m.ziuanews.ro: Cum se joaca jocul Incidentul OZN de la Roswell din Google Doodle?

Roswell, OZN-uri, extraterestrii, teoria conspiratiei, jocuri si Google Doodle, toate la un loc. Incidentul OZN de la Roswell a avut loc in 1947 in Statele Unite ale Americii , atunci cand un obiect neidentificat s-a prabușit langa o ferma de langa Roswell, New Mexico, pe 7 iulie 1947.
Incidentul OZN de la Roswell a fost de la sfarsitul anilor 1970 subiectul multor controverse si teorii ale conspirației au aparut cu privire la eveniment. Google face un joc captivant cu ocazia a 66 ani de la incidentul Roswell.

Cum functioneaza jocul Incidentul OZN de la Roswell din Google Doodle?

Jocul Incidentul OZN de la Roswell din Google Doodle debuteaza cu o nava extraterestra care calatoreste in spatiu. Apasa butonul play. Nava extraterestra incepe sa coboare mai repede si se pare ca OZN-ul are unele probleme. In scena urmatoare, poti vedea locatia in care a aterizat OZN-ul si luminile descrise de localnicii martori ai incidentul Roswell. Extraterestrul ajunge pe Pamant, in Roswell.
In partea dreapta a ecranului din jocul Incidentul OZN de la Roswell Google Doodle veti vedea un OZN. Scopul jocului Incidentul OZN de la Roswell este sa adunati toate piesele necesare pentru a asambla OZN-ul si a face extraterestrul sa se intoarca acasa.

Cum se joaca Incidentul OZN de la Roswell Google Doodle?

Apasa butonul stang al mouse-ului pentru a il face pe extraterestru sa se miste in directia in care vrei prin click pe ecranul Doodle-ului. Primul pas este sa colectezi prima piesa din nava, care iti va aparea la cativa pasi in fata. Vei vedea in partea dreapta sus a ecranului cum se completeaza nava.
Poti apoi sa te deplasezi atat in stanga cat si in dreapta. Daca alegi partea stanga, vei intalni o vaca. Da click pe vaca (o mulgi) si colectezi o funie care iti va fi de folos mai tarziu. Asta e tot in aceasta zona a jocului Incidentul Roswell.
Mergi in dreapta, vei da de un hambar. Aici urca pe scara si colecteaza potcoava. Dupa ce cobori, vei vedea un sac cu grau. Colecteaza-l. In hambar este blocata o piesa din OZN pe care o vei putea obtine in mai multe feluri.

Cum sa trisezi in Incidentul OZN de la Roswell Google Doodle

Modalitatea cea mai simpla de a obtine bucata de OZN din hambar, este sa dai click pe bucata lipsa de OZN in partea sus dreapta a ecranului si apoi pe franghia obtinuta anterior.
Mergi mai departe in dreapta. Vei da de o casa. Poti suna la usa. Daca sunati de peste 7 ori, persoana care se afa sus si doarme, iti va arunca bucata lipsa de OZN pe care o poti colecta din partea dreapta.

Cum poti juca altfel Incidentul OZN de la Roswell Google Doodle?

Groapa din Incidentul OZN de la Roswell Google Doodle. Ai cazut in groapa de langa vacuta? Ai in dreptul tau o stropitoare. Click pe ea si vrejul de langa tine va creste mare, vei putea sa te cateri pe el.
Casa si gaina din jocul Incidentul OZN de la Roswell Google Doodle: mergi in dreapta casei si hraneste cu grau gaina. La click pe ea iti va da o pana. Apoi cu stropitoarea, poti uda copacul de langa casa, astfel incat sa te poti urca pana la locatarul care doarme. Gadilandu-l cu pana va arunca bucata de OZN lipsa.
Daca nu reusesti sa iei bucata de OZN cu franghia, poti da calului apa. Acesta va creste spectaulos si rupand hambarul, va elibera bucata de OZN.
Ti s-a parut greu jocul? Cum ar fi fost daca intr-adevar ai fi fost un extraterestru implicat intr-un incident, cum se spune ca ar fi fost incidentul OZN de la Roswell?