Cautare

398 de rezultate pentru "note titular" (3.66 secunde)
Dna Pivniceru din pozitia de ministru titular, din pozitia de fost magistrat si mai ales venita in functie din pozitia de independent politic, ar fi putut intra tare in cei care au comis abuzuri.
Martorul a declarat in fata instantei ca Sorin Ovidiu Vantu nu era titular de carnet de investitor, dar primea bani prin intermediul unei terte persoane care detinea astfel de documente.
Folosit rar, internationalul nostru nu a fost titular nici in aceasta partida de pregatire, a intrat la inceputul reprizei secunde, perioada in care s-au dat toate golurile, prilej sa-i arate antrenorului Huub Stevens ca poate conta mai mult pe el.
Mijlocasul Banel Nicolita a fost titular in partida pe care formatia sa, Saint-Etienne, a terminat-o la egalitate, scor 0-0, pe "Stade de l’Abbé Deschamps", cu Auxerre, insa nu a mai impresionat, fiind inlocuit in minutul 63 de Laurent Batlles.
Formatia Cesena, cu Adrian Mutu titular, a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 3-0, de Cagliari, in etapa a 28-a a campionatului Italiei.
Romanul a ajuns la Londra si a reusit sa se impuna ca titular in echipa lui Tottenham, fiind considerat cel mai bun transfer al clubului in aceasta vara.
Dintre cei sase candidati pentru locurile de membru titular in CNA, trei au facut parte si pana acum din consiliu.
Tudor Constantin a fost si a ramas un indragostit de meleagurile natale, activand ca profesor de istorie la scolile gimnaziale din Ulmu, Gradistea, Scoala Gimnaziala Mihai Viteazul Calarasi si la Colegiul National Barbu Stirbei din Calarasi, al carui titular a fost in perioada 2001 - 2017.
Potrivit lui Marius Nicoara, portofoliul vizat acum este cel al Apararii, ramas fara titular in urma suspendarii lui Teodor Atanasiu.
Fostul titular al postului Virgil Ardelean a demisionat din functie la sfarsitul lui iulie, pe fondul scandalului legat de disparitia lui Omar Hayssam.
Unii pe care nu apuca molozul sa fie curatat sau unii pe care nu a apucat praful sa se aseze?", s-a intrebat Flutur, adagand ca PNL "a ajuns sa joace cu rezervele, pentru ca 11-ele titular este pe tusa".
Batalia pentru postul de secretar general al PSD s-a dat intre Miron Mitrea, actualul titular al postului si Titus Corlateanu, vicepresedintele PSD.
"Un titular de activitate vine la noi sa ne solicite racordarea la apa sau canalizare. Asta presupune bransare si contravaloarea celorlalte servicii.
Profesorii isi rezerva catedrele Un profesor titular are dreptul sa-si rezerve catedra, daca este ales in parlament, guvern sau va ocupa functia de prefect, subprefect, presedinte sau vicepresedinte in consiliile judetene, primar sau viceprimar.
In lipsa unor solutii politice transparente, specifice democratiei, nimeni nu are dreptul de a-i interzice poporului roman, ca titular al suveranitatii, deplina libertate de a-si exprima optiunile electorale.
Fostul ministru al Justitiei in Guvernul PSD senatorul Rodica Stanoiu a fost desemnata de grupul parlamentar al PC ca membru titular in Consiliul National de Integritate, iar senatorul Gavrila Vasilescu a fost desemnat supleant.
Dupa demisia lui Chiuariu, PNL trebuie sa gaseasca urgent un nou titular pentru postul de ministru al Justitiei. Surse liberale vorbesc despre doua nume:
Senatorul a mai afirmat ca PNL poate scoate pe piata chiar ti patru variante pentru nominalizarea unui titular in functia de ministru al Justitiei, iar una dintre aceasta varianta poate fi reprezentata de nominalizarea unui candidat apolitic.
Probele depuse la dosar au relevat faptul ca, în luna noiembrie 2000, folosindu-se de calitatea de membru al Plenului ONPCSB, Melinescu l-a contactat, "cu sprijinul denuntatorului si al învinuitului Priboi Ristea", pe Nastase, pentru a-l informa ca are în lucru un dosar privind depunerea a 400.000 de dolari într-un cont deschis la Creditanstalt Austria, al carui titular era Dana Nastase.Melinescu i-a propus lui Nastase blocarea lucrarii pâna dupa alegeri, Nastase a acceptat si, dupa ce a fost numit prim-ministru, a determinat numirea lui Melinescu în functia de sef al ONPCSB.
Aceasta echipa va trebui sa îi includa pe secretarul general al Casei Albe, un director de personal, consilieri juridici, o echipa de comunicare, consilieri pentru securitate nationala, un consilier economic si un director de buget, enumera ea.Daca va fi ales Obama, observatorii se asteapta ca el sa nu întârzie prea mult sa numeasca si un secretar al apararii, functie pentru care este mentionat numele actualului titular, Robert Gates, si unul al Trezoreriei.
google-analytics.com