Cautare

411 de rezultate pentru "o harta interactiva" (7.98 secunde)
Wikileaks publica lista firmelor care dezvolta tehnologie de spionaj folosita in toata lumea Site-ul Wikileaks a publicat astazi mai multe documente despre firmele care dezvolta tehnologii de supraveghere si despre transformarea acestei industrii intr-o afacere la nivel mondial.
Manipularea statisticilor este insa inutila daca promovabilitatea se calculeaza altfel decat o face oficial Ministerul Educatiei. ... datele partiale anuntate ieri arata o crestere de la aproape 44% la 55,65%.
HARTA INTERACTIVA. ... Informatia este trimisa intr-o fractiune de secunda intr-un centru de calcul, unde un operator confirma ca numarul inregistrat automat este corect. ... Potrivit legii, amenda se prescrie daca nu este comunicata intr-o luna.
Intre timp, situatia s-a schimbat, in sensul ca sunteti prezentata intr-o alta lumina.
Liberalul Emil Strunga a facut o analogie intre ceea ce s-a intimplat in sedinta CJ si povestea lui Ion Creanga, a€žUrsul pacalit de vulpe".
Candidatul Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi, a prezentat ieri "Harta Solutiilor Urgente", care cuprinde primele si cele mai urgente probleme cu care se confrunta galatenii, printre care:
Impartirea administrativ-teritoriala a Romaniei Una dintre metehnele conducatorilor rupti de realitate si/sau absolutisti este personalizarea tarii pe care o conduc.
Emanatul portocaliu a marit curtea din fundulul judetului tocmai pana unde nici trenul nu ajunge fara o deraiere, o creanga in loc de bujii la locomotiva, o sina de cale ferata dusa la REMAT, un gest autohton, ceva.
Alba-neagra cu harta tarii (Autor: ... Pentru ca, daca o asemenea schimbare radicala teritorial-administrativa este facuta in pripa, haosul va fi total. ... Mai exista, insa, si o alta unitate de masura prin care ar trebui cantarita decizia Presedintelui.
Pentagonul are o problema la Deveselu: ... Bogdan Tiberiu Iacob) Dupa intalnirea lui Obama cu Basescu si intrarea scutului anti-racheta in linie dreapta, e clar ca micuta localitate Deveselu, din Olt, devine un punct super-strategic pe harta Europei.
Cum arata harta tarii noastre pe noile timbre emise de Posta Franceza Franta rescrie harta Europei.
Reprezinta zgomotul o problema pentru sanatatea locuitorilor lui?
O data finalizate, acestea vor reusi, potrivit specialistilor, sa stopeze si chiar sa ieftineasca preturile locuintelor din cartierele zgomotoase.
Care sunt traseele de pe harta Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum.
Intregul festival este conceput astfel incat sa puna Maramuresul pe harta turistica si culturala a Europei. ... Suita "Vocile din Cimitirul Vesel" va rasuna din nou in locul care a inspirat-o, Cimitirul Vesel din Sapanta, in interpretarea a 120 de muzicieni din Romania, Irlanda, Scotia si Spania.
De pilda, un raport descria o aterizare OZN la Zapadnaya Litsa, cea mai mare si cea mai importanta baza navala rusa pentru submarine nucleare. ... Dintr-o data au observat o sfera argintie radianta, in stanga lor, deasupra orizontului.
Potrivit acesteia, a fost o discutie interactiva care a scos la iveala atat nemultumirile, cat si temerile intreprinzatorilor olteni cu privire la accesarea fondurilor structurale dupa aderarea la UE.
Procesul de informatizare reprezinta o provocare pentru institutiile publice, care se confrunta acum cu probleme de ordin logistic si financiar, fiind complex", a declarat prefectul judetului Mehedinti, Ion Matu.Proiectul va fi inceput in cateva zile si va fi finalizat pe 1 iulie 2009.
Este pentru prima data cand la Constanta se organizeaza o expozitie cu tenta de aparare si securitate, a declarat, ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA), in cadrul unei conferinte de presa dedicata organizarii- de catre NDE in colaborare cu CCINA si Ministerele Apararii si Economiei- la Terminalul de Pasageri a celui mai mare port autohton, in perioada 14-16 august a.
Cele mai bune filme/fotografii care ilustreaza astfel de idei vor fi premiate cu o masina Mini One, un scuter Vespa, o bicicleta BMW si 200 de euro saptamanal.
google-analytics.com