Filiala judeteana Brasov a PSD va organiza, joi, o Conferinta Extraordinara Judeteana a partidului, in cadrul careia actuala conducere isi va prezenta mandatul, urmand a organiza, in aceeasi zi, alegeri pentru desemnarea noii conduceri.
Filiala judeteana a PSD Brasov a convocat pentru joi Conferinta Judeteana a partidului, in sedinta extraordinara, ocazie cu care actuala conducere a organizatiei isi va depune mandatul si se vor organiza noi alegeri pentru desemnarea unei echipe de conducere.
Potrivit presedintelui organizatiei municipale a PSD Brasov, Mihai David, care este si vicepresedinte al filialei judetene, aceasta sedinta este organizata joi "pentru a evita riscul ca unii colegi de la centru sa creada ca nu avem curajul sa ne asumam raspunderea pentru rezultatele inregistrate la alegerile locale din iunie".
In ciuda deciziei luate de conducerea nationala a prtidului, de a dizolva Biroul permanent judetean de la Brasov, Mihai David crede ca si dupa Conferinta Judeteana Extraordinara de joi, actuala conducere are cele mai mari sanse sa fie realeasa. "Dupa ce ne-am chinuit ani de zile sa iesim cu fata curata din scandalurile de la centru, a aparut si aceasta problema artificiala, spun eu, pe care sunt convins ca o vom depasi intr-un fel sau altul. Conducerea judeteana va prezenta joi un raport al alegerilor locale si vom organiza alegeri pentru o noua conducere. Oamenii asteapta de la noi sa aratam ca stim ce s-a intamplat si de ce, iar cel mai important mesaj pe care trebuie sa il transmitem, si il vom transmite, este ca actuala echipa de la Brasov este una puternica si ca stim sa ne evaluam problemele si sa ni le rezolvam", a declaratMihai David.