Cautare

398 de rezultate pentru "note titular" (2.95 secunde)
Acel teren, de 20.000 de metri patrati, apartinea în cota parte de 50% Elenei Popescu, cealalta jumatate fiind în proprietatea lui Dumitrescu V.În 2006, Dan Ioan Popescu a detinut doua conturi deschise în 1999 si 2001 la care este titular, unul în lei, a carui valoare a ramas aproximativ aceeasi, si unul în dolari, a carui valoare fata de 2005 s-a micsorat cu aproximativ 4.000 de dolari.
Potrivit noilor reglementari, intreprinzatorul persoana fizica titular al unei intreprinderi individuale si persoanele din intreprinderea familiala vor putea cumula si calitatea de salariat al unei terte persoane.
Potrivit noilor reglementari, intreprinzatorul persoana fizica titular al unei intreprinderi individuale si persoanele din intreprinderea familiala vor putea cumula si calitatea de salariat al unei terte persoane.
n anul 2001 a fost ales ca membru corespondent al Academiei Romane, devenind in anul 2006membru titular al acestui prestigios for stiintific al Romaniei.
In 2008-2009 a fost seful IPJ Dolj si in paralel cadru didactic titular si prorector al Universitatii "Spiru Haret", filiala Craiova.
Aversul prezinta stema Romaniei si anul de emisiune, portretele lui Apostol Arsache - primul titular al Ministerului Afacerilor Straine si Alexandru Ioan Cuza - domnitorul in vremea caruia a fost infiintat ministerul.
In momentul in care dispare sintagma artist interpret oricine care intra in posesia acestor drepturi devine titular de drepturi. Si atunci, pe termen mediu - lung se va ajunge la desființarea drepturilor de proprietate intelectuala, a adaugat Stefan Gheorghiu.
Voi munci si voi lupta sa castig postul de titular", a spus Dandea. "Cu Marian Bondrea am mai lucrat in urma cu vreo trei ani, la Valcea, si a fost foarte bine.
"Am doi colegi foarte buni si asta ma ajuta foarte mult si pe mine, ma fac sa muncesc mai mult si sa cresc in valoare. Sper ca voi fi in forma si voi apara mai bine, imi doresc sa ma impun ca titular.
"Nu vin ca titular. Asta e clar, dar voi munci mult in perioada de pregatire care o sa vina si sper sa confirm, sa-l conving pe antrenor ca merit locul in echipa.
Grig are la dispozitie doua variante, Rada si Cardoso, ultimul fiind favorit sa joace titular in centrul defensivei. "Avem solutii, Cardoso, Rada.
Nu stiu daca va juca titular, dar va evolua mai mult decat cu Suceava", a spus Andries. In schimb, Dan Ilies, care a suferit o entorsa in meciul cu Suceava, este in continuare incert.
Nici Gabi Torje nu a rupt gura targului, chiar daca a inceput titular meciul de pe teren propriu, cu Cagliari, scor 0-0.
Cluj, Ungurusan a profitat de accidentarile lui Rusu si Pleasca si va incepe returul ca titular in echipa lui Petre Grigoras.
Acesta a fost titular in meciul pierdut de Cesena la Verona, cu 1-0, in fata formatiei Chievo. Mutu a jucat pana in minutul 60, cand a fost inlocuit cu Rossi.
Pandurii are un singur jucator titular cu peste 100 de jocuri in prima divizie, Voiculet (167), in timp ce "cainii rosii"
Dupa o perioada de acomodare, Maxim si-a castigat locul de titular si a reusit o evolutie buna la Brasov. "Ma simt bine din punct de vedere fizic.
Va ramane sa-mi castig locul de titular si sa ajut cat de mult pot echipa, pentru ca de-asta am venit, nu sa fac act de prezenta.
Piturca a precizat ca i-a rezervat un loc de titular lui Chivu, care va juca pe postul de mijlocas central.
La Cluj, Stan se va putea baza in premiera pe Alexandru Chipciu, care are sanse mari sa inceapa meciul ca titular in banda dreapta, in timp ce in banda stanga va juca Florin Costea, in locul lui Cristi Tanase, care este suspendat.
google-analytics.com