Cautare

61595 de rezultate pentru "notele la romana sesiunea din toamna" (6.54 secunde)
Puteti citi in continuare Lectia de socialism, care se potriveste perfect cu decizia puterii din Romania, care a decretat taierea salariilor si pensiilor. Un profesor de economie de la un colegiu a declarat ca nu a picat vreodata pe cineva la examen, dar ,odata a picat o grupa intreaga.
Studentii de la ASE, clienti ai Orange, isi pot afla notele prin SMS Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a incheiat un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) prin care ofera studentilor posibilitatea de a afla notele obtinute la examene prin SMS, imediat dupa ce au fost afisate pe pagina personala.
Senatul este convocat, in 1 septembrie, la ora 15.00, pentru sesiunea parlamentara ordinara de toamna.
Deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca este multumit de faptul ca limba romana isi va relua statutul de limba nationala in regiunile in care populatia romana este minoritara.
Deputatul doljean Horatiu Buzatu prevede un absenteism în masa din partea social-democratilor la sesiunea extraordinara la care se vor lua în discutie cazurile Mitrea si Nastase. Sesiunea extraordinara a parlamentului de saptamâna viitoare, la care vor fi luate în dezbatere cazurile Mitrea si Nastase, provoaca deja reactii aprinse în rândul politicienilor.
In cazul in care legile nu vor fi adoptate pana la inchiderea actualei sesiuni parlamentare, sesiunile ar putea avea loc la inceputul lui iulie si la sfarsitul lui august.
La fel ca in sesiunea parlamentara precedenta, deputatii au inceput sesiunea de toamna prin a absenta in ultima zi de lucru din saptamana, dedicata activitatii in comisii, sub diferite motive, printre care acelea ca ordinea de zi a fost epuizata din zilele trecute ori ca au avut studiu individual.
De voie sau de nevoia aderarii, parlamentarii au fost ceva mai activi in sesiunea de toamna.
Temele sesiunii de toamna vor fi, in principal, definitivarea legislatiei privind integrarea europeana si schimbarea celor doi presedinti ai Camerelor. Sesiunea parlamentara va incepe astazi cu o ora intarziere.
Victor Ponta a declarat luni ca intalnirea cu liderul PNL, Crin Antonescu, si cu reprezentantii PC a avut ca scop stabilirea unei pozitii comune vizavi de sesiunea extraordinara si pentru ca opozitia sa fie pregatita cat mai bine pentru a putea da jos Guvernul la toamna.
Ganduri de toamna. ... - A venit toamna! Ce frumoasa este toamna!. Intotdeauna mi-au placut serile tarzii de vara (asta ca si parte a verii) si toamna. ... Toamna vine cu muzica ei, imi schimba, ca sa zic asa, playlisturile si imi face chef de stat in casa.
In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918. Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
Peste 180 de locuri sunt disponibile anul acesta la sesiunea de admitere pentru structurile teritoriale ale Politiei Romane, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
de 50 de ani in limba romana La 1 august 1963, pe unde scurte, Deutsche Welle transmitea prima emisiune in limba romana. ... Acestea ar fi in doar cateva cuvinte, liniile de forta ale emisiunilor difuzate in cei 50 de ani de existenta a programului in limba romana.
Ce poti sa mai zici cand auzi ca un proaspat posesor de diploma de bacalaureat, plecat in vacanta la casa memoriala a unui cunoscut scriitor roman, zice ca nu vrea sa coboare sa intre in respectiva locuinta, pe motiv ca sunt conditii meteo nefavorabile si poate omul nu e oricum acasa?
Senatorul Ioan Chelaru, membru al Comisiei juridice, a declarat, miercuri, ca Senatul ar putea dezbate cazurile Paul Pacurau si Codrut Seres in sesiunea din toamna, fiind posibil insa ca raportul referitor la ministrul Muncii sa fie dezbatut chiar in ultima zi a actualei sesiuni, pe 30 iunie.
Desi vacanta parlamentara trebuia sa inceapa in prima zi din iulie, senatorii si deputatii sunt nevoiti sa mai ramana la lucru cateva zile pentru a dezbate si aproba mai multe ordonante de urgenta emise de Guvern.
Parlamentarii celor patru partide din Coalitia guvernamentala s-au miscat repede si au sesizat Biroul Permanent pentru declansarea procedurilor legale in vederea convocarii unei sesiuni extraordinare a Camerei pentru modificarea Regulamentului acestei institutii in sensul schimbarii din functie a presedintelui institutiei cu majoritatea simpla a voturilor.
Asa se explica si lupta Puterii, indiferent de mijloacele folosite, de obtinere a controlului BP atat la Senat, cat si la Camera. La Camera, BP taie sa spanzura. ... Puterea Biroului Permanent a fost demonstrata sesiunea trecuta, cand activitatea intregii Camere a fost blocata prin boicotul Opozitie majoritare din BP.
Ion Iliescu publica pe blog articolul ROMA - SESIUNEA ANUALA A.E.R.E.C, pe care il puteti citi in continuare. Am participat la Roma la Reuniunea anuala a Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale.
google-analytics.com