Cautare

975 de rezultate pentru "oficiul postal gruiu ilfov" (8.30 secunde)
120/2009), emisa de Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Ilfov, prin care isi argumenta dotarile din depozitul de la Chitila, inchiriate de la City Gate SA: ... Daniel Peia este fratele lui Ninel Peia - directorul executiv al APM Ilfov, cea care a acordat autorizatia firmei Petromar.
Cladirea clubului este prabusita in cea mai mare parte, a anuntat, sambata dimineata, Biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.
Florin de 27 de ani din judetul Ilfov, D. ... Ion de 32 de ani din judetul Ilfov si D. Ionel de 23 de ani din judetul Ilfov, la scurt timp dupa ce au sustras cantitatea de 700 Kg.
Ilfov, M.P. ... Ilfov, M.R. ... Ilfov si C.R. de 27 de ani din Bucuresti, ca facand parte din primul grup si respectiv D.D.
Patru prezumtivi infractori sunt cercetati pentru talharii si furt, fapte comise in ultimele trei luni in Bucuresti si in judetul Ilfov, de la domiciile lor fiind ridicate, in urma perchezitiilor, bijuterii, un autoturism de lux si alte bunuri.
Petrica de 20 de ani, ambii din judetul Ilfov, iar in interiorul apartamentului mentionat, pe B. Nicolae de 26 de ani, din judetul Ilfov. ... Florin de 22 de ani, din judetul Ilfov, a ramas langa autoturism in fata blocului pentru a asigura locul faptei, iar G.
Nu mai putin de 24 de perchezitii au loc, la aceasta ora, la adrese din Bucuresti si Ilfov, pentru prinderea unor membri ai unei grupari acuzate de proxenetism si prostitutie cu barbati, intre care si minori.
Pensionarii din Ilfov vor beneficia de un ajutor de 3.000 de lei pentru tratament la stomatolog. Este doar una dintre masurile prevazute de programul medical prezentat de Consiliul Judetean Ilfov, in cadrul conferintei marca Romania Inteligenta.
Nu-i treaba Oficiului pentru protectia consumatorului, ci a Bancii Nationale N-am fost un suporter al formei ei (ordonantei 50 - n.r.) 100%, dar o consider necesara pentru a preveni abuzurile impotriva consumatorilor Oficiul pentru protectia consumatorului nu poate actiona pe banci, acest lucru il face Banca Nationala Este o falsa impresie ca exista o actiune retroactiva a acestei ordonante, ea vegheaza la derularea in continuare a contractelor vechi si a celor noi Atributul de a stopa unele produse ale bancilor revine Bancii Nationale "Bancile mama si-au respectat obligatia de a nu scoate bani din tara si de a ajuta bancile din Romania" Exista un acord premergator celor cu FMI.
Dupa ce si-a fixat obiectivul, care trebuie sa se incadreze intr-una din masurile aflate in vigoare, merge la specialistii de la Oficiul pentru consultanta agricola, unde va incheia un contract de consultanta pentru care nu va plati nici un ban.
Prezentarile vor fi sustinute de lectori din cadrul institutiilor partenere, Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala, Oficiul Judetean de Consultanta Agricola, Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit.
Acest lucru nu s-a intamplat din cauza alegerii proaste facute de Oficiul de Plati si Contractare PHARE (OPCP) si Ministerul Finantelor Publice (MFP), atunci cand a venit vorba de desemnarea unei firme care sa construiasca obiectivul", a declarat Mircia Gutau.
Liderii filialelor brasovene ale celor cinci partide vor inainta protestul scris catre Agentia Nationala de Integritate, catre Institutia Prefectului si Oficiul Concurentei. ... Totodata, ei vor ca Institutia Prefectului sa se sesizeze si sa verifice panotajul PD-L, iar Oficiul Concurentei sa controleze modul cum s-au atribuit spatiile pentru afisajul electoral.
Directia Generala a Finantelor Publice (Bogdan Hutuca), Casa de Asigurari de Sanatate (Liviu Mocanu), Capitania Zonala Constanta (Alexandru Mezei), Oficiul de Autorizare si Control in Turism (Corina Gheorghe), Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (Viorel Costache) si Directia Judeteana pentru Sport (Elena Francu).
Partea interesanta este ca nominalizarile in cauza, si anume pentru fostul SAPARD, Inspectoratul Regional in Constructii si Oficiul Regional pentru Protectia Consumatorilor, revin in actualitate.
Astfel, pentru persoane precum Aurel Susman (director al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura), Daniela Turcanu (sefa Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National), Alexandru Maxim (Oficiul Judetean de Posta), Mihai Plocean (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat), Onorius Barsan (Unitatea Fitosanitara) si altii, nu exista nici un fel de informatii publice.
Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta cauta director pentru cateva zile, seriozitatea nefiind o necesitate. ... Pana atunci, Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara nu va avea director executiv.
In continuare, Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta isi desfasoara activitatea fara un director executiv. ... Asta in conditiile in care Daniel Learciu (foto), propunerea PD-L pentru oficiul de la malul marii, a sustinut in data de 12 martie a.
De asemenea, sustinuti de PD-L mai sunt Gheorghe Balaban - Inspectoratul de Concurenta si Mihai Cloceanu - Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR), Mihai Panaitescu - Oficiului Judetean de Consultanta Agricola, Ioan Toma - Directia de Telecomunicatii, Viorel Popescu - Centrul Roman pentru Comert Exterior, Ianca Vasile - Directia Regionala de Metrologie Legala, Gheorghe Busu - Directia Generala de Statistica a Judetului, Gheorghe Sutu - Oficiul de Mobilizare a Economiei si Pregatirea Teritoriului pentru Aparare.
146/1997 privind taxele judiciare de timbru, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul cererilor prin care se solicita pronuntarea unei hotarari care tine loc de act autentic de instrainare a unor bunuri imobile, daca instanta de judecata va dispune efectuarea unei expertize tehnice judiciare, aceasta va fi avizata de oficiul de cadastru si publicitate imobiliara, precizeaza reprezentantii Ministerului Justitiei.
google-analytics.com