B365.ro : Participati la construirea noii harti a fricii in Bucuresti: Care e cartierul cel mai periculos?

Conform ultimului studiu de geografie mentala, bucurestenii considera partea de nord a Capitalei drept cea mai sigura. In extrema cealalta, se situeaza cartierele Rahova si Ferentari- pe care bucurestenii le considera cele mai periculoase. Aceste perceptii ale bucurestenilor au fost colectate insa in perioada iunie 2010-aprilie 2011. Cercetatorul Cristian Ciobanu, cel care a conturat harta fricii, isi propune acum sa o actualizeze- lucru posibil doar prin raspunsurile voastre.
Zonele putin periculoase, conform ultimilor respondenti, sunt Primaverii - Floreasca - Herastrau - Aviatiei - Baneasa, in partea de nord cu prelungire spre vest in 1 Mai, Cotroceni cu prelungire spre vest mai estompata in Drumul Taberei si Tineretului - Titan in partea central-estica. Zonele periculoase sunt grupate in trei areale: Rahova - Ferentari, cea mai periculoasa zona perceputa, la care se adauga Ghencea spre nord; Colentina - Baicului - Pantelimon in nord-est si Giulesti - Giulesti-Sarbi - Straulesti in nord-vest. Cartierele Berceni, Vitan sau Militari se gasesc intr-o zona neutra de siguranta.
Pentru a construi noua harta a fricii din Capitala, va puteti spune parerea raspunzand la acest chestionar, noua harta urmand a fi publicata pe B365.ro.
Harta fricii in Bucuresti, atitudinile endogene si exogene este un studiu realizat de Cristian Ciobanu, autor al cartii Bucuresti.O geografie mentala.