Cautare

398 de rezultate pentru "note titular" (7.79 secunde)
Mijlocasul Calin Cristea a inceput sezonul titular, insa pana la finalul anului 2011 a adunat abia 159 de minute in teren in Liga 1.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
Titular in echipa Romaniei, cu 37 de selectii, a jucat de nenumarate ori impotriva Frantei, evoluand pe terenurile din Anglia, Argentina, Noua Zeelanda si in alte intalniri internationale, cu eficienta extraordinara.
Vreau sa-i dau gol lui Lobont, numai sa joace el titular, sa nu fie preferat altcineva in poarta", a declarat Vancea, pentru GdS.
Tamas a fost preferat lui Luchin ca fundas dreapta, Gabi evoluind in ultimele doua meciuri ca titular la WBA in aceasta pozitie.
Rui Pedro a reusit o tripla de senzatie la primul sau meci ca titular in grupa H Ceata clujeana, decorul perfect pentru o noua ecranizare a lui Dracula.
In schimb, in atac, doar Mutu este 100% sigur ca va fi titular in Olanda. In rest, Grozav si Bogdan Stancu au sanse mici sa inceapa din primul minut, in timp ce Torje a dezamagit in a doua repriza cu Ungaria.
Italianul Federico Piovaccari, cel care a marcat golul Stelei in mansa intai, va fi din nou titular, muntenegreanul Stefan Nikolici fiind in continuare accidentat.
Egervari a deplasat la Bucuresti un lot de 24 de jucatori, fiind nevoit sa renunte la fundasul Norbert Meszaros (Debrecen VSC-Teva), titular in meciul tur, in locul caruia l-a convocat pe debutantul Szilard Devecseri (Haladas).
Am inteles ca e mare agitatie pentru ca nu se stie daca poate fi titular panarama aia de portar de la Steaua, dar desigur, cum atat de original spun gazetarii de sport "Piti va gasi cea mai buna solutie".
Iesirea unui titular al Rapidului in week-end-ul trecut la malul marii s-a soldat pentru jucatorul gruparii feroviare cu o dimineata plina de vanatai!
Cuvantul are sensul de jucator de baza/titular, Stamm avand intelesul de trunchi. - Cei 954 de locuitori din satul Tonciu au primit un cochet teren de fotbal cu iarba artificiala, nocturna, garduri mari si porti, dar si un Stammspieler pe teren.
Razvan Marin, in varsta de 20 de ani, a fost titular la centrul terenului, alaturi de Hoban si Stanciu: Tatarusanu - Benzar, Sapunaru, Grigore, Latovlevici- R.
Menajat pentru partida cu Botosani, George Tucudean va fi titular si e principalul favorit sa inscrie si in capitala Cehiei, cota 3,25.
Emil Racovita a fost membru titular al Academiei Romane din anul 1920, presedinte al Academiei intre 1926 si 1929 si profesor la Universitatea din Cluj (1920-1947).
In 1998 isi ia Masteratul in "Logica si Hermeneutica" Detine functia de Profesor de matematica titular la "Colegiul Tehnic Traian", Bucuresti.
La Olimpiadele Culturale de la Atena din 2002, a interpretat rolul titular in "Electra", de Sofocle, in regia lui Yiannis Margaritis, iar in 2005 a revenit la Atena, in toate rolurile feminine din "Lysistrata", de Aristofan, in regia lui Michael Cacoyannis.
Inca in primele zile ale lunii ianuarie a anului care se petrece intra pentru nu se stie a cata oara in scena, in longevivul spectacol al Teatrului National din Bucuresti "Egoistul", fiind titular.
A fost o adevarata pleasca (ca sa folosesc un alt termen legat de un fost titular) pentru Ponta sa aiba acolo un colaborator liberal care sa nu ceara bani in plus, ba sa fie chiar multumit ca ceea ce nu primeste el poate fi mai bine folosit in alte parti.
Membru titular al Uniunii Scriitorilor din Romania. A publicat urmatoarele carti: Balans (versuri), Ed. Junimea, Iasi, 1976; Recif (versuri), Ed.
google-analytics.com