MAGAZIN: Nepamanteni cu infatisare de mumii (Autor: DAN D. FARCAS)
(continuare)
Regresii hipnotice
Un al treilea caz, redat mult mai succint, s-a petrecut pe 20 septembrie 1976. Ahmad Bani Ahmad, din Tabriz (Iran), de 56 de ani, cercetator in istorie iraniana, a vizitat lacul Urmia, aflat in zona, impreuna cu sotia sa. Aici au vazut, aterizand la vreo 100 de metri de masina lor, un obiect oval, sclipitor, cu diametrul de 3-4 metri si lung de 5 metri, cu un mic hublou pe partea dinspre ei. Din obiect au iesit doua fiinte care semanau cu niste mumii egiptene. Ahmad a fost luat in interiorul obiectului. Nu sunt mai multe informatii. Cazul a fost mentionat in publicatia Journal din Teheran, pe 25 septembrie 1976.
Al patrulea caz s-a petrecut la Trier (RFG). In seara zilei de 25 noiembrie 1978, la ora 22:00, Pam Owens, de 19 ani, cu sotul ei, Chris si cu fiul lor, Brian, in varsta de 20 de luni, erau in drum spre casa, dupa o vizita la niste prieteni. Chris era stationat, cu armata SUA, in Germania de Vest. Zarind o lumina stranie, au tras masina in afara soselei, intr-o poiana, si au iesit sa observe ce este acolo. Au vazut un obiect stralucitor, metalic, de forma ovala, lung de aproximativ 30 de metri, care clipea cu o lumina rosie. Pam i-a cerut sotului ei sa plece imediat de aici. Cand au ajuns acasa, au descoperit ca era cu o ora si jumatate mai tarziu decat ar fi fost normal...
Mai tarziu, cand s-au intors in Statele Unite, Pam a contactat o organizatie OZN. A urmat o serie de regresii hipnotice. Si-a reamintit de o camera mica, fara colturi, plina de o lumina alb-galbuie. Paralizata, capabila sa-si miste doar ochii, Pam a vazut deasupra ei doua creaturi de 2,10 metri, cu capete chele supradimensionate, ochi mari scufundati in orbite si nasuri mici. Pielea lor era verde si aspra. Aratau aproape ca niste mumii. Fiecare mana avea patru degete, de doua ori mai lungi decat cele ale oamenilor. I-au vorbit fara sa-si miste gura, linistind-o ca sotul si fiul ei sunt in siguranta.
Apoi i-au tras brusc in sus bluza, dezvelindu-i abdomenul, bombat intrucat era gravida in luna a cincea. In ciuda protestelor ei, a urmat o examinare detaliata, dupa care au impuns-o cu un ac lung, chiar sub ombilic, provocandu-i o durere intensa. Urmatorul lucru de care isi amintea a fost ca statea langa masina ei. Peste patru luni i s-a nascut fiica numita Keli â€" perfect normala. Acestea sunt istorii, relatate sincer sau revelate hipnotic, cu buna credinta. Totusi nu trebuie sa uitam ca intre realitate si ceea ce ne amintim este intotdeauna un drum lung.