Cautare

975 de rezultate pentru "oficiul postal gruiu ilfov" (6.85 secunde)
Fazele de acest fel ne amintesc destul de bine de marele balamuc national provocat de introducerea noul cod postal, cand aceeasi strada primise nu unul, ci uneori chiar si sapte coduri postale diferite.
Imobilele se afla pe tronsonul Bucuresti-Ploiesti, pe teritoriul localitatilor Moara Vlasiei, Snagov, Gruiu, Balta Doamnei, Gherghita, Draganesti, R‰fov, Dumbrava, Berceni, Barcanesti si Ploiesti.
In primele doua zile de tIMOn s-au vandut un apartament de 3 camere in Lotus Cismigiu, un apartament de 3 camere in Vitan Platinum Towers, 7 apartamente in Ploiesti, un apartament de 2 camere de la Be Igloo, doua apartamente de doua camere in Pipera Citylights, doua apartamente de doua camera in Onix City, o garsoniera si un apartament de doua camere in zona Titan si trei vile la Frumusani prin West Invest si 2 vile in proiectul Gruiu Residence.
Compania ar mai avea nevoie de aproape 80 de milioane de euro, in care intra cheltuielile pentru cei 6,5 kilometri, precum si pentru bretele de iesire de la Moara Vlasiei si Gruiu.
Locuieste la Gruiu, intr-o casa cu gradina, plina de pomi, flori si animale domestice, cumparata in 2006, dupa ce fusese cucerit de proprietatea prietenului sau de pe o strada vecina, regretatul actor Stefan Iordache.
- Canalizare Budesti (satele Aprozi, Buciumeni, Gruiu) - 29.668.503,33 lei - Infiintare retea de canalizare si statie epurare in com.
Comisia pentru cercetarea abuzurilor din Senat a votat in unanimitate modificarea legii privind prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, alieneatul respectiv stipuland ca Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor va fi condus de un presedinte, numit de Guvern, ajutat de trei consilieri.
Dosarul se refera la modul in care a disparut de la Oficiul pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor o lucrare pentru care ar fi trebuit sesizat Parchetul General.
La Directia Silvica propunerea PSD este Bogdan Ion, la Directia Judeteana de Munca si Protectie Sociala - Valentina Munteanu, la Casa Judeteana de Pensii - Cristina Samoila, la Biroul Judetean de Renta Viagera - Sanda Gabriela Radu, la Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie - George Visan, la Capitania Zonala Constanta ramane acelasi sef, Alexandru Mezei, la fel ca si in cazul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului, unde sef este Viorel Costache, acesta castigand, de altfel, si un concurs pentru acest post.
Oficiul Roman pentru Adoptii (ORA) - institutie aparuta la 1 ianuarie - nu si-a putut incepe la timp activitatea intrucit, desi infiintarea sa este prevazuta intr-o lege adoptata in iunie anul trecut, in Legea bugetului pe acest an nu au fost cuprinse fondurile pentru functionarea lui.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in Spania In perioada 22 august- 6 septembrie, la sediul din str.
Creatorii romani de soiuri de plante isi vor putea proteja noile soiuri vegetale la Oficiul Comunitar din momentul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, stabileste un proiect de lege adoptat la ultima sedinta de Guvern.
Potrivit unui comunicat emis de Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), in perioada 27 martie - 20 aprilie 2007, oficiul organizeaza preselectie pentru locuri de munca in Germania (lucratori oaspeti) in domeniul medical - ortopedie si constructii de masini.
Astfel, pana pe 17 iulie 2009, companiile care sunt deja declarate inactive temporar au obligatia sa depuna la ANAF o copie a extrasului de registru emis de Oficiul Registrului Comertului privind starea societatilor comerciale, referitoare la suspendarea temporara a activitatii acestora.
Potrivit informatiilor provenite de la Oficiul pentru Imigrari Dolj, la mijlocul lunii iunie, numarul acestora era de 49, in scadere fata de luna mai.
000 lei, pentru neremedierea, in termenul legal, a deficientelor cu privire la conditiile necorespunzatoare de munca la oficiile postale din Medgidia, Cernavoda si Constanta - Oficiul Postal nr.
Documentul a fost trimis de la Oficiul Postal 4 (langa Rotonda - n.r.), deoarece prin aceasta metoda nu se poate afla expeditorul.
In perspectiva insa, acestia vor fi distribuiti in cont bancar sau prin mandat postal", a declarat Remulus Chitu, seful Biroului Judetean de Renta Viagera din Dolj.
Originalul se depune la organul fiscal de domiciliu, direct la registratura acestuia sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata. Nedepunerea la termenele stabilite de lege a declaratiilor de venit de catre persoanele fizice constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10 la 100 de lei noi.
Oficiul Postal (OP) Craiova 1, situat in strada Unirii, numarul 54, si-a inaugurat luni seara programul nonstop cu publicul. Desi directorul Directiei Regionale de Posta (DRP) Craiova ar fi trebuit sa fie primul client, craiovenii i-au luat-o inainte.
google-analytics.com