Cautare

61307 de rezultate pentru "o tanara din horonic" (6.52 secunde)
Din pacate pentru el, se pare ca Biroul Permanent al PD nu a acordat prea mult credit dezmintirii si chiar l-a debarcat pe Gusa din fruntea grupului deputatilor democrati, desi acesta fusese reconfirmat, de majoritatea parlamentarilor PD, in functia de lider al grupului cu doar o seara in urma.
Care reforma o poate face? ... bai, fratilor, noi, impreuna cu Tariceanu, v-am tras o pacaleala in 2008 cand v-am spus ca va dublam pensiile, presedintele a avut dreptate. Acum am ajuns la o situatie aproape disperata a Fondului de Pensii si asta afecteaza chiar functionarea bugetului, functionarea statului roman.
Schimbarile hormonale din timpul sarcinii fac ca femeile sa se simta obosite, dar oboseala pare sa fie mai pronuntata la femeile cu varsta mai mare si poate fi accentuata daca mai au alti copii mici de care trebuie sa se ocupe, spune Jennifer Niebyl, medic, profesor si sef al departamentului de obstetrica si ginecologie la Universitatea Iowa, SUA.
Ziua si schimbarea pentru ministrul Turismului, o alta societate de stat din turismul constantean desemnandu-si noua conducere, potrivit unui document remis Bursei de Valori Bucuresti. ... din Constanta, a venit si randul SC Neptun Olimp S. ... din Mangalia sa-si schimbe sefii.
El a declarat ca obiectivul sau este ca PSD sa redevina, in doi ani, cel mai puternic partid din Romania. ... Bataliile din ultimii ani le-am purtat cam singur, intr-o republica a procurorilor. Obiectivul meu este foarte simplu, sa redevenim cel mai puternic partid din Romania.
'Reintors - nu se stie cand - din Japonia, cu sau fara verigheta, presedintele Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) primeste, astazi, la Cotroceni, reprezentantii partidelor politice parlamentare.
La preturile din prezent, putini îsi pot permite un apartament decent. Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
La preturile din prezent, putini îsi pot permite un apartament decent. Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
Ofertele agentiilor de turism din Slatina pentru o vacanta în luna septembrie vin cu preturi chiar si cu 35% mai mici decât în vârful de sezon. ... Foarte multi olteni prefera litoralul din Grecia, Turcia si Bulgaria.
Din ianuarie 2009 semneaza o rubrica saptamanala la "Adevarul". ... Acum reprezint un grup de presa, care incearca sa-si construiasca o imagine independenta si cat se poate de obiectiva. De aceea, o parere pe care eu mi-as exprima-o acum n-ar face decat rau.
Alina Alexandra Avadanei este eleva in clasa a X-a la Liceul "Iulia Hasdeu" din Bucuresti. La numai 17 ani, scrie romane de dragoste, pline de mister, pe care le va publica intr-o buna zi, cu siguranta. Asteapta ca cineva sa o descopere insa... ... - O scurta prezentare a ta.
Multi isi imagineaza ca problema sentimentului de neam este o chestiune anacronica. ... Pentru limpezire, sa facem o necesara revenire la chestiunea specificului national, cea mai reprezentativa forma de specificare a genului omenesc. In sociologie se spune ca specificul national este o chestiune de apartenenta.
Loredana Groza, acuzata ca a apelat in mod abuziv la chirurgia estetica Loredana Groza este una dintre cele mai indragite, admirate si apreciate artiste de la noi si la cei 48 de ani ai sai se afla intr-o forma de zile mari.
"De fiecare data cand un barbat doreste sa faca dragoste, exista o ordine armonioasaa lucrurilor care trebuie neaparat sa fie respectata:
Ea afirma ca este rapita sistematic de extraterestri, inca de cand avea doar 4 ani, iar din pubertate a inceput sa fie insamantata artificial de acestia. ... Ea a aratat si o imagine de tomografie computerizata a creierului ei, in care aparent era un implant metalic, introdus prin nari.
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
Pasagera de 15 ani ranita grav in accidentul produs pe 15 mai, pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, de Eduard Zlatineanu, a murit miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Craiova, din cauza ranilor grave suferite.
Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
In lumea de astazi, aproape unul din patru cazuri noi de cancer de san apare la femeile de varsta fertila.
Iar in politica, daca nu raspunzi la atacuri, o iei peste bot", sustine Catalin Boboc. ... "Am depus, simbolic, o jerba de flori la statuia lui Eminescu.
google-analytics.com