Cautare

4099 de rezultate pentru "note examen titularizare 2009 in bistrita" (3.24 secunde)
Un deputat PSD vrea tratative cu partidele inaintea depunerii motiunii, in conditiile in care liderul Geoana a anuntat ca astfel de tratative nu vor exista, iar o filiala a partidului ameninta cu proteste si cu contestarea listei de candidati daca favoritul ei nu va fi pe primul loc al acesteia.
Gigi Becali este convins ca amanarea meciului cu Gloria Bistrita ii va ajuta pe stelisti sa invinga pe Sevilla in etapa a treia a Ligii Campionilor, partida care va avea loc la 23 octombrie".
Campania electorala pentru Parlamentul European, lipsita de miza locala, a semanat plictis printre social-democratii din Bistrita-Nasaud chemati in numar de peste 300 la oras sa asiste la lansarea oficiala a candidatilor PSD din Regiunea de nord-vest.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Bistrita, ca Marian Vanghelie este "atat de filosof", incat nici el nu il poate intelege, adaugand ca, la glumele facute de liderul PSD Bucuresti nu ii vine niciodata sa rada.Victor Ponta a raspuns astfel unei intrebari adresata de un jurnalist care a vrut sa stie daca vicepresedintele PSD a figurat pe vreo lista cu candidati ai PSD in Bucuresti, asa cum a sustinut liderul organizatiei din Capitala.
Deputatul Ioan Turc, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PNL, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca PD-L este "cel mai oligarhic partid din Romania", "fiind legat de mafia bordurilor si a parcarilor din Bucuresti".
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat miercuri ca deputatul PD-L Ioan Oltean le ofera saci cu faina si tarate locuitorilor de pe Valea Somesului Mare, in speranta ca va mai reusi sa adune voturi.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
Si pentru ca angajatii au fost cuminti si si-au indeplinit sarcinile cu sfintenie, in unele orase, mai-marii lor s-au gandit sa-i rasplateasca asa cum se cuvine. ... 1100 de lei pentru un functionar de la Primaria din Bistrita si chiar 1.
Dupa aplicarea masurilor de austeritate va avea loc o remaniere guvernamentala, a declarat vicepresedintele PDL Ioan Oltean in cadrul unei conferinte de presa la Bistrita. ... Declaratia a fost facuta vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Bistrita.
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Radu Moldovan, a declarat ca, in prezent, este o mare concurenta intre bancurile cu Bula si cele cu presedintele Traian Basescu.
'Desemnat ministru de Finante in locul independentului Sebastian Vladescu, Gheorghe Ialomitianu este un politician destul de putin cunoscut. ... Aflat la primul mandat de parlamentar, Ialomitianu a fost director la Finante in Brasov.
Daca Basescu desfiinteaza judetele, noi o sa le facem la loc Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca in situatia in care Traian Basescu va desfiinta judetele actuale, USL le va face la loc atunci cand va veni la putere.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Ultimele retusuri au fost facute ieri in sedintele forurilor de conducere ale celor trei formatiuni membre ale Uniunii, in urma carora s-a stabilit ca PSD sa aiba candidati pentru 22 de Consilii Judetene, iar ACD (PNL-PC) 19 candidati.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta "fata de la pagina 5", in PMP Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la "Te pui cu Blondele" si a pozat provocator intr-un tabloid.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Nimic despre fotbal", pe care o puteti citi in continuare. ... -, mi se mai opresc ochii, in mod reflex, si pe cate o stire "altfel".
Rafuielile continua in PSD: Sebi Ghita, un drogat al partidului In PSD, luptele sunt tot mai crancene. ... El mai cere capul liderilor organizatiilor unde PSD a pierdut alegerile, cum sunt cele din Cluj, Brasov, Bistrita, Timis, Covasna, Prahova, Constanta, Bucuresti sau Ilfov.
Mijlocasul craiovean Gabriel Velcovici (27 de ani) ar putea imbraca din retur tricoul formatiei ALRO Slatina, asta in cazul in care nu isi va rezolva situația cu actualul sau club, Gloria Bistrita, care se confrunta cu mari probleme financiare.
Pandurii Targu Jiu a pierdut cinci jucatori titulari in turul campionatului si nu a adus, deocamdata, nimic in loc Gorjenii reiau astazi pregatirile fara cativa jucatori determinanti in prima parte a sezonului, Vlad Chiriches (transferat la Steaua), Cosmin Bacila, Marian Pleasca (ambii accidentati), Stojan Vranjes si Jaka Stromajer.
google-analytics.com