• Pantelimon, 20.05.2014
Dupa-amiaza caravana electorala PSD-UNPR-PC a poposit in Pantelimon si a luat la pas strazile pe care le-a colorat in rosu. Un rosu vesel si plin de speranta!

• Cernica, 20.05.2014
Ne-am intalnit azi cu membrii si sustinatorii PSD-UNPR-PC din Cernica pe cochetul stadion din comuna, unde dupa cuvantarile de rigoare am asistat la un inspirat program folcloric. In final, s-a incins si o hora care ne-a adus aminte de campania electorala din 2012...

• Ciolpani, 19.05.2014
Caravana electorala PSD-UNPR-PC si-a inceput turul de forta din ultima saptamana de campanie cu un mars vesel pe strazile din Ciolpani. Buna dispozitie a echipei noastre de "zgomote" i-a molipsit si pe localnici, care ne-au iesit in intampinare cu zambete si flori. Noi le-am oferit baloane rosii si le-am dat intalnire duminica la vot.

• Chiajna, 19.05.2014
Am incheiat periplul de azi prin judet la Chiajna, unde ne-am intalnit cu membrii si sustinatorii nostri. A fost un foarte util team-building, ne-am reamintit obiectivele si am primit asigurari ca duminica vom avea o mobilizare exemplara!

• Gruiu, 19.05.2014 (
Urmatoarea oprire a Caravanei PSD-UNPR-PC a fost la Gruiu. Si aici am fost intampinati cu multe flori, dar mai ales cu multa speranta. Ceea ce ne da forta sa mergem mai departe, dar ne si obliga in acelasi timp...

• Moara Vlasiei, 18.05.2014
Cea de-a doua oprire a Caravanei Electorale a avut loc la Moara Vlasiei, unde oamenii au votat in 2012 masiv in favoarea USL si care acum spun ca daca liberalii au ales alt drum, pentru ei USL traieste, prin PSD, UNPR si PC. Le-am proimis ca nu-i vom dezamagi si ca vom ramane uniti pana la victoria finala, in decembrie...

• Buftea, 18.05.2014
Ultima "statie" a autobuzului electoral PSD-UNPR-PC a fost in orasul Buftea, cartierul Buciumeni. Un loc despre care unii spun ca ar fi parasit de Dumnezeu. Cu siguranta insa e parasit, de ani de zile, de politicieni, ale caror trasee il ocolesc intotdeauna. Am gasit aici oameni sarmani, cu griji si probleme. La inceput se uitau la noi ca la extraterestri, dar in scurt timp au realizat ca suntem oameni ca ei. Doar politicienii nu sunt toti la fel si imi place sa cred ca azi au intelesacest lucru si locuitorii din Buciumeni...

• Afumati, 18.05.2014
Caravana electorala a Aliantei PSD-UNPR-PC si-a inceput azi traseul in Afumati, o localitate despre care o fruntasa liberala spunea in urma cu cateva zile ca este galbena. Probabil asa era atunci, din cauza lanurilor de rapita. Numai ca pana duminica viitoare florile de rapita se vor scutura, iar in Afumati se va purta rosu! Cel putin asa ne-au asigurat localncii, care ne-au iesit in intampinare, cu mic cu mare, alaturi de care am pus tara la cale pret de cateva ceasuri bune.

• Peris, 17.05.2014
Am profitat din plin de ziua frumoasa si am mai adaugat o oprire la itinerariul Caravanei Electorale PSD-UNPR-PC, la Peris.

• Peris, 17.05.2014
Am profitat din plin de ziua frumoasa si am mai adaugat o oprire la itinerariul Caravanei Electorale PSD-UNPR-PC, la Peris.

• Buftea, 16.05.2014
Urmatoarea oprire a Caravanei electorale PSD-UNPR-PC a fost la Buftea, unde am strabatut strazile, de data asta in echipa completa. Am intalnit o multime de oameni care s-au declarat mandri sa fie reprezentati in Parlament de Gabriela Szabo, candidata noastra pentru postul de deputat in colegiul 4 Ilfov.

• Dobroesti, 15.05.2014
Seara am incheiat-o alaturi de Gabriela Szabo, intr-o atmosfera destinsa, printre membrii si simpatizantii Aliantei PSD-UNPR-PC din Dobroesti.