Cautare

318 de rezultate pentru "nagy szabo francisc simleu" (8.29 secunde)
Liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc, a lansat un apel la adresa sefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril I al Moscovei, pentru a-si uni eforturile in vederea incheierii ostilitatilor din Ucraina.
Suveranul a adus in discutie criza rachetelor cubaneze din 1962. Papa Francisc s-a rugat pentru victimele atacului de joi din Thailanda.
Papa compara razboiul din Ucraina cu planul de exterminare nazist contra evreilor. Audienta saptamanala a fost tinuta in sala Paul al VI-lea de la Vatican. Papa Francisc: Istoria se repeta
Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru sanatate predecesorului sau, fostul papa Benedict al XVI-lea, pentru ca acesta este "foarte bolnav", relateaza Reuters.
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina.
Papa Francisc sustine ca regula celibatului este una temporara. Celibatul le-a fost impus preotilor catolici in secolul al XI-lea. Biserica din Germania i-a cerut Papei anularea casatoriei.
Papa Francisc a fost internat, miercuri, la spitalul Gemelli din Roma, unde va fi supus unei operatii abdominale, a anuntat Vaticanul intr-un comunicat, potrivit Reuters.
Papa Francisc isi incheie, astazi, vizita istorica in Mongolia. In discursurile sale, de ieri, Suveranul Pontif a salutat puterea religiei de a rezolva conflictele si de a promova pacea, cu referire la atitudinea Moscovei.
Papa Francisc a surprins in ultima vreme cu unele luari de pozitie referitoare la homosexualitate si "placerea sexuala", asa cum a numit-o El.
1 din Simleu Silvaniei i-au revenit 12, 5 milioane de lei, Gradinitei Deja 11 milioane de lei, iar Scolii Gimnaziale din Panic si Grupului Scolar Sarmasag cate, 10 milioane de lei.
Senatorul UDMR Fekete Andras are 1 ha teren forestier in Simleu Silvaniei, tot acolo un apartament de 67 mp, un Opel Vectra din 1995, 165 de milioane de lei, 57 de milioane, 4 milioane si 21 de milioane de lei ca vicepresedinte al Consiliului Judetean, consilier judetean, subprefect si senator.
Este vorba de Scoala din Cristur, Caminul Cultural din Samsud si Borla, doua imobile care au apartinut Bisericii Catolice din Simleu Silvaniei, Scoala din Salatig, Castelul Bánffy din Nusfalau etc.
eu si primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Surcas. Totusi, in loc sa aprecieze sinceritatea noastra, Stanca a luat aceasta marturisire ca pe un afront personal, ceea ce da dovada de un oarecare infantilism politic".
In fine, Biroul Permanent Judetean Salaj al PD a fost completat cu un secretar general - Lucian Bode (212 voturi), precum si 10 vicepresedinti, printre care se regasesc primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Surcas, precum si edilul comunei Hida, Dorin Petrus.
La acest eveniment au participat conducerea IJP, sefii unitatilor de politie din Satu Mare, Carei, Negresti Oas si Tasnad si serviciilor din cadrul Inspectoratului, iar printre invitati s-au numarat prefectul judetului, Valer Marian, presedintele Consiliului judetean, stefan Szabo, vicepresedintele Consiliului judetean si presedinte al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, Gheorghe Ciocan, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, presedintele Tribunalului Satu Mare, judecatorul Mihai Coman Gelu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, Radu Gal, comandantii Grupului de Pompieri "Somes” si Comandamentului Judetean de Jandarmi, coloneii Gheorghe Stramb si Gheorghe Avram, si seful Sectiei Satu Mare a Serviciului Roman de Informatii, colonelul Nicolae Pop.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Zoltan Tibori Szabo, Departamentul de Stiinte Politice, Administratie si Comunicare, Universitatea "Babes-Bolyai", Cluj-Napoca; Conf. Dr. Nicolae Tobosaru, Universitatea din Oradea, Masteratul de Studii de securitate Euopeana;
Grupurile parlamentare ale UDMR au hotarat miercuri seara ca deputatii Atilla Kelemen si Sandor Konya-Hamar si senatorul Karoly Szabo sa participe la lucrarile legislativului european.
Andrei Tantos este al doilea schior care moarte intr-un accident. Anul trecut, triplul campion national la schi Szabo Janos a murit intr-un accident de tren.
Premiul de excelenta pentru un regizor i-a revenit lui Alexandru Colpacci, categorie la care au mai fost propusi Petre Bokor, Victor Ioan Frunza, Claudiu Goga, Alexander Hausvater, Gheorghe Jora, Horatiu Malaele, Cristian Pepino, Jozsef Szabo.
google-analytics.com