www.efemeride.ro informeaza: Pe 8 iulie 2009 un canal italian de televiziune a luat un interviu unei femei de 41 de ani, numita "Giovanna". Ea afirma ca este rapita sistematic de extraterestri, inca de cand avea doar 4 ani, iar din pubertate a inceput sa fie insamantata artificial de acestia. Ea sustine ca ar fi purtat in pantece, in decursul timpului, 18 hibrizi. La doua luni de la insamantare fetii erau extrasi de catre rapitorii ei si ajutati sa creasca in continuare prin interventia unor dispozitive artificiale, pe care insa ea nu le vazuse. In toate cazurile, mai putin in ultimul, rapitorii au fost omuletii cenusii, dar ultima data a fost victima altei rase, care, asa cum i s-ar fi spus, se aflau in conflict cu primii.
Drept urmare, fatul hibrid a fost avortat. Giovanna a realizat mai multe inregistrari video in care apar pretinse detalii revelatoare privind extraterestrii, inclusiv acest avorton. Ea a aratat si o imagine de tomografie computerizata a creierului ei, in care aparent era un implant metalic, introdus prin nari. Vizitatorii sunt creaturi care - spunea ea - spre deosebire de noi, nu au sentimente. Aceasta explica cinismul actiunilor lor. Ei nu cunosc iubirea sau ura. Insamantarea se facea artificial si nu sexual. Giovanna mai aflase ca vizitatorii injectau virusi in corpul celor rapiti, virusi letali pentru ei dar nu si pentru oameni. Apoi reveneau sa recolteze sange de la victime, pentru a extrage din el anticorpii produsi. Acesti anticorpi ar avea un efect vindecator asupra lor... E posibil sa recolteze intr-un mod asemanator anticorpi si de la animale...
Fiind intrebata cum decurgeau rapirile, Giovanna a raspuns ca ei coborau cu navele lor, din care emiteau un fascicul de lumina. Cand raza ajungea la ea, isi pierdea cunostinta si in felul acesta era transportata. Alteori o luau chiar din locuinta. Cand era tanara, tatal ei era ingrijorat deoarece ea lipsea adesea noaptea de acasa pentru mai multe ore. El era convins ca fata se distreaza cu prietenii, in timp ce ea suferea de fapt rapiri care durau uneori 3-5 ore. Era dusa intr-o incapere, poate in interiorul OZN-ului, unde era intinsa pe un soi de pat metalic. In urma manipularilor facute asupra ei, a ramas si cu cateva semne pe piele. Epiderma vizitatorilor secreta o substanta fluorescenta, urmele careia ramaneau pe corpul ei. Intreband ce este aceasta substanta, i s-a spus ca era un soi de dezinfectant, pentru a nu o contamina pe ea sau pentru a nu se contamina ei insisi.
In apartamentul Giovannei si in iarba arsa in jurul casei ei s-a gasit o substanta prafoasa fluorescenta, care nu continea fosfor. Analizata intr-un laborator din Bologna, substanta a dovedit ca are o structura si proprietati cu totul speciale, care nu semanau cu nimic din ce putea fi gasit intr-o casa obisnuita. Giovanna afirma ca i s-a transmis ca veneticii au nevoie de oameni pentru a crea o noua rasa hibrida, intrucat ei insisi nu se mai pot reproduce datorita radiatiilor care i-au afectat pe planeta lor si in cursul calatoriilor cosmice. Dintre toate fiintele inteligente pe care ei le cunosc in Cosmos, rasa umana este singura care are un ADN compatibil cu al lor. Dupa ce rasa hibrida va fi suficient de numeroasa ei au de gand sa ia Pamantul in stapanire, daca va fi nevoie, folosind chiar forta. Veneticii au deja baze pe Pamant, pe Luna si probabil si pe alte planete. "Sunt doua rase iar noua ne-au mai ramas doar doi ani..." - a comentat ea la un moment dat - adaugand ca-i este frica sa intre in detalii.
Dupa emisiune cazul a generat o intensa dezbatere. Sute de persoane au scris postului de televiziune spunand ca au trecut prin rapiri similare. Ufologul Pablo Ayo comenta ca se cunosc si alte cateva cazuri de avort al unor presupusi feti hibrizi. De obicei mama era atat de traumatizata de eveniment incat lesina, iar cand isi revenea avortonul nu mai exista; in timp ce Giovanna a reusit sa-l pastreze, sa-l filmeze, iar partenerul ei sa-i faca autopsia, dupa care insa spun ca l-au aruncat. Mai multi ufologi au declarat ca pe film fatul semana mai degraba cu unul de iepure. Recent, Roberto Pinotti, altminteri un adept al ipotezei extraterestre, se intreba ce ar fi mai bine: ca Giovanna sa fie data in judecata pentru abuz de credulitate (daca minte), sau pentru ascunderea unui cadavru (daca spune adevarul). Edoardo Russo, un alt ufolog italian renumit, comenta ca astfel de istorii nu fac bine ufologiei italiene, consolandu-se doar cu faptul ca sunt intr-o companie selecta, intrucat si confratii din alte tari sufera de probleme similare.
Revista Magazin