Cautare

398 de rezultate pentru "note titular" (3.26 secunde)
Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana ca titular la MAI, au declarat, surse din PSD, care sustin ca Liviu Dragnea le spusese colegilor de partid inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista posibililor ministri de interne se mai afla si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, insa acesta nu-si doreste postul.
Daca, pana in urma cu o luna, era prevazut ca "functia de inspector scolar general se ocupa prin concurs de personalul didactic titular, cu diploma de licenta sau echivalenta, care indeplineste criteriile de competenta profesionala, manageriala si de prestigiu moral, evaluate prin:
Din anul 2004 a fost membru in Comisia pentru Politica Externa a Senatului Romaniei si membru titular in Adunarea Parlamentara a OSCE Intre 21 aprilie 2005 - 10 decembrie 2006 in urma Congresului Extraordinar al Partidului Social Democrat, Corina Cretu a fost aleasa vicepresedinte al partidului.
Din ziua de 15 noiembrie, Romania nu va mai avea niciun fel de ministru, nici titular, nici interimar la portofolii esentiale, asa cum sunt portofoliile MAI, Educatie, Sanatate, Munca, Externe s.a.m.d.", a afirmat Ponta.
Nu imprumutul pentru salarii si pensii descalifica o tara pe plan international, ci comportamentul reprezentantilor sai, credibilitatea lor si prestigiul pe care reusesc sa si-l atraga din partea comunitatii politice a lumii.Demisionarul presedinte german Koehler va ramane sub lumina gestului sau, dupa cum e usor de banuit sub ce fel de "lumina" va ramane omologul sau, titular de doua mandate (intregi?), Traian Basescu.
Dar dobandirea, ca activitate, cumul de acte si/sau fapte, este indisolubil legata de persoana care actioneaza si are vointa de a actiona, titular al dreptului de proprietate asupra bunurilor a caror confiscare este in discutie, persoana care se bucura de prezumtia de nevinovatie.
De mentionat aici si cele 35 de interpelari si intrebari adresate Guvernului, cele 10 declaratii politice, dar si activitatea internationala, ca membru titular al Delegatiei Romaniei la Adunarea Parlamentara a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (AP OSCE).
Nu-i exclus sa-l vedeti in curand pe Dan Diaconescu titular la una din televiziunile rezultate in urma destructurarii Realitatii TV.
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat sambata la Antena 3 in cadrul Emisiunii Exces de Putere ca nemultumirile din partea ministrilor PNL au inceput sa iasa la suprafata La Ministerul Economiei, ministrul Varujan Vosganian este titular, dar in fapt se ocupa doar de minerit, in timp ce de importanta zona energetica se ocupa exclusiv Constantin Nita de la PSD cu titulatura de ministru delegat pentru Energie.
"Gura pacatosului adevar graieste!" sau "Intai o croieste, apoi o gandeste" - aici, incontestabil, titular de rubrica este chiar domnul Theodor Stolojan, care afirma recent ca nu crede ca cineva aflat la putere va mai indrazni vreodata sa reduca salariile sau pensiile in Romania.
Parca mai ieri se batea record dupa record la proba de votat viteza - va mai amintiti, cred, clasicul episod parizian. Un distins domn de la PDL - pe vremea aceea - era titular de rubrica.
16 noiembrie 1967, municipiul Cluj).El este un diplomat si om politic roman, fost membru al Partidului Social Democrat, care indeplineste in prezent functia de director al SRI (din octombrie 2006), profesor universitar, titular al cursului masteral Politica Externa si de Securitate Comuna la Departamentul de Relatii Internationale si Integrare Europeana din universitatea de stat SNSPA..
Din acest punct de vedere, numele lui Dragnea, sef interimar al partidului, cu aspiratie de a deveni titular, se scrie cu D de la Deziluzie.
In actuala lege fundamentala se precizeaza la art 44, alineatul 2, ca proprietatea privata este garantata si ocrotita in mod egal de lege, indiferent de titular, iar la alineatul 3 ca nimeni nu poate fi expropriat decat pentru o cauza de utilitate publica, stabilita potrivit legii, cu dreapta si prealabila despagubire.
Cu o zi inainte, Regina Ana a primit ultimele sacramente de la parintele titular al Parohiei Catolice din orasul Morges.
Fostul senator PSD de Prahova, Georgica Severin, fusese validat in urma cu o luna ca membru titular in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune.
Proiectul de lege stabileste ca, pentru stimularea productiei agricole, fermierii pot sa exploateze, sa inmulteasca si sa cultive, sa obtina recolte pentru folosul propriu fara a detine licenta de la titular pentru urmatoarele specii:
cel pentru eliberarea extraselor de cont catre fiecare titular de cont se percepe anual si este de 2.500 de lei noi;
societatea va ramane (co)titular al licentei miniere); salariatii (vor fi preluati de investitor si pot fi detasati sau vor putea lucra pe baza unui contract de prestari servicii.
Deripaska face parte din noua oligarhie rusa si detine un imperiu financiar, având în portofoliu, printre altele, grupul RUSAL - unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din lume, afaceri importante în domeniul energiei, si GAZ - al doilea mare producator de masini de pe piata ruseasca, titular al marcilor Volga si Gaz.
google-analytics.com