Cautare

6061 de rezultate pentru "note titularizare 2010 limba romana" (7.11 secunde)
Lucrarile la pasajul subteran de la Piata Romana incep in primavara. Primaria Capitalei va plati 1,2 milioane lei pentru serviciile de consultanta din cadrul proiectului de construire a unui pasaj subteran pietonal la Piata Romana.
Dintre beneficiari, ordonatori principali de credite, Ministerul Afacerilor Externe, Centrul National de Arta Tinerimea Romana si Televiziunea Romana au cele mai multe proiecte aprobate.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
Lucru normal, caci au in spate o atat de vasta experienta ruso-romana. ... Ati vazut pe la TV ca multe note informative contineau mizerii, referiri la viata particulara si nu actiuni politice. ... Iar scribii intocmeau note informative, consfintite pe papirusuri.
Episcopul s-a dovedit extrem de iritat de intrebarile in limba romana ale ziaristilor si a spus ca in Europa unita trebuie sa se vorbeasca limbile oficiale, adica maghiara.
Printre preferatii Lelioarei Nicola se afla si Laura Maruntelu, care pana acum a fost profesoara de limba romana si purtatoarea de cuvant a CN "Carol I" din Craiova si care, se pare, este fata profesorului Maruntelu din Dabuleni, locul de bastina al actualei inspectoare generale.
La randul sau, presedintele ungar i-a multumit lui Basescu pentru modul deschis in care trateaza public problemele legate de minoritatea de limba maghiara din Romania.
La randul sau, presedintele ungar i-a multumit lui Basescu pentru modul deschis in care trateaza public problemele legate de minoritatea de limba maghiara din Romania.
Imi doresc foarte mult sa pastram bune relatii, de comunicare deschisa si de cooperare efectiva cu Biserica Ortodoxa Romana si cu toate cultele religioase.
In limba romana exista 123 de sintagme pentru actul sexual.
Cartile romanesti vor fi ulterior oferite, prin intermediul Ambasadei Romaniei, Institutului Cultural Roman de la Beijing, Catedrei de Limba Romana din cadrul Universitatii de Limbi si Literaturi Straine, Beijing.
Indiferent de vitregiile istoriei, limba noastra romaneasca ne-a unit si ne-a reamintit la fiecare pas, ca apartinem aceluiasi popor si impartasim acelasi destin. ... Limba romana este puntea de legatura intre cele doua state romanesti, Republica Moldova si Romania, despartite de Prut.
Convinsi ca desenele animate nu au nici un farmec daca sunt traduse in limba romana, ba chiar ca isi pierd si latura educativa, tinerii bacauani au lansat on-line petitia "Salvati-l pe Tweety!".
Deputatii Blocului Comunistilor si Socialistilor (BCS) au facut scandal in sala de sedinte, joi, in timpul examinarii proiectului de lege care prevede inlocuirea sintagmei "limba moldoveneasca" din Constitutie cu "limba romana", in incercarea de a bloca tribuna centrala si a boicota adoptarea acestuia, transmite Agora.md.
in Noua revista romana nr. ... Nemuritor in intelesul permis al cuvantului este numai Eminescu (Constantin Radulescu-Motru, Cultura romana si Mihail Eminescu, articol publicat cu prilejul comemorarii poetului national: Noua revista romana nr.
Unul din acestia era profesorul Bazil Lepadat, care preda la Universitatea Nationala un curs de literatura romana. Sotia sa, Anna Moreli, italiana de origine, nume cunoscut in domeniul artelor plastice, vorbea perfect romana si avea un doctorat cu o teza despre Eminescu.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
google-analytics.com