Cautare

5798 de rezultate pentru "octombrie joi" (5.70 secunde)
Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, organizeaza cea de-a treia editie a Targului Bucurestilor, in perioada 10 -14 octombrie 2018, in Parcul Izvor.
In perioada ianuarie - octombrie 2006, productia industriala a judetului Constanta a inregistrat o crestere de aproape 5% peste nivelul din aceeasi perioada a anului trecut.
Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, august, septembrie si octombrie.
Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au dezvaluit cum va fi vremea in octombrie 2018. ... In ceea ce priveste debutul lunii octombrie, temperaturile se vor incadra in cele normale pentru aceasta perioada, iar cantitatile de precipitatii nu vor fi excedentare. Iata estimarile ANM pentru luna octombrie 2018:
Trecerea la ora de iarna 2018 se face in noaptea de duminica spre luni, dintre 28 octombrie si 29 octombrie 2018, cand ora 4:00 va deveni ora 3:00. Asta inseamna ca duminica 28 octombrie 2018 vom dormi mai mult cu o ora.
Ce este Liga Natiunilor, noua competitie in care nationala Romaniei va debuta in aceasta saptamana Competitia de fotbal Liga Natiunilor, un proiect al fostului presedinte UEFA Michel Platini, va debuta joi, cu 55 de echipe la start, impartite in patru esaloane valorice, care se vor bate si pentru calificarea la EURO 2020.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania.
Astfel, in loc de a primi majorari in aprilie si octombrie, unii bugetari vor beneficia de cresteri salariale chiar de la 1 ianuarie. ... Astfel, salariile profesorilor vor fi majorate cu 5% incepind cu luna ianuarie, cu 2% din luna aprilie si 15% din octombrie.
In perioada ianuarie - octombrie a anului trecut au intrat in circulatie 100.098 automobile rulate si 259.154 masini noi, potrivit datelor Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Firmele au renuntat cel mai repede la depozitele bancare în luna octombrie, dar si populatia si-a retras din bani.
In octombrie, economia "la vedere" nu da semne de revenire Desi in octombrie se astepta o revigorare a activitatii economice, cifrele au aratat ca a fost si mai rau decat in lunile anterioare din aceeasi categorie, adica luni de trimestru.
"Impozitul pe profit efectiv platit in octombrie 2011 a fost de 19,5 milioane de lei, cu 27,6% mai mic decat in octombrie 2010, cand fusese de 26,9 milioane de lei.
Din 15 octombrie incepe o noua editie OGRADA: ... Te asteptam in Carturesti Verona intre 15 si 18 octombrie sa te bucuri de toamna si sa-ti faci plinul de carti pentru finalul de an.
In noaptea de sambata spre duminica am trecut la ora oficiala de iarna Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, iar ziua de 26 octombrie, care are 25 de ore, este cea mai lunga din an.
Filiala judeteana Brasov a PSD va organiza, joi, o Conferinta Extraordinara Judeteana a partidului, in cadrul careia actuala conducere isi va prezenta mandatul, urmand a organiza, in aceeasi zi, alegeri pentru desemnarea noii conduceri.
In a doua sesiune de audieri care s-a desfasurat joi in Parlament au fost audiate alte 8 persoane, toate primind aviz negativ din partea comisiilor parlamentare.
Jiu si Petrolul Ploiesti sustin joi 8 august meciurile din mansa secunda a turului III preliminar al competitiei de fotbal Europa League, insa doar prima are sanse reale de calificare in play-off, dupa victoria reusita in deplasare cu 3-1, in fata formatiei slovace AS Trencin.
Tot joi s-a anuntat ca demisia va fi inaintata, cel mai probabil, la inceputul saptaminii viitoare, dupa ce vor fi discutate in regim de urgenta mai multe proiecte de legi.
Cea de-a douasprezecea editie a festivalului, ce va avea loc intre 29 septembrie - 8 octombrie, va include in program o selecție generoasa de proiectii pentru copii, cu teme adaptate varstei lor - povesti memorabile despre prietenie, timiditate, curaj, iubire si acceptare.
google-analytics.com