Cautare

87 de rezultate pentru "multiplus energy solgar" (3.17 secunde)
Acestea sunt A5 Invest SRL Caransebes, SC Grup Feroviar Roman SA Bucuresti, Vienna International Holding SRL Bucuresti, Al Arrab Contracting Company Limited - din Arabia Saudita, si Peeker Atomic Energy System INC Lakewood Colorado - din SUA.
Reamintim ca AVAS a anuntat la finele lui mai ca a respins documentele de participare depuse de Vienna International Holding Bucuresti si Peeker Atomic Energy System Inc.
Prima dintre ele apartine societatii Ileximp Bistrita, a doua companiei Ecoprod Energy, iar cea de a treia societatii Pentium Satu Mare.
Reactorul 2 este construit pe baza tehnologiei Candu, de catre firmele Atomic Energy of Canada Ltd. si Ansaldo-Italia. Lucrarile de constructie au costat 917 milioane de euro.
Popa, presedinte si director general al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Carmencita Constantin, director Divizia de Energie si Mediu, ISPE, Frank Siegert, CEO, Energy Consulting Group, Sorin Barsan, director, Directia Autorizari, Agentia Romana pentru Conservarea Energiei.
Unitatea 2 a fost realizata in baza unui contract incheiat in 2003 cu Atomic Energy of Canada Ltd. si ANSALDO-Italia.
Petrom, Enel, Electrica, Lukoil si chiar Energy Holding, societati care au activitati in sectorul energetic sau petrolier, au anuntat investitii in centrale electrice care sa le asigure in primul rand necesarul de energie si sa evite in felul acesta dependenta de curentul scump.
Nu demult, acesta sustinea înfiintarea unei companii energetice puternice în România, dupa modelul CEZ din Cehia, însa recent a anuntat ca mai multe firme private vor investi în construirea a doua termocentrale din Gorj. Printre numele vehiculate se afla Energy Holding si RIVIERA.
Compania daneza Scan Energy ar putea sa instaleze, in perioada 2010-2012, turbine eoliene pe teritoriul Romaniei, reiese dintr-un comunicat al firmei germane Nordex, care a incheiat cu societatea daneza un contract pentru livrarea a 170 de unitati de generare pentru circa 500 milioane euro.
De fiecare data cand piata are o confirmare fizica a acestei tendinte in cresterea stocurilor, acesta nu este decat un alt motiv pentru ca pretul titeiului sa scada si mai mult", a declarat Amanda Kurzendoerfer, analist pentru piata materiilor prime la Summit Energy.
În august 2008, Sterling a facut o intelegere cu Grove Energy Romania, care a cumparat alte 40% din Craiova Sud, iar ulterior a cedat TransAtlantic Petroleum Corporation 50% din lucrarile de explorare.
Romania si Bulgaria au ajuns la un acord de interconectare a retelelor de gaze naturale, in cadrul planurilor Sofiei de a reduce dependenta de gazul rusesc, a anuntat joi compania publica bulgara Energy Holding.
"Romania este una dintre pietele emergente cel mai putin dezvoltate si mai atractive pe hartie din intreaga lume", a declarat Charlie Hodges, analist in cadrul New Energy Finance, care a mai precizat ca potentialul si sistemul generos de subventii fac posibil ca o lira sterlina cheltuita in Romania sa ofere un beneficiu mai mare decat o lira sterlina cheltuita in Germania.
Austrian Energy & Environment AG&Co KG; Babcock International Group PLC (Marea Britanie) - Noel (Germania). Potrivit unor surse informate, cele mai avantajoase oferte sunt ale primelor doua competitoare.
Cotatile actiunilor Royal Dutch Shell, Repsol, Total, ENI si Cairn Energy au scazut cu 1,2-3,4%. "Pietele sunt in proces de consolidare.
se va desfasura la Constanta o misiune a programului UE/BERD Energy Efficiency Finance Facility (EEFF), programul presupunand o linie de credit pe baza de granturi infiintata de Comisia Europeana si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.
se desfasoara la Constanta o misiune a programului UE/BERD Energy Efficiency Finance Facility (EEFF). EEFF este o linie de credit pe baza de granturi infiintata de Comisia Europeana si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.
Reprezentantul special al SUA pe probleme de energie, Richard Morningstar, numit relativ recent in aceasta functie, se afla la Bucuresti pentru a participa la Black Sea Energy and Economic Forum.
Prezent la deschiderea lucrarilor Forum Invest Energy, Geoana a spus ca in CSAT ar trebui sa fie reprezentat si Ministerul Agriculturii.
"In contul unei datorii pe care Termoelectrica o avea catre Distrigaz Sud - actualul GDF Suez Energy Romania - detinut de francezi, furnizorul de gaze a pus poprire pe conturile societatii.
google-analytics.com