Cautare

2459 de rezultate pentru "oarda de sus" (2.70 secunde)
Bogdan Tiberiu Iacob) Dupa 8 ani in care s-a impamantenit ideea ca e omul politic nr.1 al tarii, cel mai puternic personaj, facatorul si desfacatorul de guverne si de partide, intr-un cuvant, greul suprem, Traian Basescu se confrunta cu o situatie dramatica.
Bogdan Tiberiu Iacob) Decizia lui Ponta de a-i propune lui Basescu demisia cu sapte luni mai devreme pentru a comasa prezidentialele cu europenele pare pe placul PNL si al lui Crin Antonescu, cel care s-ar putea vedea la Cotroceni inainte de termen.
PPMT vrea sa revenim la cele trei regiuni istorice Maghiarii din Romania vor regionalizare asa cum era inainte de venirea la putere a lui Ceausescu.
Propunere surpriza a lui Basescu pentru funcția de Președinte Președintele Traian Basescu a spus ca exista in acest moment o persoana care se muleaza mai bine decat Crin Antonescu pe funcția de președinte al Romaniei, pe care o va ceda in 2014.
Socotelile domnului Antonescu Cred ca gresesc cei care vad in iesirile din ultima vreme ale lui Crin Antonescu noi rabufniri de tafna sau lovituri de streche.
Ideea acestei declaratii politice a venit in urma unor discutii cu cadre militare, active si in rezerva, dar mai ales cu membrii de familie ai acestora, care mi-au sesizat mai multe probleme legate de modul de calcul si de plata, sau mai exact de neplata unor drepturi banesti.
In momentul de fata, Parlamentul si intreaga scena politica se afla fata in fata cu o provocatoare schimbare din temelii pe care o anumita parte politica dovedeste ca nu o poate realiza altfel decat prin sabotaj politic, aliante si mariaje de interes, ce par desprinse, scuzata fie-mi exprimarea abrupta, din literatura pentru copii.
Pentru ca in urma acestui eveniment nu este clar unde va fi construit viitorul pod, permiteti-mi sa reiau argumentele aduse de primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, dintr-o mai veche scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta.
Roxana Popa) Calin Popescu Tariceanu pregateste lovitura de gratie pentru Daniel Constantin. Actuala conducere bicefala a ALDE isi joaca ultimele luni de existenta. Liderii de filiale au fost convocati la Bucuresti, in cadrul unei Delegatii Permanente pentru a stabili data Congresului cand se va face trecerea la conducerea unica.
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. ... In 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete vor avea loc in data de 11 iunie alegeri locale partiale pentru functia de primar, din mai multe motive.
Nepasatori, sefii Petrom au declarat ieri ca nu vor reduce preturile carburantilor pentru a nu practica o politica de dumping, ce ar conduce spre faliment toate celelalte companii petroliere.
Ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor le cerceteaza in stare de libertate pe Cristina Zamfira Serbanescu, de 30 ani, administratora unei societati comerciale si pe Anca Cristina Paruschi, de 39 ani, director economic, ambele din Constanta, care in numai o luna de zile, in perioada iunie- iulie 2005, au reusit un tun de circa un milion euro.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit si-a prezentat in cursul zilei de ieri bilantul la sfarsit de program SAPARD.
Automobile Dacia, cel mai important constructor auto local, va prezenta pe piata cea mai puternica versiune de serie a modelului Logan, echipata cu motor de 1,6 litri pe benzina, cu 16 supape.
Cei care au ramas cu lei vechi, pe care nu-i mai pot folosi ca mijloace de plata, exista vesti bune.
Factorii care stau la baza acestei scumpiri ar fi modificarea structurii parcului auto, cresterea tarifelor practicate de service-uri si rata daunelor in caz de accident pe care firma de asigurari trebuie sa o acopere.
Privirea in ochi, semn de sinceritate si hotarare Unul din cele mai importante si mai evidente moduri de comunicare este privirea. Specialistii sunt de parere ca evitarea gestului de a te uita direct in ochii cuiva in timpul unei conversatii este un semn de lasitate sau de comportament mincinos.
Cu mai putin de un an înainte de alegeri, primarii doljeni au luat startul competitiei pentru atragerea fondurilor structurale.
Mediul de afaceri din Oltenia, asociatiile si fundatiile, agentiile judetene de ocupare a fortei de munca si universitatile pot accesa fonduri europene pe trei domenii de interventie, lansate, ieri, la nivel regional.Oportunitatile de accesare a fondurilor structurale s-au îmbunatatit odata cu lansarea de ieri, de la Craiova, dar pe toata regiunea Oltenia, a doua axe prioritare din cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS-DRU):
Mediul de afaceri din Oltenia, asociatiile si fundatiile, agentiile judetene de ocupare a fortei de munca si universitatile pot accesa fonduri europene pe trei domenii de interventie, lansate, ieri, la nivel regional.Oportunitatile de accesare a fondurilor structurale s-au îmbunatatit odata cu lansarea de ieri, de la Craiova, dar pe toata regiunea Oltenia, a doua axe prioritare din cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS-DRU):
google-analytics.com