Cautare

2458 de rezultate pentru "oarda de sus" (4.27 secunde)
El l-a susţinut pentru a patra oară in funcţia de vicepreşedinte pe prietenul său din PSD, Eugen Chebac, organizand totodată ... sus un timp indelungat): ... Pe de altă parte, decizia lui de a-l susţine incă
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Bogdan Tiberiu Iacob) Oricit ar părea de paradoxal, popularitatea extrem de mare de care doctorul se bucura in sondajele pe Bucuresti ar putea reprezenta o durere de cap zdravana pentru USL si un handicap in batalia electorala care se va derula pe 10 iunie, la alegerile locale.
Dupa patima cea de buna voie a Domnului nostru Iisus Hristos, dupa Invierea si dupa Inaltarea Lui la ceruri, era in Cezareea Palestinei un sutas, anume Corneliu, de neam din Tracia.
FARCAS) Pe 17 iulie 2013 a fost dat publicitatii interviul pe care Sebastian Haley, din partea firmei GamesBeat, l-a luat lui Nick Pope, cel care a condus intre 1991 si 1994 Secretariatul 2(a) al statului major al aerului (Air Staff), de la Ministerul Apararii al Regatului Unit, secretariat responsabil cu semnalarile OZN.
Gerota - Bucuresti Invadati de bacterii - De la o vreme incoace, moda pare sa cuprinda si bolile, scotandu-le la defilare, pe rand. Un nedorit loc de frunte in topul suferintelor cu raspandire de masa il ocupa cistitele, o boala care le chinuie mai ales pe femei.
FARCAS) ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate din Romania) a organizat, in data de 10 mai 2014, in sala de conferinte a Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), in prezenta unui public select si interesat, prima editie a Conferintei "OZN Romania".
FARCAS) In octombrie 2015, ufologul Paul Stonehill a publicat in Fate Magazin un articol despre fenomene inexplicabile observate de cosmonautii sovietici si rusi, in timpul activitatilor din spatiu.
FARCAS) Saptamana trecuta am prezentat 4 intalniri OZN din cele circa 1.200 de cazuri colectate de John Timmerman, fost trezorier al Centrului de Studii OZN (Center for UFO Studies - CUFOS) infiintat de J. ... Cazurile au fost evocate intr-un articol scris de Michael D.
FARCAS) Continuand istoria fenomenului OZN in Romania, inceputa in numerele anterioare, in particular istoria valului din 1968, nu putem uita de Padurea Hoia-Baciu. S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
Asa cum a observat, poate pentru prima data, inca din anii 1960, Jacques Vallee, exista o paralela demna de luat in seama intre fenomenul OZN modern si povestile folclorice despre zane, iele, spiridusi sau gnomi. ... Intre cer si pamant Si John Mack (1929-2004, profesor de psihiatrie la Harvard) opina:
Ce spune un locuitor al Iasilor despre babele care stau la coada, an de an, la moastele Sfintei Parascheva. Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. Casa ei se afla chiar pe drumul ingradit an de an de jandarmi care duce la moastele Sfintei Parascheva.
Primele ore ale diminetii sunt foarte bune pentru sedinte importante sau negocieri de lunga durata. Esti foarte calma si ai idei extrem de bune. Spre seara, incerci sa te relaxezi in compania partenerului de cuplu.
Situatia exceptionala de la Navodari continua, dupa ce ieri, 18 martie a.c., consilierii PSD si PNL s-au intrunit in sedinta extraordinara pentru a anula toate hotararile adoptate de consilierii PDL in data de 7 martie.
O priveste cum se comporta in intimitate, ce bea, ce mananca, pe cine iubeste sau uraste, pe cine respecta ori dispretuieste, la ce canale tv se uita, ce opinii are despre femei, care e marca de whisky preferata ori filosofia sa de viata.
"Daca te tii doar cu nasul pe sus, nu o sa devii credibil!". ... O spune eurodeputatul PDL, Cristian Preda, care ii cere presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, sa-si "asume eroarea", transmitandu-i acesteia ca daca "te tii doar cu nasul pe sus, nu o sa devii credibil", informeaza Gandul.info;
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Altfel, nu pot sa-mi explic, de ce s-a certat cu ultimii lui sustinatori: ... "Nu mai astept nimic de la PDL. Blaga sa-si mai amane foamea de putere." "Cine va raspunde pentru tot ce s-a intamplat ?", l-a intrebat moderatoarea.
Din insectarul tinerilor politicieni aruncat pe piata de Basescu Traian iese in evidenta, prin importanta functiei, Robertina Anastase. ... Si-a blurat prezenta pe podiumuri pe cand castiga diadema de lamaita impinsa de un escroc, supranumit "regele conservelor".
"Din 2008 incoace, tot ce face puterea actuala este aproape sa ne scoata din Europa" Liderul PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, la Ploiesti, ca tot ce face actuala putere din 2008 incoace este "aproape sa ne scoata din Europa", declaratia fiind facuta in contextul deciziei Consiliului JAI de a amana luarea unei decizii in privinta calendarului aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen.
Sus Basescu! ... Lelia Munteanu, senior editor) Cand ti-o furi artistic, te intrebi ce e dincolo de viziera. De regula, stau la doi metri in fata ta si te privesc. Pentru ei nu esti un om liber, ci un individ in stare de libertate.
google-analytics.com