Cautare

2458 de rezultate pentru "oarda de sus" (3.10 secunde)
Autoritatile au gasit pana la urma o solutie de iesire din impasul in care se afla, din cauza ca firma de salubritate a consiliului local n-a reusit sa obtina decat o licenta provizorie, pe un an, ba chiar s-a vehiculat faptul ca se afla in incompatibilitate, pentru ca municipalitatea era asociat unic.
Marius Tuca) Dupa ce in pedeleu minciuna a stat aproape 8 ani cu regele la masa, cand a venit nota de plata nu prea a mai fost loc sa se traga linia.
Rezultatele simularii arata ca USL va obține 50, 14 la suta din voturile exprimate, cu care va castiga peste 60 la suta din mandatele de parlamentar.
Lauda lui Tutuianu dupa demisie Fostul ministru al Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a precizat, pe pagina sa de Facebook, ca pleaca de la minister cu fruntea sus si cu sentimentul muncii indeplinite, prezentand un bilant al mandatului de doua luni in fruntea MApN.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat, in perioada 23 februarie-10 martie, o actiune de control tematic cu privire la respectarea prevederilor legale la comercializarea produselor cosmetice. Au fost verificati 1.197 de agenti economici (producatori, importatori, distribuitori si vanzatori).
Prin fondurile structurale, IMM-urile autohtone pot accesa 791,7 milioane de euro pentru dezvoltarea de sisteme inovatoare de productie, bani care sunt nerambursabili. ... eficientizarea echipamentelor de productie, bazata pe extinderea si modernizarea lor, innoirea proceselor de productie si sprijinirea adoptarii standardelor internationale;
Angajatii filialei de la malul marii a grupului "Tiriac Autorulate", amplasata in vecinatatea Metro II, isi dau singuri cu "firma-n cap".
O stiam, de la alti instructori de pilotaj, dar cum n-am vorbit niciodata despre chestia asta pe Motorstory, am zis sa o discutam. ... Ba poate ati si ras de vreunul atunci cand l-ati vazut ca sta drept, cu ambele maini pe volan.
"Lovitura de stat" a USL anuntata pentru joi nu a avut loc Presa portocalie si-a mai tras un autogol de zile mari. Un articol care trebuia si a fost exploatat de PDL a intrat in categoria marilor dezinformari ale opiniei publice.
Senatorul Trifon Belacurencu a transmis un drept la replica, al carui text ar dori sa apara in media centrala, deoarece conducerea Realitatea TV a refuzat sa publice replica sa la un neadevar rostit pe postul tv mai sus mentionat.
PROFI continua sa se extinda in ritmul planificat si deschide astazi sase magazine la Vidra, Bechet, Dobra, Calmatuiu de Sus, Bals si Techirghiol, ajungand la sfarsitul lunii aprilie la un total de 15 inaugurari, dintre care noua in format Loco si cate trei magazine in formatele Standard si City.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. In format Standard a fost deschis astazi magazinul din localitatea Curtea de Arges.
Aflata la sapte puncte de plutonul candidatelor la titlu, Pandurii Targu Jiu trebuie sa-si ia gandul de la cupele europen Daca in turul Ligii 1 emitea pretentii la cupele europene, acum clasarea pe locul sase ar fi telul la care mai pot aspira elevii lui Petre Grigoras.
Intr-o perioada in care rata de adoptie a ecranelor sensibile la atingere este mai mare ca niciodata, arta scrisului la o tastatura fizica este pe cale de disparitie.
Cum se joaca jocul Incidentul OZN de la Roswell din Google Doodle? ... Incidentul OZN de la Roswell a avut loc in 1947 in Statele Unite ale Americii , atunci cand un obiect neidentificat s-a prabușit langa o ferma de langa Roswell, New Mexico, pe 7 iulie 1947.
Daniel Tanasie ) O problema des ridicata de catre utilizatorii WordPress este cum se poate pune un fisier pentru download. Fie ca fisierul este pdf, arhiva, fisiere de office, video, audio sau orice alt tip de fisier metoda este aceeasi si o voi prezenta prin imagini.
Saptamana trecuta, piesa "Sus pe toc" a hip-hopper-ului Shift in colaborare cu Marius Moga, a ocupat locul 1 in topurile radiourilor din tara, conform Media Forest, si continua sa se mentina pe pozitii si in aceasta saptamana.
Pe cat de multe femei se plang ca s-au ingrasat, tot atatia barbati urla sus si tare ca nu stiu ce sa mai faca sa scape de faimoasa "burta de bere".
Sa citim, deci, integral, exact fragmentul pe care il invoca cei care sustin ca telepateala e scoasa din context, iar rechizitoriul e de fapt o opera stiintifica de mare revarsare intelectuala.
Rugaciunea este atat de tare si de puternica incat poti sa te rogi si sa faci ce vrei, caci rugaciunea te va povatui spre o lucrare adevarata si dreapta.
google-analytics.com