Targul specializat Baby Expo, destinat viitoarelor mamici si tatici, dar si copiilor pana la 5 ani si parintilor cu acte deja in regula, se desfasoara in perioada 14-17 martie 2013, la Sala Polivalenta din Capitala.
Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, le asteapta pe viitoarele mamici cu surprize colorate si premii garantate la BABY EXPO!
Cadoul albastru: este oferit GRATUIT si GARANTAT oricarei mamici in devenire, care trece pe la standul Stem SURE si sta de vorba cu reprezentantii companiei! Cadoul nu este conditionat de semnarea Contractelor pentru Recoltare celule stem cu Compania Stem SURE.
Cadoul roz: 1 cadou la alegere din 4 variante oferite! Va este oferit un cadou surpriza, pe care doamna insarcinata si-l va alege singura si va beneficia de el la semnarea Contractelor pentru recoltare Celule Stem cu Compania Stem SURE pe toata perioada de desfasurare a targului BABY EXPO
Cadoul verde: Din nou cadouri la alegere din 4 variante oferite! Cadouri surpriza, pe care doamnele si le vor alege singure si vor beneficia de acestea la semnarea Contractelor pentru recoltare Celule Stem cu Compania Stem SURE pe intreaga perioada de desfasurare a targului BABY EXPO.
In perioada 14-17 martie, 2013 Stem SURE asteapta toti parintii responsabili si interesati cu informatii si promotii la BABY EXPO! Toate viitoarele mamici care viziteaza standul Stem SURE din cadrul BABY EXPO (standul E01, de la intrare in dreapta) vor castiga in mod GARANTAT cadouri colorate oferite de Stem SURE!
Dr Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE: "Sa ne gandim la viitor si la copiii nostri este un lucru esential, de acesta depinde chiar viitorul nostru ca indivizi si spirit uman. Le asteptam pe toate mamicile in devenire la targul BABY EXPO, pentru a-si alege culoarea, adica pentru a-si ridica cadourile pregatite de Stem SURE special pentru ele si pentru a afla mai multe despre beneficiile oferite de recoltarea celulelelor stem la nastere."
Stem SURE asteapta toti parintii interesati si la sediul din Bucuresti, Str Randunelelor nr. 9, sau oriunde in tara, prin intermediul reprezentantilor medicali, pentru a beneficia de consultanta si, nu in ultimul rand, de oferta primaverii - "CE CULOARE VA AVEA CADOUL TAU?".