Blogul Roxanei Iordache: OANA STANCU SPERIE OPOZITIA. MAI RAU DECAT PUTEREA
Referitor la lobby-ul lui Basescu pentru o companie (cazul Rosia Montana), Oana Stancu a afirmat, azi, ca e un motiv temeinic de suspendare.
USL - tacere.
Oana pluseaza, speculand inteligent faptul ca aduce rating trustului Intact. Moguliada ridicatoare de mingi pentru (regimul) Basescu poate merge inainte, Oana Stancu poate fi in continuare cat de dura vrea - ca de putut, poate mai mult decat opozitia plus inca una ca ea.
Cu diferenta ca pentru Oana Stancu miza (par)e vitala: nu doar prin prisma prestigiului profesional. Ci pur si simplu a unei constiinte.
Baietii de la USL sed comod. Ponta fanfaroneaza, Crin becalizeaza, zice: oricum noi castigam, acum sau la termen, in alegeri separate sau comasate, in definitiv, e vorba doar de toamna anului viitor. Si n-a venit inca nici toamna anului in curs.
Ei chiar nu pricep ca intr-un an si mai bine vor muri cu zile o multime de oameni, multi se vor imbolnavi, unii vor pleca, iar alti foarte multi vor fi depersonalizati/abrutizati/transformati in abulici sub presiunea supravietuirii?!
Presupunand ca ar pune problema cinic, ca li s-ar rupe si lor de oameni, ca si puterii actuale, ar trebui macar sa evalueaze lucid situatia. Daca nu se schimba radical, USL pierde lamentabil: se erodeaza zi de zi prin imaginea de neputinta. In timp ce regimul Basescu se consolideaza: prin imaginea puterii discretionare de neclintit. Au construit-o cu o tenacitate care aminteste de "tancurile sovietice eliberatoare". Pe cand opozitia se lauda cu-o floare.
Sigur, observatorii critici sunt de vina, ca semnaleaza realitatea.

P.S. Aceasta postare poate fi considerata si un sut in partea expusa a suporterilor care practica pozitia strutului. Indiferent de culoare.
Precizare: sunt stelista, deci il huidui pe Becali. Poate acum e mai clar. Si pentru peluze