Cautare

4099 de rezultate pentru "note examen titularizare 2009 in bistrita" (3.62 secunde)
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat, luni, ca tinta actualei guvernari este de a face un buget care sa realizeze o crestere economica de 2,5% si un deficit de pana in 2%, el raspunzand, astfel, prognozei publicate de Comisia Europeana.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie.
Parlamentarii au functii in diverse firme, incalcind Legea anticoruptie Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii ieri de Grupul de Investigatii Politice (GIP), 18 parlamentari romani incalca Legea anticoruptie (nr. 161/2003), aflindu-se in incompatibilitate, deoarece detin inca functii la diverse firme.
In locul Biroului Permanent Judetean a fost numit un comitet interimar, condus de vicepresedintele PD la nivel national, Ioan Olteanu, care preia practic atributiile presedintelui organizatiei judetene.
UDMR Bistrita-Nasaud a castigat functia de director al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat in prezent de un reprezentant al PNL, decizia fiind luata de comisia de arbitraj care rezolva diferendele din judete intre partidele aflate in coalitia guvernamentala.
Presedintele PSD Mircea Geoana i-a adresat ieri o scrisoare deschisa premierului Calin Popescu-Tariceanu, in care ii solicita o “intalnire imediata“ pentru a analiza situatia din administratia publica locala.
Deputatul Ioan Oltean, presedintele filialei judetene a PD Bistrita-Nasaud, a declarat ca nu este de acord ca Liviu Ciupe sa demisioneze din partid, desi ii impartaseste opiniile referitoare la procurorul Daniel Morar, noul sef al PNA.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, a declarat ieri ca a decis sa nu mai mai demisioneze din PD, asa cum anuntase in cazul numirii in functia de sef al PNA a procurorului Daniel Morar, pentru a nu-i da satisfactie acestuia din urma.
Aspirant la inaltul fotoliu de presedinte al Camerei Deputatilor, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Bogdan Olteanu,a declarat sambata la Bistrita ca partidele din Coalitia guvernamentala nu vor forta nota pentru modificarea regulamentelor celor doua Camere, intrucat nu vor sa renunte la dezbaterea altor legi.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Insa multe din aceste firme au dat cele mai mari „tunuri“ in judetul Gorj, sute de miliarde de lei ajungind in conturile afaceristilor care au sponsorizat PSD Gorj.
Democratii au trimis si ei in avanposturi doi vicepresedinti ai partidului, incercand astfel sa traga "turta" fuziunii pe "spuza" lor. Astfel, deputatul Cezar Preda pretinde ca PD a ajuns prima forta politica a tarii si ca, in aceste conditii, trebuie sa aiba intaietate la carma guvernarii.
Prefectul de Bistrita-Nasaud, Szilagyi Ioan, a declarat ca va ataca in contencios administrativ hotararea privind inlocuirea din functie a consilierilor judeteni PD, PNL si UDMR cu membrii PSD, intrucat aceasta este ilegala.
PNL si PD Bistrita-Nasaud vor candida pe liste comune in eventualitatea alegerilor anticipate pentru constituirea unui nou consiliu judetean, mizand pe faptul ca in vi-itorul organism vor avea 16 mandate.
Cornelia Bodescu din satul Salva, comuna Salva, judetul Bistrita-Nasaud participa zilele acestea cu creatiile sale superbe la Targul de Turism de la Romexpo. ... In functie de lucratura si de masura fiecarui costum, preturile sunt diferite.
Sambata, 6 mai a.c., in localitatea constanteana Cogealac, mare adunare, mare. ... Nu a lipsit de la petrecerea organizata in cinstea "Europei" nici prefectul judetului Constanta, Danut Culetu. Desi asteptat, Gigi Becali a fost marele absent al sarbatorii, care si-a lasat, astfel, fratii aromani cu ochii in soare.
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a declarat ca Biroul Politic al partidului nu a luat ieri o decizie in cazul Copos, o analiza pe aceasta tema va fi facuta de conducerea PC in momentul in care Parchetul va transmite instantei dosarul care il vizeaza pe vicepremier.
Pentru a nu risca sa-si piarda mandatul, doi dintre consilierii judeteni ai PD Bistrita-Nasaud, Lazar Ciroie si Viorel Marginean, au facut rost de adeverinte medicale de la sotia presedintelui de filiala a PNL, Sabin Iliesi.
In opinia liderului interimar al PLD Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, Partidul Democrat va fi obligat sa paraseasca guvernarea actuala si sa-si caute aliati in PLD, formatiune din care fac parte majoritatea celor care au pus bazele Aliantei D.A.
PD Bistrita-Nasaud a castigat un nou mandat de primar in judetul Bistrita-Nasaud, in comuna Ilva Mare, unde au avut loc alegeri locale partiale, ajungand astfel sa detina in judet 21 de primarii.
google-analytics.com