Cautare

61595 de rezultate pentru "notele la romana sesiunea din toamna" (7.74 secunde)
Gandul informeaza ca PSD profita de neintelegerile din PDL: Numele primului parlamentar PDL care trece la PSD va fi cunoscut luni, in total vor fi 3-4.
Cea mai grava problema cu care s-au confruntat senatorii si deputatii in procesul legislativ, mai ales in sesiunea din toamna a acestui an, a fost absenteismul la lucrarile in plen.
Sesiunea de toamna a Parlamentului incepe la 5 septembrie Deputatii si senatorii se reunesc in sesiune ordinara la data de 5 septembrie, potrivit unor decizii semnate de catre presedintii celor doua Camere.
Parlamentul European (PE) a alocat suma de 13,8 milioane de euro pentru cheltuielile in 2006 cu parlamentarii observatori din Romania si Bulgaria.
O simulare 3D a unui pasaj care va fi construit in Romania In toamna, Primaria Capitalei va incepe lucrarile de constructie a pasajului pietonal de la Piata Romana.
Comunitatea romaneasca din Ucraina: ... In perioada 28-31 august 2015 Comisia romanilor de pretutindeni din Senatul Romaniei a efectuat o vizita de lucru in nordul Bucovinei (Tinutul Herta, raionul Storojinet si Cernauti), Ucraina. In urma vizitei am constatat ca romanii din Ucraina sunt oameni foarte dedicati limbii si culturii romane.
- Constitutia Republicii Moldova, adoptata la 29 iulie 1994, cu modificarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza: la articolul 13, in alineatul (1), cuvantul jnoldoveneasca" se substituie prin cuvantul "romana". ... 13 din legea fundamentala, ce proclama ca limba oficiala "limba moldoveneasca".
Lucrarile la pasajul subteran de la Piata Romana incep in primavara. Primaria Capitalei va plati 1,2 milioane lei pentru serviciile de consultanta din cadrul proiectului de construire a unui pasaj subteran pietonal la Piata Romana.
Dintre beneficiari, ordonatori principali de credite, Ministerul Afacerilor Externe, Centrul National de Arta Tinerimea Romana si Televiziunea Romana au cele mai multe proiecte aprobate.
Campania de regenerare a padurilor de anul acesta, campanie aprobata de catre Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor - ROMSILVA, a prevazut efectuarea de lucrari de regenerare a padurilor pe o suprafata de 21.500 hectare, dintre care, prin regenerari naturale pe o suprafata de 7.800 hectare, respectiv 36,6% din total, iar prin impaduriri pe o suprafata de 13.700 hectare, adica 63,7% din suprafata destinata regenerarii.
Conditiile meteorologice din ultima perioada nu au permis continuarea activitatilor de înfiintare a culturilor de toamna.
Conditiile meteorologice din ultima perioada nu au permis continuarea activitatilor de înfiintare a culturilor de toamna.
Producatorii agricoli vor putea sa-si scoata macar o parte din banii investiti in cultivarea terenurilor. Culturile afectate de vremea caniculara din acest an vor putea fi folosite ca nutret. ... Mai mult, pentru a asigura insamantarea de toamna, statul va acorda sume de bani producatorilor agricoli.
Desi toamna se apropie cu pasi repezi, iar una dintre prioritatile gospodinelor o reprezinta aprovizionarea pentru sezonul rece, oferta de legume si fructe din pietele galatene lasa de dorit. Calitatea produselor nu este foarte buna, iar comerciantii anunta scumpiri pentru urmatoarea perioada, in special la legumele de toamna:
Zeci de proiecte depuse de autoritati locale si fermieri din Oltenia în cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala au fost trecute pe lista de asteptare din cauza numarului mare de cereri de finantare înregistrate la nivel national. Teama existenta în rândul autoritatilor române, dar si al oficialilor de la Bruxelles ca agricultorii, firmele care activeaza în domeniu si administratiile din mediul rural nu vor fi în stare sa cheltuiasca decât o foarte mica parte din fondurile europene destinate dezvoltarii sectorului agricol s-au dovedit neîntemeiate.
Institutul de Politici Publice (IPP) a facut bilantul sesiunii legislative , din care puteti citi incontinuare prima parte.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a sustinut marti ca partidele parlamentare din opozitie au obligatia de a veni cu solutii alternative pentru masurile anti-criza propuse de Guvernul Boc de taiere a veniturilor bugetarilor cu 25% si de crestere a TVA-ului la 24%.
Cameleonica, nonconformista si cu multe idei inedite, Delia isi surprinde din nou fanii cu o ipostaza complet neasteptata. ... Cat am inotat eu pe-acolo la misto, ma tot gandeam cum sa o dau si cand am ajuns la studio am dat-o in 10 minute.
Chiar si asa, exista unele "varfuri" care arata ca nu s-au dus degeaba sa ne reprezinte, dar si alesi care ar trebui sa munceasca mai mult in aceasta sesiune pentru a dovedi ca merita sa mai mearga la "Casa Poporului".
1/2006 privind unele masuri necesare intaririi capacitatii administrative in vederea aderarii la UE nu a trecut ieri la Camera Deputatilor din cauza absentei reprezentantilor Puterii, votul urmand sa fie reluat in sesiunea urmatoare.
google-analytics.com