Cautare

87 de rezultate pentru "multiplus energy solgar" (2.98 secunde)
"Marea revolutie globala a secolului XXI se va petrece in domeniul energetic iar alternativa la sursele clasice de energie, poluatoare, o reprezinta pe termen lung energia produsa de hidrogen", spune fostul sef de stat roman Ion Iliescu, intr-un interviu acordat in exclusivitate in studioul video Forum Invest, in preambulul forumului Energy in Central & Eastern Europe organizat pe 2-4 noiembrie 2009 la Bucuresti.
Ma numesc Petco Uzunov si sunt Administratorul companiei Techem Energy Services SRL. Va multumesc tuturor pentru ca ati dat curs invitatiei noastre la aceasta intalnire cu dumneavoastra, ca reprezentanti ai mass media.
Impreuna cu el, vizitatorii pot participa la concursul de pe Instagram, unde poticastiga premii de smart energy: ... In data de 17 octombrie, echipa E.ON Flash a tras la sorti trei norocosi care vor castiga premii de smart energy.
El s-a referit in acest context la firma Energy Holding, intrebandu-l pe Tariceanu daca stie la ce anume se refera, dar fara sa prezinte detalii in acest sens.
Reactorul 2 este construit pe baza tehnologiei Candu, de catre firmele Atomic Energy of Canada Ltd. si ANSALDO-Italia. Lucrarile de constructie au costat 917 milioane de euro.
Aceasta ultima achizitie, pe langa dezvoltarea casei de comert Vector Energy cu sediul in Elvetia, a transformat TRG intr-un pod care leaga resursele naturale ale Rasaritului cu nevoile de energie ale Occidentului.
- Dezvoltarea portofoliului de card-uri si introducerea a 3 tipuri de card, Energy - card cu functie de creditare, Easy - card preplatit si Joy - cardul voucher ce functioneaza ca instrument de marketing si fidelizare;
There is an experimental W3 server for the SPIRES High energy Physics preprint database, thanks to Terry Hung, Paul Kunz and Louise Addis of SLAC.
Bun la gust, acrisor, acidulat, un adevarat energy-booster, recunoscut din antichitate ca bautura cu proprietati miraculoase (prelungeste viata, intarzie imbatranirea, memoria, creste imunitatea), kefirul se obtine din culturi lactice selectionate in lapte.
Mantog a mai precizat ca niciun membru al PD nu are vreo legatura cu vreo firma ce activeaza ca intermediar pe piata de energie si a declarat ca desi l-a vazut la sediul ministerului pe patronul Energy Holding, Bogdan Buzaianu, nu a discutat cu el.
"Prin proiectul 'Parlamentul Verde', sediul Legislativului va deveni 'cladire verde' in urma certificarii de catre o asociatie internationala, in baza indeplinirii unor criterii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), cum sunt consumul redus de energie, diminuarea pierderilor de caldura, surse ecologice de alimentare cu energie, reciclarea hartiei folosite.
Riviera Group si Energy Holding. Pandurii Targu Jiu este in prezent echipa din Liga I cu cei mai multi finantatori de stat.
Potrivit oficialilor de la Bucuresti, de conducta Constanta-Trieste sunt interesate si companiile GE Energy Oil&Gas si China National Oil Corporation.
Potrivit lui Joseph Herzl, Team Leader al proiectului "Energy Efficiency at Local Level " (EELL), in Romania, consumul de energie pentru a fabrica un pix sau un stilou este de doua ori mai mare decit in tarile europene.
In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea electricitatii pe piata, iar MEC spera ca acestea sa puna capat „smenurilor“ de tip Hidroelectrica - Energy Holding In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea energiei electrice pe piata, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
Patru companii au cumparat astfel de centrale: Institutul de Studii si Proiectari Hidroenergetice (ISPH), firma italiana ESPE, Energy Holding si Luxten.
AES Corporation (SUA), EEZ as (Cehia), Enel SpA (Italia), EVN AG (Austria), Gaz de France (Franta), Iberdrola SA (Spania), RWE Energy AG (Germania) si Union Fenosa International (Spania).
Cantitatea de apa grea scoasa din rezervele de stat este necesara pentru punerea in functiune a Unitatii 2, conform termenelor stabilite prin contractul incheiat cu AECL - Canada si ANSALDO Energy-Italia.
Printre firmele nominalizate de Ponta s-au numarat SC Energy Holding SA, SC Grivco SA, SC Ennet SA, SC Enol SA, SC Elcomex SA, SC Electromagnetica SA, SC Gevco SRL, SC Europec SA, SC Romelectro SA sau SC Also Energ SRL.
Compania araba Al Arrab Contracting Company Limited a depus de asemenea o oferta, iar cea de-a cincea firma interesata de Electroputere este Peeker Atomic Energy System Inc Lakewood Colorado, din SUA.
google-analytics.com