In presa de ieri au aparut unele clasificari de performanta economica eronate, inspirate din Harta Interactiva a Antreprenoriatului in Romania.
Cine citeste aceste articole afla nu ca PROFI ROM FOOD ocupa pozitie de lider in judetul Timis, cu o cifra de afaceri de peste 3.5 miliarde lei in 2016, ci vede topul firmelor din 2015, cand PROFI raporta doar 1,8 miliarde lei.
Tot asa stau lucrurile si in ce priveste clasamentul angajatorilor. Cu 11.506 angajati la sfarsitul lui 2016, PROFI este astazi nu doar cel mai mare angajator din Timis, dar si al patrulea mare angajator din Romania. Ceea ce insa afla cititorii acelor materiale este clasamentul din 2015, cand la PROFI lucrau 5.672 de oameni.
Din pacate, clasificarile menționate fac abstracție de mesajul clar publicat de autorii hartii la adresa https://smarters.ro/harta-antreprenoriatului-in-romania/: Informatiile au fost preluate de pe site-urile topfirme.com si listafirme.ro si sunt valabile pentru anul 2015. SMARTERS nu isi asuma eventuale greseli in datele de mai sus.
Prin cele 501 de magazine ale sale prezente in 257 de localitati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.