Cautare

61315 de rezultate pentru "o tanara din horonic" (4.12 secunde)
În Craiova, poti achita o chirie lunara de 250-270 de euro sau poti plati la banca o rata de 265 de euro pe luna, dar îti ramâne locuinta.Cresterea foarte mare a chiriilor la locuintele din Craiova face mai avantajoasa achizitionarea de apartamente prin credit ipotecar sau imobiliar.
La un grad de îndatorare de 55%, o familie cu venituri de 3.000 de lei pe luna nu poate sa-si cumpere nici macar o garsoniera.
Referitor la misiunile economice din Marea Britanie care au vizitat Romania, ambasadorul britanic a amintit un grup de potentiali investitori din Irlanda de Nord, iar grupul britanic Provident Financial tocmai a deschis la Ploiesti o sucursala.
In perceptia lui nici o persoana de una singura nu detine toate cunostintele si capacitatile necesare pentru succesul unei companii. ... Zoltan Pilecki a format la Alveus Romania o echipa tanara, competenta si entuziasta, o companie stabila, puternica, pe un trend ascendent, bine pregatita sa faca fata greutatilor.
Magda Marincovici Shape Art Pilates este primul studio din Romania care ofera o gama completa de sesiuni personalizate Pilates, cu 6 instructori de exceptie si cu echipamente unic Reformer, produse de Balanced Body din SUA, cel mai mare producator la ora actuala.
In cadrul expozitiei organizate de Valentine‘s Day, la Sala Dalles, Mihaela Hotaru, o tanara excentrica, creeaza palarii si accesorii chic pe care le expune si vinde aici. ... "Creez palarii vintage facute cu pasiune, cu inspiratie din trecut si accent modern!
La douazeci de ani dupa ce a fost evacuat in America, Paul Mathry se intoarce la Liverpool pentru o scurta vizita.
O asculti o data, n-o uiti nicodata! ... O cantareata din Franta, cu origini algeriene, care a luat cu asalt toate playlist-urile radiourilor din Romania si a ajuns in topul celor mai share-uite clipuri de pe Facebook.
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva a Colegiului National "Iulia Hasdeu". In revista "Idealuri" a liceului, Alina publica un text de-al sau, ce abordeaza o tema actuala: ... A devenit o rutina. O luna...doua...trei... ... Eu traiam intr-o lume a mea...
Asociatia ”Amici della Musica”, reprezentant exclusiv in Romania al Festivalului San Remo Music Awards, a organizat o selectie nationala pentru desemnarea reprezentantului.
- Cum a luat nastere Il Textile, firma pe care o conduceti astazi? - In textile am ajuns dupa revolutia din decembrie 1989, iar dupa 1990 mergeam deseori in Franta ca sa vad pulsul pietei de textile de acolo.
Adrian Pirvu, Helena Maksyom Cu Helena Maksyom, Adrian Pirvu, Viorica Pirvu, Alexandr si Lichidatorii de la Cernobil, Iulya Gerasymova Documentar - Romania, Ucraina - 2020 - 1h22 La finalul unei relatii de lunga durata, un regizor pe jumatate nevazator, nascut in 1986, a carui mama pune boala acestuia pe seama accidentului nuclear de la Cernobil, isi lasa in urma viata din Romania si porneste intr-o calatorie din dorinta de a gasi si alti oameni afectati de acelasi dezastru.
Adrian Pirvu, Helena Maksyom Cu Helena Maksyom, Adrian Pirvu, Viorica Pirvu, Alexandr si Lichidatorii de la Cernobil, Iulya Gerasymova Documentar - Romania, Ucraina - 2020 - 1h22 La finalul unei relatii de lunga durata, un regizor pe jumatate nevazator, nascut in 1986, a carui mama pune boala acestuia pe seama accidentului nuclear de la Cernobil, isi lasa in urma viata din Romania si porneste intr-o calatorie din dorinta de a gasi si alti oameni afectati de acelasi dezastru.
Alexandra Mutu i-a cucerit definitiv pe italieni Ca doar nu e putin lucru sa fii o hackerita atat de sexy si, pe deasupra, sa vrei sa faci si un lucru nobil.
In 2008, Iulia Fratila a disparut din atentia publicului. ... Eram tanara, aveam o cariera si tot ce imi mai doream era sa devin mamica. Si intr-o clipa totul s-a naruit", a marturisit vedeta pentru Cancan. ... "Am demisionat imediat, am vandut mare parte din ce aveam si am plecat.
Barbatul are 36 de ani si abia se eliberase din inchisoare unde a stat 4 ani de zile pentru viol sub amenintarea cutitului. Anchetatorii au stabilit ca barbatul a talharit-o pe Iuliana Neblea, a omorat-o dupa care a transat-o cu un cutit si a aruncat trupul in raul Arges.
Pete rosii si basicute din cauza soarelui. Razele ultraviolete pot reactiva herpesul la nivelul buzelor Statistic, intre 10% si 20% din populatie este afectata de alergiile solare, majoritatea femei.
Aurelia Ion, studenta moarta in accidentul aviatic din Apuseni, va fi inmormantata cu onoruri militare Aurelia Ion, studenta in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti, care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Cluj, va fi inaintata la gradul de locotenent si va fi inmormantata cu onoruri militare.
O rapire din Italia supusa contestatiilor (Autor :
Evz.ro / Una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor a primit o oferta de munca la Senatul Romaniei Senatorul Haralambie Vochitoiu, impresionat de tragedia din familia lui Corneliu Vadim Tudor, a decis sa le ajute pe fetele si sotia Tribunului.
google-analytics.com