Cautare

5643 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (3.35 secunde)
Sotia sa, Oana, este disperata din pricina faptului ca medicii nu au reusit sa stabileasca decat un diagnostic partial. Oana Lis e suparata pentru ca Viorel Lis sufera de o boala careia medicii nu par sa-i gaseasca leac.
Pusa Hack, proprietara brandului Exotique in Romania, este pasionata de Orientul indepartat si de obiectele de mobilier vechi pe care le achizitioneaza din calatoriile sale pe care le face impreuna cu sotul ei, Andrew.
EIBAB - BIENALA de CARTE - OBIECT, ANAV "Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane prezinta astazi, de la ora 19.00, in spatiul cultural Gallery din Strada Leonida nr.
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
Cantareata Celine Dion este nevoita sa faca fata unor clipe dificile, dupa ce sotul ei a fost diagnosticat cu cancer. Artista are grija de sotul ei ca de un copil.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti.
Prima masura care trebuie sa fie luata este stoparea migratiei politice - cea mai mare frauda ce inca nu este pedepsita de nimeni. Migratia politica, o dezertare si o tradare a electoratului, ramane una din cele mai perverse instrumente folosite de Regimul Basescu impotriva romanilor.
Suflet de troll Acum mai multi ani, Catavencii l-au trimis pe Radu Alexandru la Gala Verde, un eveniment intre partenerii caruia se numarau si ei. A doua zi, Radu a scris o mizerie haioasa pe blogul personal, unde identitatea lui de troll il obliga sa scrie mizerii.
Nu doar ca pe Alexandru Arsinel, actorul de teatru si de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci asa, ca pe un om ca toti oamenii.
Alessia Georgescu, fiica sa, eleva in clasa a V-a la Colegiul Catolic, este cea mai frumoasa amintire de la sotul ei, care a ajutat-o sa treaca peste suferinta pierderii acestuia. ... - Cum l-ai cunoscut pe sotul tau, compozitorul Serban Georgescu?
FARCAS) In 1996, dar si ulterior, pana prin anul 2000, am examinat cazul extrem de stufos al doamnei M.C. Rezum in continuare doar principalele elemente din relatarile ei.
Partidul Initiativa Nationala a cerut ieri RA-APPS si Secretariatului General al Guvernului sa dea publicitatii lista tuturor politicienilor care locuiesc in mod ilegal in locuinte de protocol si sa rezilieze aceste contracte, amintind cazurile lui Mircea Geoana si Vasile Dancu.
Hahui Oana, eleva in clasa a X-a si model la o agentie de modeling din orasul nostru, a facut public faptul ca, desi in luna martie a acestui an a cistigat locul al doilea la un concurs de frumusete marca Tineretul Social Democrat, nu a primit premiul promis de organizatori nici pina in momentul de fata.
Oana Mizil primeste de la Vanghelie un palat de 1,8 milioane de euro Oana Mizil va primi in dar de la edilul Sectorului 5 o vila de circa 1,8 milioane de euro, in centrul Capitalei, pe strada Paris.
Social-democratii din Calarasi se asteptau ca Oana Niculescu-Mizil sa demisioneze din partid "Demisia doamnei Oanei Niculescu-Mizil era de asteptat atat pentru mine, cat si pentru multi dintre colegii mei", a declarat luni presedinte organizatiei municipale a PSD Calarasi, Ion Stefan.
Gunther Krichbaum, cel care i-a scris lui Barroso despre situatia din Romania, este casatorit cu fosta consiliera a lui Macovei Gunther Krichbaum, presedintele Comisie de afaceri europene din Parlamentul german, se numara printre persoanele care au fost interesate de situatia politica din Romania.
PLUS, partidul infiintat de securisti si condus de Dacian Ciolos, alege sa-si faca imagine pe baza scandalurilor pe care le declanseaza. PLUS se adreseaza elitei sale si acest lucru se simte cel mai bine din discursul plusilor (sau oricum s-ar numi ei).
Eliminarea emisiunii Ora de foc de la Realitatea TV l-a nemultumit pe Sorin Ovidiu Vantu, patronul postului de stiri. La o zi dupa ce jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vintu arata cu degetul catre Sebastian Ghita (foto):
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
Oana Roman a dezvaluit ca este insarcinata in trei luni si jumatate si ca se pregateste ca, impreuna cu iubitul sau, sa devina parinti. Oana Roman este insarcinata: ... Suntem impreuna de aproape noua luni. Lucrurile au evoluat in timp, destul de repede.
google-analytics.com