece hectare de teren agricol extravilan, pe care le înstraineaza prin acte între vii sau le arendeaza, total sau partial, primind de la Oficiul National de Renta Viagera Agricola carnetul de rentier agricol.
Declaratia se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, cu confirmare de primire", a afirmat Bogdan Hutuca.
Declaratiile de venit pot fi depuse de catre contribuabili direct la sediul administratiei financiare (registratura organului fiscal) de care apartin, la oficiul postal, prin scrisoare recomandata sau on-line, pe site-ul institutiei.
Astfel, unul dintre cele doua formulare completate de contribuabil se depune la oficiul postal, prin scrisoare recomandata. Este necesar sa pastrati o copie a declaratiei depuse.
Motivele pentru care plata la posta este aleasa sunt legate de faptul ca oficiul postal este aproape de casa sau de serviciu (31%), este simplu de utilizat (15%) sau este comod (15%).
ANGHEL IORDANESCU • Ratacit in politica, Basescu i-a promis ca-l face din nou antrenorul nationalei A candidat in Ilfov, obtinand 43,53% - locul 1. In 2004 a candidat pe listele PSD la Senatul Romaniei, in judetul Ilfov, fiind pe pozitia a patra a listei.
Arad, Buzau, Ilfov, Mures, Valcea. ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Astfel, SPP a precizat ca activitatile de cercetare de la locul accidentului in care a fost implicat premierul au fost desfasurate de cadre ale Politiei Ilfov. ... Ilfov", se spune in Comunicatul SPP.
Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe Radu-Ion Fotino, pentru ca, folosindu-se de certificate fictive de mostenitor, pe care le-a prezentat autoritatilor locale din Calarasi, Ilfov si Teleorman, a obtinut reconstituirea dreptului de proprietate asupra a peste 200 de hectare de teren.
Deputatul PDL Cristian Boureanu a cumparat, impreuna cu sotia sa, un apartament in New York, in februarie 2008, contra sumei de 970.000 USD, iar in perioada 2007-2008 a cumparat 16 terenuri intravilane in Capitala si doua terenuri in judetul Ilfov.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
PSD Bucuresti ar urma sa aiba 220 de delegati Discutiile cu privire la participarea la Congresul National al social-democratilor au pornit de la declaratiile lui Nastase, care s-ar fi aratat nemultumit de faptul ca delegatia bucuresteana, condusa de Vanghelie, ar avea 220 de persoane, sustinute si de alti membri apropiati lui Vanghelie din Ilfov si Giurgiu.
Trei antrepozite fiscale, controlate la sange Totodata, pentru combaterea evaziunii fiscale in domeniul productiei de alcool, de bauturi alcoolice si in comercializarea acestora in sistem en-gros, la nivelul Municipiului Bucuresti si al judetului Ilfov, recent a inceput o ampla actiune de control.
De exemplu, in Regiunea Sud-Vest Oltenia cifra de afaceri la comertul cu ridicata a fost in primele sase luni de 2,2 milioane RON, de aproape 14 ori mai putin decat Regiunea Bucuresti - Ilfov, care reprezinta 44,8% din totalul cifrei de afaceri in acest domeniu la nivel national.
google-analytics.com