Cautare

4099 de rezultate pentru "note examen titularizare 2009 in bistrita" (4.44 secunde)
Candidatii PIN pentru cele 35 de pozitii de pe lista cu care partidul vrea sa intre in campania pentru europarlamentare au fost chemati la examinare. Ca teme de examen au fost stabilite cunostintele despre UE si cele de limbi straine.
In esenta, Geoana spune ca ministrul Educatiei are termen pana marti pentru a gasi o solutie pentru problema de la Spiru Haret, fara ca studentii sa sufere. ... "Solutia noastra inseamna sa nu dea examen.
Cele 3.800 de intrebari din chestionarele oficiale pentru examenul de obtinere a permisului au fost postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) - www.drpciv.ro, iar viitorii soferi pot face teste on line pentru a vedea ce punctaj vor obtine la examen.
Natalia Andrei continua la conducerea DJST Dolj, dar ca director executiv, dupa ce din luna octombrie a anului trecut si pana la examen detinuse functia de director coordonator. ... A fost un examen scris cu sapte subiecte, apoi cel oral.
 De la 1 ianuarie 2008 intrase în vigoare un act normativ care spunea ca bilanturile contabile ale tuturor firmelor nu puteau fi depuse la Fisc fara o viza a unui consultant fiscal.
In primul rand, am aflat cum l-a cunoscut in urma cu mai mult de 4 decenii pe pe viitorul sau sot.
In stadii incipiente, el este asimptomatic si poate fi descoperit intamplator la un examen anual de rutina (vezi mai jos). ... Acestea se intalnesc si in adenomul de prostata, insa au un caracter mult mai "violent", se manifesta acut, spre deosebire de cancer, unde simptomele se instaleaza si evolueaza progresiv.
Diagnosticarea sau confirmarea unor afectiuni presupune in anumite situatii realizarea unor investigatii suplimentare analizelor de sange, ecografiilor sau radiografiilor, precum Tomografia Computerizata (CT) sau Rezonanta Magnetica (RM). ... In anumite afectiuni este preferata una din aceste modalitati, alteori ele sunt complementare.
Gafencu insista asupra rolului esential pe care il are medicul de familie in depistarea la copil a bolii de rinichi in faze incipiente. ... este suficient un simplu examen de urina. ... ce le spuneti parintilor, despre sechelele in cazul sindromului hemolitic uremic?
- Daca visezi ca plangi, incearca sa iti dai seama ce anume te impiedica sa te exprimi mai liber in realitate.
Infiorata de emotie, ca o scolarita nu prea pregatita pentru examen, Romania a mai trecut de un test european. Adica, a primit vot favorabil intrarii in Uniunea Europeana din partea Parlamentului European.
Biserica s-a bucurat si se bucura aproape din oficiu de credibilitate ridicata in randul romanilor si, pe de o parte, nu inteleg de ce, din moment ce opiniei publice i se prezinta nenumarate cazuri ciudate petrecute prin bisericile sau manastirile romanesti.
Am auzit foarte multe voci care spuneau ca ministerul a facut un subiect de eseu foarte dificil in varianta 78, care a fost extrasa la limba romana.
Politistii i-au retras permisul port-arma lui Bercea Mondial si i-au ridicat cele doua arme pe care acesta le detinea legal in mod curios, intrucat este analfabet, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.
Modalitati de a-ti redobandi permisul de conducere suspendat In cazul in care va aflati printre persoanele care au ramas fara permis de conducere pe o perioada de 30-90 de zile, va voi explica in ce fel il puteti recupera. ... in ultimii 3 ani nu v-a mai fost suspendat;
toate se regasesc in "Povestea mea", un album plin de culoare, sper eu de colectie, la care s-a muncit mai bine de un an!", spune Stefan. Albumul beneficiaza de un turneu de lansare, care se va desfasura pe perioada verii, in 15 orase din toata tara. ... Bistrita 10-august;
Astfel, invitat de Iliescu sa ia cuvantul in calitate de "tovaras”, Nastase a tinut sa-i sugereze colegului mai varstnic ca timpul sau a cam trecut: ... Dupa replicile de deschidere, Adrian Nastase s-a ocupat prioritar de actuala putere, aruncand in carca acesteia toate relele si nereusitele.
Rezultatele concursului vor fi afisate la sediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) in termen de doua zile dupa incheierea ultimei probe.
Mihai Gotiu) Da, precum in frumoasele noastre basme, Traian Basescu s-a nascut presedinte dintr-o lacrima. ... De ce s-a retras Theodor Stolojan (cine si ce l-a determinat) din cursa presedintiala ramane un mister a carui explicatie de genul "Basescu avea mai multe sanse" nu prea sta in picioare.
Romanii vor putea cumpara si monta sisteme energetice ecologice, subventionate in proportie de 90% de stat, prin programul Casa Verde, demarat ieri de Executiv.
google-analytics.com