Cautare

2458 de rezultate pentru "oarda de sus" (3.39 secunde)
Cum sa scapi de grasimea viscerala (Autoare: Ioana Dinu) In general, sa fii supraponderala este riscant pentru starea ta de sanatate, dar exista un anumit tip de grasime care poate fi deosebit de periculoasa.
Cand mintea intra in greva, iar corpul intr-un sejur de relaxare si odihna... ... Acolo ne-am petrecut cateva zile de vacanta, in septembrie anul trecut!
CUM AJUNGI LA SEX CU O FEMEIE DE 30-40 DE ANI Imi amintesc de profa de geografie. Eram prin clasa a 11 si aveam absente cu sutele pe semestru insa nu lipseam de la orele de geografie, desi nu e o materie ce s-a lipit prea bine de mine.
cand a terminat de scris. Este un text pe care il consider exceptional deoarece surprinde starea de spirit a majoritatii romanilor, acum la sfarsit de an. ... Sau cu josul in sus! 3 ore Sentimentul acut de final de an este acela ca s-a sucit lumea cu josul in sus.
Giorgiana Radu a publicat pe AMPRESS un articol despre cazul de la Caracal, intitulat: Cine ucide, de fapt? ... xxx Asistam de zile bune, oripilati si neputinciosi la derularea unei drame nascute din subteranul odios, mentinut in viata de inaltele institutii ale statului.
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am prezentat rapirile extraterestre ca o dovada a prezentei unor hipercivilizatii in preajma noastra.
de evidente (re)poziţionări doctrinare. ... Se dovedeşte, insă, şi in primul, şi in cel de-al doilea caz, că
Viata e dulce si senina cand ai pile, rude si relatii sus-puse.
Viata e dulce si senina cand ai pile, rude si relatii sus-puse.
La o prima vedere, in toiul iernii, un anotimp si-asa neprietenos omului nevoias, numai de politica nu ar trebui sa ne mai arda.
Cuvinte mai rar sau deloc auzite din partea celor care ocupa sau au ocupat, vremelnic sau nu, asa-numitele functii de raspundere.
Si-a strans Dutu jucariile din partid si cu asta si permisiunea Partidului Democrat Liberal de a mai aparea in paginile unui anumit cotidian. ... E tarziu, candidatii trebuie sa se concentreze asupra campaniei electorale, deci nu mai este timp de joaca de-a "plec, ba nu plec". Ghinion de nesansa.
Am mai consumat ceva cerneala, sau, pardon, miscari ale degetelor, (desi as fi vrut sa scriu la calculator doar cu degetul mare, si acesta tinut in sus, tot n-am putut), povestind despre un bufon al presei de revista.
Patru persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 54, pe raza comunei Osica de Sus, in urma producerii unui accident de circulatie.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Mizeria morala actuala a societatii romanesti s-a propagat astfel de sus in jos si ea pleaca de la faptul ca o mare parte a opiniei publice a acceptat cu ani in urma o nerusinata manipulare pentru promovarea unor personalitati compromise in prim planul vietii politice, spune Emil Constantinescu.
Sus mainile, domnule ministru al Apararii!".
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Isi facea bine treaba ca presedinte de Senat, nimeni nu i-a mai reprosat ceva, nici nu avea ce, si acum, asa, pe nepusa masa, si-a adus aminte ca vrea sa fie presedintele Romaniei.
ANCA NICOLEANU) Adrian Ursu, despre demiterea lui Baconschi, pe care o considera o incercare de prostire a populatiei, si alte miscari haotice ale politicienilor aflati la guvernare • Jurnalul National:
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
google-analytics.com