Cautare

2458 de rezultate pentru "oarda de sus" (4.27 secunde)
Presedintele Iohannis are la indemana posibilitatea desemnarii unui candidat de premier din capul sau.
Acest personaj are acum oarece cota de incredere pentru ca s-a sucit exact ca Basescu, cu 180 de grade, fata de tot ceea ce sustinea pana ieri.
Conform unui document obtinut pe surse de DC News, Klaus Iohannis este acuzat de catre Parlamentul Romaniei de inalta tradare. ... Acesta este asumat de catre mai multi lideri social-democrati sub rezerva anonimatului si, ca urmare, DC News il supune atentiei publice.
In Romania, "peste 300 de ferme mari ar urma sa fie afectate" de limitarea subventiilor in agricultura, indiferent de suprafata, la suma de 300.000 de euro.
Fosta BCR Asigurari, in prezent OMNIASIG, a pus pe butuci o afacere cu fonduri europene, refuzand sa plateasca asigurarile pentru doua cladiri distruse de greutatea zapezii Cand inchei o asigurare de bunuri, te gandesti ca firma de asigurari te va despagubi daca un eveniment nedorit iti va afecta ceea ce ai construit cu greu.
Mai mult, unii dintre liderii PNL din teritoriu se opun fuziunii cu PD sau nu agreeaza conditiile sugerate de democrati legate de paritatea politica, de doctrina si de denumirea viitorului partid.
Optimizare pentru motoare de cautare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfectionare (favorizare) a vizibilitatii site-urilor web sau paginilor web in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista facuta de motorul de cautare.
Mai cu experienta, mai necopti sau care au trecut, pur si simplu, prin activitatea parlamentara, de exemplu, ca gasca prin apa. Sau mai exista politicieni care, de-a lungul luptelor politice si nu numai, au avut abilitatea de a-si drege imaginea pe care unii sau altii le-au sifonat-o.
S-a scris o pagina de istorie si ma simt onorat, si coplesit, ca am avut sansa sa fiu martor si sa traiesc alaturi de milioane de credinciosi, acest sfant moment.
Planul lui Dumnezeu de impacare a Sa cu omenirea cazuta prin pacatul neascultarii este binevestit de ingeri la Nasterea Fiului Sau ca om in Betleem.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
Doljenii care si-au revendicat pamanturile in urma cu 15 ani pe teritoriul comunei Redea, judetul Olt, au de asteptat mult si bine pana isi vor primi titlurile de proprietate.
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Un caz de rapire din Romania (Autor : ... FARCAS) Rapirile OZN efectuate de extraterestri reprezinta un domeniu controversat, chiar si printre ufologii cu state de vechime.
FARCAS) Pe 2 decembrie 2012, la ora 12.55, un Airbus A320, avion cu o capacitate de pana la 220 pasageri, se pregatea sa aterizeze pe aeroportul din Glasgow, Scotia. Cerul era degajat, luminile de aterizare fusesera aprinse.
o calatorie de dupa moarte. ... Am fost plasat intr-o lume in care noi suntem mai mult decat corpurile si creierele noastre, in care moartea nu este sfarsitul constiintei, ci mai degraba o calatorie cat se poate de pozitiva. ... constiinta noastra exista si dincolo de existenta trupului.
Sau macar sa fi lasat niste urme, ori sa vedem prin telescop niste "miracole" de dimensiuni astronomice, ca semn al activitatii lor.
Tu il cunosti cel mai bine, asa ca orice schimbare brusca ar trebui sa iti dea de gandit. ... De ce inseala barbatii? ... Afla cele 13 semne care il dau de gol!
Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti Dr. Iulia Zeana este medic stomatolog de 15 ani. De-a lungul activitatii sale profesionale, a constatat ca ingrijirea dentara este parazitata de foarte multa prejudecati larg raspandite in randul pacientilor.
Un port foarte micut , din larg nu se vedea mai nimic, deci prima impresie e inselatoare .Este o insule muntoasa, unde altitudinea ajunge pana la 1628 de metri. ... Cu fenomene geologice ciudate, pe care le gasim in subteran, sub forma de stalactite, stalacmite sau lacuri!
google-analytics.com