Cautare

2459 de rezultate pentru "oarda de sus" (8.72 secunde)
Intalniri OZN de gradul psihologic? ... Este seful unitatii de cercetare in psihologia anomaliilor de la Universitatea din Londra, Colegiul Goldsmiths, si apare in mod regulat in mass-media ca expert in testarea cazurilor pretins paranormale.
FARCAS) Leslie Kean este jurnalist si autor de investigatie, despre care am scris de mai multe ori in aceasta pagina. ... Cartea are o prefata de John Podesta, fost sef de personal al presedintelui Bill Clinton si consilier al presedintelui Barack Obama, si are girul fizicianului Michio Kaku.
Am vorbit cu violoncelistul roman care a sarit de la etaj cand i-au spart politistii usa (Autoare: Evantia Barca) In dimineata zilei de 28 septembrie, violoncelistul Adrian Naidin s-a trezit cu un echipaj antidrog al Politiei Romane care i-a facut usa tandari, in speranta ca va gasi drogul marijuana.
OZN-uri la inceput de secol XX (Autor: ... FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am inceput sa prezint cazuri istorice din cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei). Un astfel de caz apare si in cartea autobiografica HRONICUL SI CANTECUL VARSTELOR a lui Lucian Blaga.
conservatorismul limbii, intretinut academic prin caracterul institutional si obligatoriu al regulilor gramaticale, perpetueaza aceste structuri si ierarhii dincolo de momentul in care ele inceteaza practic sa functioneze pentru ca un lucru este sigur - mobilitatea limbii a fost, pana acum, mai redusa decat a societatii insasi.
FARCAS) Printre cazurile OZN din istoria ufologiei romane merita sa rezum 3 exemple raportate de angajatii flotei noastre maritime si cercetate de Ion Hobana si Calin Turcu.
FARCAS) Pe 23 septembrie, 1978, la miezul noptii, doi tehnicieni de la statia de sus a telefericului de la Balea Lac au fost treziti de o lumina circulara rosiatica, vizibila prin ceata deasa si ocupand intregul camp vizual.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... Locuinta sa era intr-un bloculet cu un etaj, aflat pe partea cealalta a soselei asfaltate fata de postul de politie.
El s-a nascut in 1934, intr-un sat din Bucovina de Nord, care pe atunci era in Romania, dar azi e in Ucraina.
Interesata de latura transpersonala a psihologiei, in cadrul unui curs universitar, S.M. s-a supus unei regresii in vieti anterioare, folosind metoda DMP (Deep Memory Process), dezvoltata de Dr.
Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
FARCAS) Mii de oameni, de pretutindeni, pretind ca au fost rapiti de extraterestri si dusi pe nave spatiale, unde asupra lor s-au efectuat experimente, adesea sinistre.
FARCAS) Una dintre ideile sugerate de fenomenul OZN este aceea ca, undeva, deasupra, exista o putere incomparabil mai mare, care nu ia legatura nemijlocit cu noi, dar isi permite, de mii de ani, mici interventii si experimente in lumea noastra, fara sa ne ceara permisiunea.
Jurnalistilor li s-au aratat resturile unui balon de neopren, spunandu-se ca ofiterii de la baza militara (singura din lume avand avioane purtatoare de bombe atomice!) au confundat acest balon cu un OZN.
Coalitia pentru Familie, neafiliata confesional sau politic, la care au aderat 44 de organizatii neguvernamentale, fundatii si asociatii si 4 federatii romanesti care militeaza pentru promovarea valorilor familiei traditionale, a realizat o recapitulare rapida a principalelor argumente ale Referendumului pentru clarificarea definitiei casatoriei in Constitutie si a motivelor pentru care acestea nu sunt valide.
De ce tinerii romani refuza sa munceasca (Autor: ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job.
De pilda, in acest spirit, in 1966, Comandamentul Nord-American de Aparare Aerospatiala (North American Aerospace Defense Command - NORAD) si Fortele aeriene ale Statelor Unite ale Americii (United States Air Force - USAF) au incercat sa dezinformeze, intr-un documentar dedicat OZN-urilor, pentru canalul TV CBS, ca radarele NORAD nu urmaresc OZN-uri, ceea ce trebuia sa fie o dovada ca OZN-urile nu exista.
In numarul 3 de anul trecut al revistei PERISCOP a fost publicat un articol interesant scris de Mirel Curea pe tema serviciului militar obligatoriu. ... PERISCOP este o publicatie trimestriala a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din Serviciul de Informatii Externe.
Ea te hraneste, te integreaza, te pregateste pentru calatoria interioara, iti aminteste de fata ta originara. in clipe de iubire profunda apar crampeie ale fetei originare, desi aceste crampeie vin ca reflectii.
Horatiu Ioani este unul dintre cei mai apreciati medici neurochirurgi de la noi.
google-analytics.com