Cautare

4099 de rezultate pentru "note examen titularizare 2009 in bistrita" (3.73 secunde)
Aflat la Bucuresti pentru rezolvarea situatiei jucatorilor straini in privinta obtinerii vizelor pentru Turcia, presedintele executiv al Gaz Metan Severin, Gheorghe Fratica (foto), a garantat ca Marian Bondrea va avea intreg lotul la dispozitie in cantonamentul din Antalya (4-16 februarie) si ca antrenorului nu-i ramane decat sa puna la punct relatiile de joc la echipa.
din Severin, unde Gaz Metan intalneste liderul la zi al clasamentului, Gloria Bistrita. ... Cu toate acestea, optimismul este prezent in tabara gazarilor, antrenorul Marian Bondrea sperand intr-un rezultat pozitiv, care sa-i apropie de indeplinirea obiectivului, in speta locul trei.
Pandurii Targu Jiu a inceput seria amicalelor cu o infrangere, scor 0-1, in fata Gloriei Bistrita, iar asta nu l-a multumit pe antrenorul Petre Grigoras, care s-a aratat dezamagit de atitudinea din teren a jucatorilor de rezerva.
Florin Prunea, presedintele executiv al lui CSMS Iasi, a declarat dupa esecul din meciul cu Gloria Bistrita, scor 0-1, ca va propune Consiliului Director retragerea din campionat, deoarece la partida din etapa a 7-a a Ligii I s-a facut o mare greseala de arbitraj immpotriva iesenilor.
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Fosta atleta Gabriela Szabo a fost desemnata pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului in Cabinetul format de USD cu UDMR. ... Gabriela Szabo a fost desemnata in anul 1999 cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, sunt prezenti zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in Parcul Cismigiu. ... "Vom fi prezenti in Parcul Cismigiu pana duminica inclusiv, orele 19.00 - 20.00.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, din Bistrita-Nasaud, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Zeci de case afectate de inundatiile din jumatatea de est a tarii In perioada de avertizare meteorologica, peste 250 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, cu aproape 100 de mijloace tehnice, inlocalitatile unde au fost inregistrate precipitatii abundente si fenomene asociate acestora -inundatii, descarcari electrice, intensificari alevantului.
Epidemie de rujeola in Romania. ... Magda Marincovici) Ministerul Sanatatii a anuntat ca in tara noastra este epidemie de rujeola, inregistrandu-se 675 de cazuri (219 in zona Bistrita Nasaud si Cluj) si doua decese.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Adrian Botis de la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism cu un stand superb amenajat, la acre gasiti diferite sortimente de vin. ... Cam toate soiurile sunt cautate la noi, ne-a spus Adrian Botis, manager la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud.
Adrian Botis de la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism cu un stand superb amenajat, la acre gasiti diferite sortimente de vin. ... Cam toate soiurile sunt cautate la noi, ne-a spus Adrian Botis, manager la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud.
Cei de la Valea Ascunsa ingrijesc 20 de hectare de vita de vie renascute pe dealurile din Ascunsa-Teaca, Bistrita-Nasaud.
Proprietarii unui imobil localitatea mehedinteana Bistrita s-au "trezit" in aceasta dimineata cu tirul in casa.
Doua eleve ale Liceului Teoretic ,,Constantin Romanu Vivu" din Teaca, judetul Bistrita-Nasaud, s-au batut in aceasta dimineata. Ambele au ajuns la spital.
Alerta intr-un sat din Bistrita. O drona, de dimeniunile unui mic avion, a picat pe terenul unui localnic. Tanarul era la arat cand a vazut aparatul de zbor prabusit.
Din cele noua echipe care au evoluat pe teren propriu, doar doua au reusit sa invinga, Steaua si Pandurii, in rest inregistrandu-se patru victorii ale oaspetilor si trei remize.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a incurcat vinerea trecuta in discursul tinut la receptia salii polivalente din Bistrita, spunand ca a venit la "inaugurarea unei case mortuare".
Un barbat dintr-o localitate din Bistrita Nasaud a fost snopit in bataie cu matura de sotia sa. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
google-analytics.com