Cautare

318 de rezultate pentru "nagy szabo francisc simleu" (3.05 secunde)
Consideram ca, in acest ritm, vom epuiza toate fondurile alocate de Uniunea Europeana prin programul Sapard in cateva luni", a declarat intr-un comunicat directorul general al institutiei, Samoila Szabö.
Szabó Ödön, consilier in cadrul Consiliului Judetean Bihor, ne-a declarat ca, vineri, se va organiza o conferinta economica cu toti participantii, cu ministrii si cu oamenii de afaceri.
Printre obiectele licitate s-au numarat o minge cu autografele tuturor membrilor echipei nationale de fotbal a Romaniei primita in dar de Regele Mihai, o cupa primita de Principele Nicolae (fiul Regelui Ferdinand si a Reginei Maria a Romaniei), precum si un ceas marca Omega primit de atleta Gabriela Szabo cand a primit si titlul de "Sportivul Anului".
Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului din Bucuresti, iar la ceremonie au fost invitati, pe langa oameni din lumea baschetului, nume grele din sportul romanesc: Ion Tiriac, Gabi Szabo, Gica Popescu, Nicu Vlad, Sorin Matei etc. Laureatii galei au fost:
Mai e si Gabriela Szabo. Aveti multi sportivi buni", a spus Serghei Bubka. Fostul atlet si-a dezvaluit si simpatiile fotbalistice:
Simona Halep a fost premiata de ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, la festivitatea de premiere asistand si George Co0sac, presedintele FR Tenis, Nadia Comaneci, Ilie Nastase, Jeno Marky, directorul turneului, Chen Shu, supervizorul WTA, reprezentantii BRD, sponsorul principal al turneului, etc.
Doina Melinte, Gabriela Szabo, Georgeta Andrunache, Rodica Arba, Constanta Burcica, Viorica Susanu, Veronica Cochelea, Marioara Curelea, Elena Georgescu, Olga Homeghi, Doina Ignat, Elisabeta Lipa, Ioana Olteanu, Liliana Snep, Nadia Comaneci, Gina Gogean, Sandra Izbasa, Andreea Raducan, Daniela Silivas, Simona Amanar, Tamas Katalin, Marius Urzica, Nicu Vlad, Alina Dumitru, Vasile Diba, Ivan Patzaichin, Sciotnic Afanasie, Stefan Rusu, Gab Carlescu, Cristina Gherman, Florentina Popescu.
Conferinta de presa a fost urmata de cea de-a treia editie a workshop-ului Eat.Train.Run, Oameni care ne inspira cu incepere de la ora 17.30, care ii va aduce la aceeasi masa pe Tibi Useriu, Gabriela Szabo, Alexandru Gavan, Paul Georgescu si care ne vor impartasi povestile si experientele lor.
Alaturi de primul-ministru au intrat pe teren atat din sportivi, cat si din elevi de liceu si jurnalisti, printre numele sonore din lumea sportului prezente la meci figurand Octavian Belu, Marian Dragulescu si Gabriela Szabo.
Daca iti place sa alergi, foloseste-ti pasiunea pentru sport si vino alaturi de Adela Popescu, Cabral, Vlad Petreanu, Cristian Leonte, Gabriela Szabo la "RUN4FREEDOM".
La eveniment au mai fost prezenti Prim-Ministrul Victor Ponta, fostul Presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, Ministrul Tineretului si Sporturilor, Gabriela Szabo, Prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, oameni de cultura si sport, reprezentanti ai mediului academic si universitar.
De exemlplu, ceaiul de crusin, recomandat ca si laxativ, nu se administreaza copiilor sub sapte ani, gravidelor si mamelor care alpteaza ori persoanelor care sufera de cancer colono-rectal”, a spus Romelia Szabo, specialist in terapia cu plante medicinale.
Se numea gimnastica, iar reprezentantele lui Nadia Comaneci, Ecaterina Szabo, Daniela Silivasi, Simona Aminar, Corina Ungureanu, Maria Olaru sau Andreea Raducan erau iubite si apreciate pe orice meridian al globului.
Romania se confrunta deja cu o criza economica multipla, dar are totusi si un "punct tare": nu se poate vorbi si despre o criza financiara, a declarat duminica seara, la Digi24, Adrian Vasilescu, consilier de strategie la Banca Nationala a Romaniei.
- Cum te intretii? - Dupa atatia ani de sport e foarte greu sa-ti schimbi stilul de viata, mai ales ca acum sunt o persoana foarte activa!
Simbata, cu ocazia instalarii in functie de catre ministrul Comunicatiilor ºi Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, in calitate de imputernicit al Guvernului Romaniei, prefectul Radu Bud nu a depus juramintul de credinta.
Purtatoarea de cuvant pentru extindere a Comisiei Europene, Krisztina Nagy, a declarat ca alegerile din Romania par sa se fi desfasurat in ordine.
Membrii Executivului inlocuiti au fost ministrii Nagy Zsolt si Borbely Laszlo, precum si secretarii de stat Koto Joszef si Anton Niculescu.
Zsolt Nagy - a trimis doar copia propriei declaratii de interese, Markó Béla - a trimis declaratia sa de avere, precizand ca nu are nici o posibilitate legala sa completeze o declaratie de interese in numele rudelor sale, deoarece ar leza atributele lor exclusive, Ionut Seres - a sustinut in raspunsul transmis ca articolul 72 din Legea nr.
Liderul PIN a conchis printr-un exemplu de contract care se afla in cercetarea PIN - achizitionarea unor autoturisme Chevrolet de la firma Polus din Cluj-Napoca a omului de afaceri Paszkany Arpad de catre Posta Romana, subordonata ministerului condus de Nagy Zsolt.
google-analytics.com