Cautare

5798 de rezultate pentru "octombrie joi" (2.82 secunde)
Procurorul general al Romaniei, Laura-Codruta Kövesi, a declarat, joi, ca va verifica informatiile aparute in legatura cu scandalul biletului pe care il asteapta sa intre in posesia procurorilor, apreciind ca, "teoretic", documentul s-ar incadra la infractiunea de coruptie.
'O informare S&D mentioneaza ca "fiica presedintelui Romaniei" e acuzata de manevre cu petitia SNAp' O informare postata pe site-ul grupului S&D din Parlamentul European, referitoare la petitiile privind SNAp respinse, joi, in Comisia de Petitii, mentioneaza ca "fiica presedintelui Romaniei este printre europarlamentarii de dreapta acuzati de manevre" in acest caz, informeaza Mediafax.
Victor Ponta prezinta joi "starea natiunii" Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca joi va prezenta "starea natiunii", respectiv situatia datoriilor acumulate, banii din bugetul pe 2013 si proiectele care se vor putea duce la indeplinire in urmatorii patru ani, in baza alocarilor bugetare multianuale.
Moneda nationala s-a depreciat joi semnificativ i fata euro, la un curs de referinta de 4,1214 lei/euro, in ton cu evolutia altor monede din regiune, in timp ce dolarul s-a intarit puternic fata de euro, investitorii fiind ingrijorati de instabilitatea fiscala a Greciei, Portugaliei si Spaniei.
Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat in sedinta de joi indicatorii tehnico-economici pentru cel mai scump proiect de infrastructura din istoria Capitalei. ... Lucrarile vor incepe la primavara, odata ce vor trece zapezile, a spus Oprescu, joi seara, dupa incheierea sedintei Consiliului General.
La finalul meciului, incepand de la prima ora a zilei de joi autobuzele vor pleca de la cele doua intrari in stadion spre Aeroportul Otopeni.
In intervalul mentionat, in Carpatii Orientali si Meridionali si in zonele deluroase aferente vor predomina ninsorile si local se va depune strat de zapada.In Moldova va ploua abundent in cursul zilei de joi, 20 noiembrie cand local se vor cumula peste 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp, apoi precipitatiile vor deveni mixte si vor slabi in intensitate.
Zile norocoase - joi Zile fatidice - sambata TAUR Sunt cei mai avantajati nativi in sectorul financiar.
marti si joi. ... miercuri, joi si vineri. ... miercuri si joi. ... luni, miercuri si joi. ... marti, joi si duminica. Pesti Trebuie sa te comporti cu discretie chiar si daca vrei sa comunici lucruri pozitive legate de viata ta.
marti, joi si duminica. ... marti si joi. ... joi si sambata. ... miercuri, joi, vineri si sambata. ... marti, joi si duminica. PESTI Apar probleme in cuplu si nu prea iti convine sa te certi in perioada urmatoare.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL. ... Dupa ce negocierile dintre PSD si ACD se vor finaliza, lista va fi votata joi de forurile de conducere ale USL.
Taur (21 aprilie - 21 mai) Aceasta zi de joi nu produce pentru Taur evenimente deosebit de importante. ... La finalul acestei joi, veti avea o surpriza mica, dar foarte placuta, pregatita pentru dvs.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Agricultorii au motiv de bucurie, daca avem in vedere faptul ca, incepand cu 16 octombrie, vor fi demarate platile pentru cererile de sprijin pe suprafata pentru anul 2009, a declarat joi directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Daniel Constantin.
Targul Imobiliar National tIMOn, care incepe joi, 22 octombrie aduce in atentia cumparatorilor din Romania noi solutii de locuire pe langa cele traditionale. ... Targul Imobiliar National tIMOn incepe joi, 22 octombrie 2015, in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei din Capitala si va fi deschis pana duminica, 25 octombrie.
Targul Imobiliar National incepe joi, 20 octombrie, in Piata Constitutiei din capitala. ... Preturi pe tipuri de apartamente Oferta totala a editiei octombrie 2016 cuprinde 15.300 de apartamente si 2700 de vile.
UNESCO a stabilit ca Ziua Internationala a Educatiei sa fie sarbatorita in 5 Octombrie. Astfel, joi, 5 octombrie, nu se vor face cursuri in scoli.
Deputatii doresc sa nu mai vina in Parlament, de la mijlocul lunii octombrie, pentru a se pregati pentru campania electorala si isi propun sa dezbata, pana la aceasta data, 233 de proiecte de lege, dintre care 32 se afla in procedura de urgenta.
Google celebreaza printr-un logo special 50 de ani de la lansarea primelor benzi desenate care ii au ca protagonisti pe Asterix si Obelix, publicate in numarul din 29 octombrie 1959 al revistei Pilote.
google-analytics.com