O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova. Un altul este in continuare in stare critica, la spitalul din municipiu.
Potrivit medicului de garda Roxana Balaci de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin, tanara de 17 ani internata initial la Terapie Intensiva cu politraumatism si fractura de femur a murit, in noaptea de vineri spre sambata, in urma unui stop cardiorespirator.
Medicul a precizat ca tot in cursul noptii, tanarul in varsta de 18 ani care se afla in coma a fost transferat la Spitalul din Craiova cu o ambulanta, avand nevoie sa fie tinut sub supraveghere intr-o Sectie de Neurochirurgie.
La Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, la sectia de Terapie Intensiva, se afla in continuare internat un tanar de 16 ani, care are fractura de bazin, starea acestuia fiind critica.
Cele trei persoane se aflau in autoturismul care, vineri seara, s-a ciocnit cu un microbuz, pe drumul european E 70, la iesirea din Drobeta Turnu Severin.
In urma cercetarilor, s-a stabilit ca autoturismul marca Land Rover a intrat pe contrasens, lovind microbuzul care circula regulamentar.