Cautare

2459 de rezultate pentru "oarda de sus" (3.19 secunde)
Am stat cu sufletul la gura pana am aflat ca era bine si am scris, inspirata de povestea ei, un articol despre ce inseamna sa-ti traiesti viata treaz sau adormit si cum avem uneori nevoie de adevarate cutremure in viata noastra pentru a ne trezi.
Toate dovedesc profunda nedumerire, la nivelul guvernelor si al fortelor armate, privind manifestarile acestui fenomen, nedumerire care transpare si din istorioara de mai jos. In 1970, sursele de informatii ale Statelor Unite aflasera ca Uniunea Sovietica cheltuia anual 60 de milioane de ruble pentru cercetari de psihotronica.
Nicolae Breban) Si, ca un fel de gust amar, inca neincercat nici macar sub teribila si apasatoarea dictatura comunista, insusi cuvantul, notiunea de libertate prindea cumva un aer, un sens cumva ciudat si strain, cu totul neasteptat Au fost, dupa '89, din nou cele sapte vaci grase, ca in istoria biblica a lui Iosif, intr un aer euforic, de false si grosolan inscenate lupte politice, intr o aparenta generala de normalitate oarecum regasita, pe care multi disperasera de a o mai trai.
FARCAS) Am prezentat, in articolele anterioare, trei categorii de magii: fenomenul OZN, rapirile si vechile traditii, pentru a sustine ipoteza ca Pamantul e monitorizat, de mult timp, de hipercivilizatii. O a patra categorie de asemenea magii ar putea fi miracolele religioase.
Kincses Elod, fostul presedinte al UDMR Mures, i-a recomandat ieri lui Markó Béla sa faca publice si rapoartele pe care le-a facut inainte de 1989 despre intalnirile cu scriitorii maghiari.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a semnat ieri, dupa numai o luna de independenta, adeziunea la PC si a primit, in urma negocierilor cu conservatorii, functia de prim-vicepresedinte al partidului.
"Cetatenia noastra va fi un serios sprijin juridic pentru moldovenii romani in apararea identitatii lor", a explicat liderul de la Chisinau.
Banca Romaneasca, detinuta de National Bank of Greece, activeaza de 14 ani in Romania, rezultatele financiare plasand-o anul trecut pe locul 12 intr-un top al institutiilor bancare, cu o cota de piata de 2,07%. Dincolo de cifrele seci, foarte interesant este actionariatul autohton al sucursalei din Constanta.
"Noi am dorit dintotdeauna formarea polului de centru dreapta. Cand eram la PNL am incercat sa-l construim de jos in sus, dar se pare ca nu ne-a iesit. Acum se face invers, de sus in jos, si, chiar daca pare fortat, poate ca acum trebuia sa se intample.
Depozitul Compartimentului de Valorificare a Bunurilor Confiscate (CVBC) din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta adaposteste, de cateva zile, "marfa proaspata".
Cei 25 de angajati ai Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor (SPCEEP) Constanta au eliberat, de la inceputul acestui an si pana in prezent, 15. 099 de pasapoarte.
Terasa din Eforie Nord e spaima reprezentantilor Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Constanta, care au descoperit aici mancare stricata, continua sa confirme cele relatate deja de cotidianul "Replica".
Asta ar trebui sa se intample daca ar fi sa ne luam dupa angajamentele unor ministri de baza ai Cabinetului, Vasile Blaga si Elena Udrea.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri seara, dupa ce a chefuit si dansat la restaurantul Ciresica, din Neptun, ca el trece prin criza ca si prin furtunile de pe mare, "cu fruntea sus si nu cu capul plecat", opinand ca asa ar trebui sa faca toti romanii.
Cica in timp ce la Bucuresti, greii din toate taberele din partid ii pregatesc debarcarea din fotoliul de sef al PSD, Victor Ponta se bronzeaza fara griji in Dubai.
Inpolitics publica un articol de Sorin Rosca Stanescu, "Tradarea licuriciului", pe care il puteti citi in continuare. 'WikiLeaks a mai lansat pe piata un document de senzatie.
Dincolo de ipotezele deja testate, trebuie tinut cont de capacitatea de "inovare" a PDL pentru a-si maximiza sansele electorale si pentru a se mentine la putere, atat la nivel central, cat si local, dupa alegerile din 2012.
Asadar, oameni politici sau analisti imping cu totii in spatiul public, din motive radical diferite, ideea ca partidele vechi au expirat, ca liderii lor s-au uzat pana la refuz si ca e nevoie de altceva, cu totul diferit de ce-am avut in ultimii 20 de ani.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • In timp ce PDL trosneste din toate incheieturile si da sa se sparga, toata masinaria de propaganda pdl-ista e ingrijorata de binele PSD si PNL.
Ingrozit de scaderea de popularitate a PD-L, Traian Basescu a decis sa schimbe legea. ... Construind, astfel, o formula prin care, in mod artificial, partidul prezidential, pe care isi intemeiaza statutul de presedinte-jucator, sa obtina in alegeri un castig necuvenit.
google-analytics.com