Cautare

318 de rezultate pentru "nagy szabo francisc simleu" (3.82 secunde)
Reprezentantii Partidului Initiativa Nationala (PIN) vor imparti vineri si sambata bucurestenilor 10.000 de puieti de pin pentru a-i planta in Capitala, prima persoana care a primit si plantat un puiet fiind Gabriela Szabo.
"Nu este o masura corecta" Mult mai nuantate au fost declaratiile lui Mircea Bradu (fost membru PCR) din PDL si ale lui Szabó Ödön din UDMR, care, probabil, nu a apucat decat sa fie facut pionier.
Fekete-Szabo: ... Uniunea Democrata Maghiara din Romania este de acord cu asumarea raspunderii Guvernului in Parlament pe Codul muncii, a declarat, luni, pentru AGERPRES, liderul grupului parlamentar al UDMR din Senat, Fekete-Szabo Andras Levente.
Nu cred ca suntem pregatiti in 2012 pentru a introduce acest sistem", a declarat si liderul senatorilor UDMR, Fekete Szabo. ... "In acest fel ar fi avantajate nu doar partidele mari de 30-40%, cat si cele mici, care au intre sase si zece la suta", a explicat Fekete Szabo.
Organizata de primarul Iuliu Ilyes, la sedinta au participat conducerea Institutiei Prefectului - prefectul Radu Bud, subprefectul Rudolf Riedl si secretarul general Octavian Lazin - si conducerea Consiliului Judetean - presedintele stefan Szabo, vicepresedintii Paula Mare si Gheorghe Ciocan, respectiv secretarul general Cornelia Bota.
Szabó Sándor András, consilier pentru proiecte si inovatii - Camera de Comert si Industrie a Judetului Fejér. ... Szabó Sándor András, consilier pentru proiecte si inovatii - Camera de Comert si Industrie a Judetului Fejér.
Potrivit presedintelui executiv al UDMR Bihor, Szabó Ödön, prima intalnire dintre cele doua parti va avea loc, azi, la Oradea, din partea Guvernului Romaniei urmand sa fie prezent secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Tánczos Barna.
De la Otopeni, campioanele mondiale au plecat la Ministerul Tineretului sI Sportului, acolo unde au fost premiate de catre ministrul Gabriela Szabo. ... In continuare, Gabriela Szabo a aratat:
Elisabeta Lipa, Gabriela Szabo, Andreea Raducan si Ivan Patzaichin. ... Gabriela Szabo-atleta olimpica desemnata in 1999 cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei.
Am intalnit o multime de oameni care s-au declarat mandri sa fie reprezentati in Parlament de Gabriela Szabo, candidata noastra pentru postul de deputat in colegiul 4 Ilfov.
Bíró Rozália, Csutak István, Fekete Emoke, Hodgyai Géza, Jakab István, Korodi Attila, Nagy Zsolt, Niculescu Toni, Sógor Csaba, Szabó Károly, Winkler Gyula.
Oamenii episcopului sustin ca Nagy József Barna, Szabó Attila, Szûcs Orsolya, Kriza Tamás si Ambrus Sándor au fost opriti, la intrarea in orasul Sibiu, de trei masini ale politiei, "le-au fost solicitate actele de identitate si grupul a fost condus fara explicatii la sediul politiei judetene".
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
Soarta ministrilor Zsolt Nagy si Codrut Seres se afla acum in mainile Comisiei prezidentiale pentru aplicarea legii privind raspunderea ministeriala.
Comisia prezidentiala speciala pentru analizarea unor posibile infractiuni de catre ministri a fost convocata saptamana trecuta, la cererea DIICOT, pentru ministrul comunicatiilor Zsolt Nagy si ministrul demisionar al Economiei Codrut ßeres.
Presedintele UDMR, Markó Béla, este multumit de calitatea candidatilor UDMR pentru alegerile in Parlamentul European, chiar daca printre acestia se afla si ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, al carui nume este implicat intr-un scandal de tradare si spionaj.
Dar si maghiarii au avut nemultumirile lor, reprosandu-i lui ca a autorizat inceperea urmaririi penale impotriva ministrului Nagy in absenta unei concluzii in acest sens a comisiei speciale de la Cotroceni. De altfel, Nagy a facut parte din delegatia Uniunii care a venit la Cotroceni.
Reactia UDMR este pusa de presedintele suspendat pe seama refuzului sau de a interveni in favoarea ministrului Zsolt Nagy sau a presedintelelui formatiunii, Markó Béla, atunci cand acestia au avut probleme cu Parchetul. "Aceeasi placa am auzit-o si legat de ministrul Zsolt Nagy", a mai adaugat Traian Basescu.
Actiunea de protest vine ca urmare a refuzului de retragere a ministrului Zsolt Nagy din Guvern.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretele de revocare a lui Zsolt Nagy din functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si de numire in acest post a lui Iuliu Winkler.
google-analytics.com