Cautare

3688 de rezultate pentru "mos craciun te asteapta la bt" (2.82 secunde)
Ion Cristoiu a lansat recent, la Libraria Bastilia din Capitala, un nou volum de proza satirica, "Agentul CIA cu talpa rupta", aparut in colaborare cu Editura Evenimentul Zilei si Capital si Editura Curtea Veche.
E frig si bine, mai ales in scoli (unde e mai mult frig decat bine), e imbulzeala si bine (pentru hotii de buzunare care bantuie prin Mazepa), e miros de sarbatori si e bine (pentru pensionarii care se vor multumi doar cu mirosul bucatelor de Craciun), e lumina pe strazi si e bine (pentru ca vezi cine te ataca pentru a-ti lua banii care ti-au ramas dupa ce ai platit intretinerea).
Si Radu Craciun, director de investitii la Interamerican, anticipeaza un curs mediu de 4 lei/euro pentru anul viitor. ... Depinde insa si de politica monetara pe care o va adopta Banca Nationala a Romaniei (BNR) anul viitor", spune Craciun.
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
Autoarea marturiseste ca abia asteapta sfarsitul de an, cand uiti ce a fost rau, cand te poti regasi, iti reintri in vise, in stare, in viata. Cititi acest text, scris cu fior poetic, si care ne transmite speranta unui Craciun frumos, linistit si plin de bucurii.
Astfel, de cativa ani incoace, in preajma sarbatorilor de iarna, frumoasa interpreta da iama la cumparaturi, bineinteles, la raionul de jucarii, cu ocazia fiecarei sarbatori importante din an, in mod special, de Paste si de Craciun. Acum, pentru ca se apropie Craciunul, Claudia Ghitulescu abia asteapta sa daruiasca!
Berbec Esti foarte entuziasmat de venirea sarbatorilor si abia astepti sa pleci in vacanta la ski. ... Ai grija doar sa te intorci la serviciu cat de cat relaxat, in ianuarie! Taur Pe tine nu te entuziasmeaza atat de tare vacanta, pentru ca esti super dedicat muncii.
Asteapta acest lucru ca pe cel mai fericit eveniment al vietii, ca si cum, de cum va bate gongul ora 00.00 si vor sari dopurile de sampanie, griul romanesc va prinde viata, va prinde culori, vom vedea viata altfel doar pocnind din degete.
- Ce amintiri te leaga de copilaria ta? ... Cel mai mult imi placea cand fugeam la pescuit. Aveam 5 ani cand fugeam singur la pescuit si 7 ani cand am inceput sa ma duc cu prietenii la baltile vecine din apropierea casei. ... - Acum mai mergi la pescuit?
Ea critica esecul lui Geoana la prezidentiale dar si atitudinea sa din partid. Anca recunoaste fraudarea alegerilor, dar cei care au fraudat sunt de la PSD, voturile nule renumarate in favoarea lui Basescu fiind dovada.
Entuziasmul popular care ar fi trebuit sa explodeze la vestea ca nimic nu mai sta in calea aderarii Romaniei la UE nu se prea simte.
Asa reiese din sondajul Gallup Romania, realizat la comanda Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR). ... Pentru urmatoarele 12 luni insa, 48% din populatia chestionata se asteapta ca economia tarii sa mearga mai bine, fata de 22% care se asteapta sa mearga mai prost.
Boardul Fondului a aprobat revizuirea tintei de inflatie pentru 2010 cu 4,5 puncte procentuale in urma majorarii TVA de la 19 la 24%. FMI se asteapta ca majorarea TVA sa aiba cu siguranta efect asupra preturilor.
Administratorii parcului industrial care gazduieste incubatorul asteapta terenuri pentru extinderea zonei de afaceri. Incubatorul de afaceri Craiova, dezvoltat de Consiliul Judetean (CJ) Dolj, isi va deschide portile la 1 octombrie, a anuntat ieri Marin Nicoli, administratorul parcului industrial al orasului - in incinta caruia va functiona incubatorul.
Mii de doljeni carora statul nu le-a restituit proprietatile confiscate abuziv de catre comunisti asteapta sa primeasca despagubiri banesti sau actiuni la Fondul Proprietatea In Dolj exista mii de oameni care au primit sau asteapta sa primeasca despagubiri sau actiuni la Fondul Proprietatea, in contul imobilelor si terenurilor confiscate abuziv in perioada comunista.
Compania Nationala de Autostrazi mai asteapta doar avizul CE Guvernul asteapta un raspuns din partea Comisiei Europene in ceea ce priveste infiintarea Companiei Nationale pentru Autostrazi, deoarece regulile europene prevad anumite restrictii privind detinerea prerogativelor de reglementare cu cele de administrare, a declarat, miercuri, premierul Victor Ponta.Luni, premierul a anuntat ca actul normativ care reglementeaza infiintarea Companiei Nationale pentru Autostrazi va fi citit, miercuri, in prima lectura, in sedinta de Guvern, scrie Mediafax.
Ce ne asteapta in urmatoarele ore! ... De asemenea, in anumite zone se asteapta sa se formeze polei. Inainte de a pleca la drum, e bine sa va aruncati o privire la prognoza.
Targul specializat Baby Expo, destinat viitoarelor mamici si tatici, dar si copiilor pana la 5 ani si parintilor cu acte deja in regula, se desfasoara in perioada 14-17 martie 2013, la Sala Polivalenta din Capitala.
Pentru ca femeia, la nevoie sau din pura placere, detine un orgoliu cel putin masurabil cu cel al barbatului.
BERBEC Are o saptamana in care trebuie sa-si consolideze pozitia lui, si acasa intre membrii familiei, si la munca, printre colegi, dar totodata si in societate, in sfera cu care vine in contact zi de zi.
google-analytics.com